KLG Europe

Transport Slowakije

Geregeld door KLG Europe

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Over Slowakije

Met een oppervlakte van 48.845 km² is Slowakije vergelijkbaar in grootte met Nederland. Echter ligt het inwonersaantal veel lager: in Slowakije wonen 5.5 miljoen mensen. Aangezien Slowakije deel uitmaakt van de EU, zijn uw zendingen niet douaneplichtig. Er wordt dan ook betaald met de Euro in Slowakije. KLG Europe rijdt regelmatig naar de hoofdstad Bratislava, maar kan u ook helpen om uw zendingen door geheel Slowakije te vervoeren.

Transportoplossingen van en naar Slowakije

Onze specialisten helpen u graag verder met uw zending van en naar Slowakije. Dagelijks hebben we, van maandag t/m vrijdag, wegtransporten naar Slowakije. Zo bieden we groupage, LTL en FTL transport aan voor Slowakije. Onze specialisten zorgen voor correct en veilig vervoer van uw transport. Zo wordt uw zending zo efficiënt mogelijk verzonden.

Value added logistics voor Slowakije

KLG Europe helpt niet alleen om uw goederen van locatie A naar B te krijgen, maar helpt u graag verder met onze value added logistics (VAL). In onze warehouses verbeteren wij de supply chain van onze klanten, door bijvoorbeeld te ondersteunen bij orderpicking, sortering en assemblage. De werkzaamheden worden nauwkeurig en efficiënt uitgevoerd en zo zorgen wij ervoor dat u minder tijd kwijt bent!

Rijverboden in Slowakije

Als u goederen van en naar Slowakije wilt transporteren, kunt u te maken krijgen met verschillende rijverboden. Hieronder staat een overzicht van de actuele rijverboden in Slowakije.

- Zondagsrijverbod
Op zon- en feestdagen geldt een rijverbod voor voertuigen met een toegestane maximummassa (tmm) van meer dan 7,5 ton van 0.00-22.00 uur op alle doorgaande routes.

- Vakantierijverbod
In de periode van 1 juli tot 31 augustus geldt op alle zaterdagen een vakantierijverbod van 7.00-20.00 uur. Dit rijverbod is van toepassing voor voertuigen met een tmm boven 7,5 ton op alle internationale autosnelwegen en alle hoofdverkeerswegen.

Meer informatie over transportoplossingen voor Slowakije

Wilt u meer informatie over de transportoplossingen voor uw logistieke vraagstuk? Bekijk dan ook onze service center pagina over Slowakije voor actuele informatie over bijvoorbeeld de verschillende levertijden en het maximale laadvermogen voor uw transport.

Advies van onze specialisten

Heeft u een bepaalde vraag of hulp nodig bij uw zending? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts! Ze geven u een advies op maat voor uw transport naar Oost-Europa en u weet direct waar u aan toe bent. 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners