KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
transport slowakije

Transport Slowakije

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Slowakije. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Slowakije. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Transportmogelijkheden Slowakije

Transportmogelijkheden
Locaties
Bratislava
Maximaal laadvermogen
24 ton

Groupage

Levertijd
3-4 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
2-3 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Over Slowakije

Met een oppervlakte van 48.845 km² is Slowakije vergelijkbaar in grootte met Nederland. Echter ligt het inwoneraantal lager: in Slowakije wonen 5.5 miljoen mensen. Aangezien Slowakije deel uitmaakt van de EU, zijn uw zendingen niet douaneplichtig. Er wordt dan ook betaald met de Euro in Slowakije. In samenwerking met onze strategische partner kunnen wij uw zending door geheel Slowakije laden en lossen.

Feestdagen en rijverboden Download
Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Slowakije zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Transportoplossingen van en naar Slowakije

Onze specialisten helpen u graag verder met uw zending van en naar Slowakije. Dagelijks hebben we vertrekken van en naar Slowakije. Zo bieden we groupage, LTL en FTL transport aan voor Slowakije. Onze specialisten zorgen voor correct en veilig vervoer van uw transport. Zo wordt uw zending zo efficiënt mogelijk getransporteerd.

Value added logistics voor Slowakije

KLG Europe helpt niet alleen om uw goederen van locatie A naar B te krijgen, maar helpt u graag verder met onze value added logistics (VAL). In onze warehouses verbeteren wij de supply chain van onze klanten, door bijvoorbeeld te ondersteunen bij orderpicking, sortering en assemblage. De werkzaamheden worden nauwkeurig en efficiënt uitgevoerd en zo ontzorgen wij u volledig!

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

 

Rijverboden voor transport in Slowakije

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Advies van onze specialisten

Heeft u een bepaalde vraag of hulp nodig bij uw zending? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze experts! Ze geven u een advies op maat voor uw transport naar Oost-Europa en u weet direct waar u aan toe bent.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners