KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Import China

Importeren uit China? KLG Europe staat voor u klaar.

Importeren uit China was nog nooit zo eenvoudig. Toch komt er nog veel kijken bij de inrichting van uw logistieke proces in de handel met China. KLG Europe neemt dit werk voor u volledig uit handen. Wij regelen het transport (door-to-door) en zorgen ervoor dat al het papierwerk in orde is.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe; uw partner voor de import uit China

Bent u van plan om handel te drijven met China of drijft u al handel met China? Met KLG Europe krijgt u de zekerheid dat de import vanuit China succesvol verloopt zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Doordat we al sinds 1918 actief zijn in het verzorgen van logistieke oplossingen in de breedste zin van het woord, beschikken wij over de juiste know-how om uw import vraagstuk tot in de puntjes te regelen. Uiteraard volledig afgestemd op uw situatie en wensen. Bovendien geven wij graag openheid van zaken. Met ons Track & Trace systeem kunt u uw zending op ieder moment van de dag volgen. Handig voor u èn de klant.

Waar moet u op letten bij het importeren vanuit China?

Inklaring? Uitklaring? Douanevergunningen? Importheffingen? Goederencodes? Check! Ook de douaneafhandeling is bij ons in goede handen. Onze douane specialisten zijn op de hoogte van de laatste regelgevingen en ontwikkelingen zoals handelsbelemmeringen. Wij zijn er om u volledig te ontzorgen in het transport van uw goederen en alle handelingen die daarbij komen kijken. Zo hoeft u zich bij ons ook geen zorgen te maken over al het papierwerk.

Treintransport tussen China en Europa

Bij het transport tussen Europa en China, denkt men vaak aan de conventionele lucht- en zeevracht. Met de Nieuwe Zijderoute, ligt er nu ook een uitstekende treinverbinding tussen Europa en China. De meerwaarde van het vervoeren van goederen per spoor, is de kortere transittijd in verhouding met zeevracht, de lagere kosten in verhouding met luchtvracht en duurzaamheid. Afhankelijk van uw wensen en eisen bij het importeren van uw goederen uit China, kunt u bij KLG Europe gebruik maken van: 

Met ons initiatief New Silk Way Logistics (NSWL) zijn uw goederen snel, duurzaam en voordelig te vervoeren. Voordelen van treintransport via de Nieuwe Zijderoute: 

 • 40FT / 20FT / 45FT REEFER / 45FT HCPW – hogere beladingsgraad (85m3 – 33 europallets, 26 blokpallets);
 • Niet - temperatuur gecontroleerd; 
 • Temperatuur gecontroleerd;
 • -30 ℃ tot - +30 ℃ temperatuur gecontroleerd;
 • Green Coldchain Solution;
 • Direct contact & afspraken met de rail aanbieders;
 • Compleet logistiek dienstenpakket voor zowel temperatuur-, als niet temperatuur gecontroleerde zendingen;
 • 24/7 control tower;
 • Standby reparatie service over de gehele route.

Groupage transport uit China

Bij KLG Europe bieden wij u groupage transport aan, zodat u ondanks een klein volume toch uw goederen volledig ontzorgt naar het binnen- en buitenland kunt vervoeren! Heeft u geen volledige container nodig voor uw transport? Ook dan hebben wij de juiste logistieke oplossing. Uw gewenste modaliteit en voor een marktconform tarief!

Import China: KLG Europe regelt het voor u

Heeft u vragen naar aanleiding van deze pagina of bent u benieuwd naar de maatwerkoplossingen van KLG Europe? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u zorgvuldig te informeren en te adviseren over de import uit China.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners