KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
transport duitsland

Transport Duitsland

KLG Europe behoort tot één van de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa en is gespecialiseerd in internationale logistieke diensten. Wij zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Duitsland. Wij bieden dagelijks transport aan voor zowel Noord-, Oost-, Zuid- als West- Duitsland. Op deze pagina geven wij u graag meer informatie over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Duitsland. Het transport kunt u van A tot Z uitbesteden.

Transportmogelijkheden Duitsland

Transportmogelijkheden
Locaties
Meer dan 50 partners verspreidt over geheel Duitsland.
Maximaal laadvermogen
24 ton
Groupage
Levertijd
1-2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
1-2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
1-2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Transport Duitsland - Nederland

KLG Europe biedt frequent transport mogelijkheden aan van en naar Duitsland. We verzorgen zowel groupage, deelladingen als compleetladingen waarbij een tussenstop bij een adres onderweg ook mogelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide partnernetwerk, hebben we een groot Europees dekkend distributienetwerk en veel expertise op het gebied van transport. Naar en vanuit Duitsland hebben we meerdere vertrekken per dag. 

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle type goederen. Naast het verzorgen van het transport, regelen we ook het volledige logistieke gedeelte. We bieden logistieke oplossingen van warehousing tot vervoer van uw goederen via de weg, het spoor, het water en door de lucht. We verliezen hierbij het duurzaamheidsaspect niet uit het oog.

Feestdagen en rijverboden Download
Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Duitsland zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Douane afhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Duitsland zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht. Wij verzorgen de complete douaneafhandeling: in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde logistieke dienstverlener zorgen wij voor een optimale flow van uw goederenstroom.

Pallet transport Duitsland

Wilt u pallet transport van Duitsland naar Nederland of andersom? KLG Europe regelt het! Dankzij onze slimme transportoplossingen van en naar Duitsland, kunt u bij ons al terecht voor de verzending van slechts één enkele pallet. Wilt u tientallen pallets vervoeren? Ook dit kunnen wij probleemloos voor u verzorgen vanwege onze grote capaciteit. 

Daarnaast zijn wij dagelijks op de Duitse wegen te vinden met onze moderne vrachtwagens. Daardoor kunt u bij KLG Europe rekenen op een snelle levering door geheel Duitsland. Met uw keuze voor onze dienstverlening, zoals pallet transport van en naar Duitsland door middel van groupage, LTL (Less Than Truckload) of FTL (Full Truckload), kunnen wij u bij ieder logistiek vraagstuk volledig van dienst zijn. Dankzij ons Track&Trace systeem heeft u 24/7 inzicht in uw zending. 

Groupage transport Duitsland

Is uw transportbehoefte kleiner dan een volledige vracht? Dan is groupage transport naar Duitsland de oplossing voor u. KLG Europe biedt dagelijks transport aan van en naar Duitsland. Bij groupage transport worden namelijk verschillende (kleinere) ladingen samengevoegd tot één grote lading. Op deze manier kunnen wij uw kleinere zending tegen een aantrekkelijker tarief vervoeren. Dit omdat de kosten van de totale ladingen worden verdeeld over de verschillende zendingen. Op deze manier wordt het transport efficiënter ingezet, dit is wel zo duurzaam! Hierbij de voordelen op een rij: 

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor iedere logistieke uitdaging.

Internationaal transport - Duitsland

Met onze eigen trucks en betrouwbaar partnernetwerk transporteren wij dagelijks internationaal transport vanuit en naar Duitsland toe. Heeft u een logistieke uitdaging? Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw supply chain.

Kosten transport naar Duitsland

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Heeft u een vraag over de transportkosten van of naar Duitsland? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. En bovendien heeft u altijd inzage in de status van uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Specialist transport Duitsland

Als specialist in het transporteren van en naar Duitsland, kijken we goed naar de eisen, wensen en volumes van onze klanten en gaan voor complete ontzorging. Uiteraard spreken onze medewerkers ook de taal. Dit zorgt voor een goede communicatie.

24plus: distributienetwerk

KLG Europe is lid en aandeelhouder van 24plus. Dit transportnetwerk is opgericht in 1996 door ruim 30 Duitse expediteurs. Inmiddels bestaat het netwerk uit meer dan 65 partners welke samen een geïntegreerd transportnetwerk vormen met een hoge prestatiestandaard. In het netwerk staan richtlijnen, track en trace en gegarandeerde levertijden centraal.

Via het 24plus netwerk biedt KLG Europe voor de kleine groupage zendingen, zowel ADR- als niet ADR-zendingen, diverse dagelijkse vertrekken met reguliere looptijden aan. Fixed lead time zijn ook een mogelijke extra service binnen dit netwerk. Daarnaast bieden we ook meerdere dagelijkse vertrekken voor LTL en FTL-zendingen voor geheel Duitsland, via reguliere looptijden of supersnel via onze Express dienstverlening, aan.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is.Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Duitsland

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe bestaat al ruim 100 jaar. Hierdoor hebben we een ruime ervaring waardoor we zeker weten dat we ook uw transport perfect kunnen uitvoeren. Ons motto: Samen staan we sterker. Door een goede samenwerking met onze betrouwbare en gecertificeerde logistieke partners, kunnen wij u nog beter van dienst zijn en onze hoge kwaliteit waarborgen. Benieuwd naar een passende logistieke oplossing voor uw goederen? Neem dan contact op of bekijk ons service area.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners