KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Dé specialist in transport van en naar Frankrijk

KLG Europe biedt wereldwijd logistieke diensten en services aan. Van transport over de weg, door water, over het spoor en via de lucht, tot Value Added Services in onze moderne warehouses. Met onze eigen vestigingen in verschillende Europese landen en een betrouwbaar partnernetwerk is KLG Europe altijd bij u in de buurt. Of het nu gaat om een kleine zending (groupage), volledige trucklading (FTL) of een halve trucklading (LTL). Voor een snel en efficiënt transport van uw goederen naar Frankrijk bent u bij KLG Europe aan het juiste adres.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

LTL

Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 1-2 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Snel naar
Transport mogelijkheden Groupage transport Value Added Services Containertransport Transportkosten Pallet transport ADR-transport Sneltransport Duurzaamheid Rijverboden KLG Europe uw partner

Transport Frankrijk - Nederland

Ondanks dat wij wereldwijd opereren, behoort Frankrijk tot één van onze topbestemmingen en zijn we marktleider in import van en export naar Frankrijk. Met meer dan 100 jaar ervaring in de logistiek en vele jaren aan kennis van de Franse markt weten we alle ins en outs, spreken we de taal en begrijpen we onze klanten. Door ons uitgebreide netwerk bieden wij de beste service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar we verliezen het kostenaspect niet uit het oog. Bovendien beschikken wij over een internationaal dekkend distributienetwerk waardoor wij uw zending zo efficiënt en duurzaam mogelijk op elke gewenste plek in Frankrijk kunnen leveren of afhalen; van Noord-Frankrijk tot aan Zuid-Frankrijk. Wij kennen de wegen en stippelen en denken graag met u mee. Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupageLTL als FTL (internationaal);
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

KLG Europe: gespecialiseerd transporteur van en naar Frankrijk

Uw zending van en naar Frankrijk kunt u zorgeloos uitbesteden aan KLG Europe. Per week organiseren wij honderden vertrekken tussen Nederland en Frankrijk en zijn we met ons eigen modern wagenpark en zeer goed getrainde chauffeurs dagelijks te vinden op de Franse wegen. Of het nu gaat om ladingen van slechts één of enkele pallets tot aan full truck loads, wij denken graag met u mee in oplossingen. Door onze kennis en klantgerichte services zijn we vertrouwd met de wensen, eisen en procedures van nagenoeg ieder laad- en losadres in Frankrijk en de wensen van de klanten in alle verschillende sectoren. 

Dankzij een breed scala aan logistieke oplossingen rondom het transport van of naar Frankrijk, kunnen wij u in iedere situatie voorzien van een voor u passende oplossing. Hieronder vindt u een greep uit onze logistieke oplossingen:

 • Wegtransport: via de weg, van groupage, LTL tot FTL naar Frankrijk.
 • Zeevracht: transport per schip over grote of kleine zeeën, van deur tot deur met onze container trucking service over de hele wereld.
 • Trein transport: transport per spoor van en naar China, via de Nieuwe Zijderoute (45 ft containers, zowel reefer als dry).
 • Luchtvracht: wereldwijd de snelste manier van transport.
 • Pallettransport: kleinere zendingen (groupage) verzenden of ontvangen? KLG Europe is dé transport Frankrijk specialist.
 • Spoedtransport: zeer snelle services en leveringen dankzij onze kwalitatieve express-service.
 • Douane-afhandeling: wij regelen uw papieren afhandeling direct, wel zo gemakkelijk voor het importeren en exporteren van uw goederen. 
 • Intermodaal transport: we combineren verschillende transportmodaliteiten om uw passende logistieke oplossing zo optimaal in te richten, zowel economisch als ecologisch.
 • Groupage transport: bij groupage transport combineren we verschillende ladingen waardoor we volledige ladingen creëren, dit geeft u het voordeel: lagere transportkosten en toch profiteren van de KLG kwaliteit.
 • Value Added Services: uw logistieke processen efficiënter, veiliger, sneller en eenvoudiger ingericht? Van labelen, extra toevoegingen aan uw producten of advies? Wij hebben de kennis en capaciteiten in huis.
 • Warehousing: we hebben moderne en veilige warehouses op strategische locaties.
 • ADR-zendingen: ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen naar Frankrijk, en verder, zijn wij uw partner.
1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Groupage transport - Frankrijk

Heeft u kleinere ladingen dan een volledige vracht? Of bent u op zoek naar een snelle en efficiënte transportoplossing van of naar Frankrijk? Kies dan voor groupage transport. Wij bieden dé logistieke oplossing om uw goederen snel, efficiënt en compleet geregeld naar Frankrijk te transporteren. Wij verzorgen dagelijks groupage transport van en naar Frankrijk, waardoor wij uw goederen snel kunnen leveren. Meer informatie vind je op onze pagina over groupage transport Frankrijk

Value Added Services

Een goede logistieke samenwerking kan bijdragen aan uw nationaal en internationaal zakelijk succes. Wij zijn namelijk in staat om het complete logistieke proces voor u te verzorgen. Dit betekent dat u onder andere gebruik kunt maken van value added services in onze warehouses. Hier kunnen wij order picking, sortering, (om)verpakking, assemblage, labeling, retournering en facturering naar uw klanten geheel voor u verzorgen. Daarbij staan kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid hoog in het vaandel. We beschikken over een ruime hoeveelheid certificeringen en onderscheidingen die het bewijs zijn van onze kennis en specialisme.

Containertransport Frankrijk

Wij zijn de expert in het vervoeren van containers van en naar Frankrijk! Het nationaal en internationaal containervervoer behoort tot onze dagelijkse taken. Binnen dit aanbod kunt u ons beschouwen als specialist logistieke dienstverlening. Wij zijn uitgerust voor het vervoer van alle soorten containers. Of het nu gaat om standaard containers, ADR-goederen of temperatuur gecontroleerd transport.

Transportkosten naar Frankrijk

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Deze kosten voor het transport naar Frankrijk zijn natuurlijk van veel factoren afhankelijk. Daarom gaan we graag met u in gesprek om het financiële plaatje inzichtelijk te maken. Op deze manier kunnen we u volledige transparantie bieden. Heeft u al een specifieke oplossing in gedachten? Dan kunt u eenvoudig een prijsindicatie aanvragen. Onze specialisten reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

Pallet transport Frankrijk

Dankzij onze slimme transport oplossingen naar Frankrijk, kunt u bij ons al terecht voor de verzending van slechts één enkele pallet. Wilt u tientallen pallets vervoeren? Ook dit kunnen wij probleemloos voor u verzorgen vanwege onze grote capaciteit. Daarnaast zijn wij dagelijks op de Franse wegen te vinden met onze moderne vrachtwagens en beschikken wij over een fijnmazige distributienetwerk. Daardoor kunt u bij KLG Europe rekenen op een snelle levering door geheel Frankrijk. Met de keuze uit pallet transport naar Frankrijk door middel van groupage, LTL (Less Than Truckload) of FTL (Full Truckload), kunnen wij u bij elk logistiek vraagstuk van dienst zijn. Als kers op de taart heeft u dankzij ons Track&Trace systeem 24/7 inzicht in uw zending.

ADR-transport Frankrijk

KLG Europe is gespecialiseerd in ADR-transport van en naar Frankrijk. ADR- transport is het het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Het transport van gevaarlijke stoffen vereist specialisme. ADR-zendingen zijn gebonden aan strenge, strikte regelgeving en voorwaarden. Wet- en regelgeving schrijft veiligheid, duurzaamheid en zorgvuldigheid voor. Dit is van toepassing op zowel de grondstoffen, als chemicaliën als eindproducten die gevaarlijk kunnen zijn voor mens en omgeving. Dit vraagt niet alleen om speciale vrachtwagens die aan alle eisen voldoen, maar ook om ADR-gecertificeerde chauffeurs. KLG Europe voert dagelijks ADR-transporten van en naar Frankrijk uit. Bij ons kunt u rekenen op een veilige levering, snelle en betrouwbare doorlooptijden en specialistische kennis.

Sneltransport Frankrijk: met onze express-service

Is er haast geboden bij uw internationaal transport van en naar Frankrijk? Geen probleem! Bij een spoedzending naar Frankrijk kunt u gebruik maken van onze express-service. Doordat KLG Europe gebruikmaakt van een volledig dekkend logistiek netwerk, met distributiepunten in heel Frankrijk, kunnen wij sneltransport overal in Frankrijk garanderen. Ongeacht de hoeveelheid, het gewicht en volume van de goederen, wij ontzorgen u volledig. Al met één telefoontje starten wij het logistieke proces voor u en wordt er gekeken naar een passende oplossing voor u. We brengen direct de kosten in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Afspraak is afspraak! En bovendien heeft u altijd inzicht in uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Frankrijk

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

KLG Europe, uw logistieke partner!

Benieuwd wat KLG Europe als gespecialiseerd transporteur van en naar Frankrijk voor u kan betekenen? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om tot de geschikte maatwerkoplossing te komen die volledig aansluit op uw situatie en wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners