KLG EuropeKLG Europe
menu

Import China

Import vanuit China complex? Niet met KLG Europe! Wij zijn uw allround logistieke dienstverlener en ontzorgen u in het gehele importproces; van transport, optimalisatie van uw supply chain tot aan douane-afhandeling. U kunt u bij ons ook terecht voor diverse Value Added Services zoals kwaliteitscontroles, verpakking en assemblage. Ontdek vandaag nog wat KLG Europe voor u kan betekenen.

KLG Europe; uw partner voor de import uit China

Bent u van plan om handel te drijven met China? De taalbarrière en cultuurverschil maken het uitdagend, maar niet onmogelijk. Met KLG Europe krijgt u de zekerheid dat de import vanuit China succesvol verloopt zonder dat u voor verrassingen komt te staan. Doordat we al sinds 1918 actief zijn in het verzorgen van logistieke oplossingen in de breedste zin van het woord, beschikken wij over de juiste know-how om uw importvraagstuk tot in de puntjes te regelen. Uiteraard volledig afgestemd op uw situatie en wensen. Bovendien geven wij graag openheid van zaken. Met ons Track&Trace systeemt kunt u uw zending op ieder moment van de dag volgen. Handig voor u èn de klant.

KLG Europe verzorgt de complete in- en uitklaring van goederen bij de import uit China

Douanevergunningen? Importheffingen? Goederencodes? Ook de douane-afhandeling is bij KLG Europe in goede handen. Onze douane-specialisten zijn op de hoogte van de laatste regelgevingen en ontwikkelingen zoals handelsbelemmeringen.

Nieuwe modaliteit: treintransport tussen China en Europa

Bij het transport tussen Europa en China, denkt men vaak aan de conventionele lucht- en zeevracht. Met de Nieuwe Zijderoute, ligt er nu ook een uitstekende treinverbinding tussen Europa en China. De meerwaarde van het vervoeren van goederen per spoor, is de kortere transittijd in verhouding met zeevracht, de lagere kosten in verhouding met luchtvracht en duurzaamheid.

Import China: KLG Europe regelt het voor u

Heeft u vragen naar aanleiding van deze pagina of bent u benieuwd naar de maatwerkoplossingen van KLG Europe? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om u zorgvuldig te informeren en te adviseren over de import uit China.

Import China
KLG Europe; uw logistieke sparringpartner
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.