KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Pallet transport

Efficiënt & duurzaam

KLG Europe is dé specialist in pallet transport. Met een snelle levering en de mogelijkheid om uw lading continu te volgen via ons track & trace-systeem, bieden wij betrouwbaarheid en zekerheid. Geïnteresseerd in wat we voor uw pallet transport kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Full services Volledig ontzorgt Kosten Duurzaamheid Rijverboden Samenwerken

Betrouwbaar pallet transport

Onze efficiënte transportoplossingen zorgen ervoor dat zowel kleine als grote zendingen vlekkeloos worden afgehandeld. Of u nu één pallet wilt verzenden of er tientallen heeft, wij kunnen het met onze uitgebreide capaciteit probleemloos voor u regelen. Onze moderne vrachtwagens en uitgebreid distributienetwerk staan garant voor een vlotte levering. We bieden diverse transportmogelijkheden aan, zoals groupage, LTL (Less Than Truckload) of FTL (Full Truckload), om aan al uw logistieke behoeften te voldoen. En met ons Track & Trace-systeem houdt u uw zending altijd in de gaten. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, dit in combinatie met ons uitgebreide partnernetwerk, hebben we een groot Europees dekkend distributienetwerk en veel expertise op het gebied van transport en logistiek.

Groupage transport binnen palletvervoer

Een van de belangrijkste en meest efficiënte methoden binnen palletvervoer is het groupage transport. Hierbij worden zendingen van verschillende afzenders gecombineerd in één transportmiddel. Dit is bijzonder voordelig voor bedrijven die niet genoeg goederen hebben om een hele vrachtwagen of container te vullen. Door de ladingen van verschillende klanten te bundelen, kunnen we niet alleen kosten besparen, maar ook bijdragen aan een duurzamere vervoersoplossing door het verminderen van het aantal ritten. Bovendien zorgt groupage ervoor dat zelfs kleinere zendingen snel en efficiënt hun bestemming bereiken, zonder te wachten tot er een volledige lading voor één klant beschikbaar is. Bij KLG Europe is uw pallet, groot of klein, altijd onderdeel van een slim en geoptimaliseerd transportproces.

Meer dan alleen pallet transport

Bij KLG Europe kijken we verder dan alleen pallet transport. We streven naar uitmuntende, full-service logistieke oplossingen. Dit houdt in dat we samen met u nadenken over manieren om uw logistieke processen te verbeteren - efficiënter, sneller, veiliger en eenvoudiger. Onze Value Added Services bieden flexibiliteit, kostenbeheersing en uiteindelijk een winstverhoging.

Uw pallet transport volledig ontzorgt

Bij KLG Europe nemen we niet alleen het transport van uw goederen uit handen, maar ook het logistieke gedeelte. Dit omvat onder andere een volledige douaneafhandeling, inclusief in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde dienstverlener zorgen wij voor een volledige douaneafhandeling en optimale goederenstroom. We bieden complete logistieke oplossingen, variërend van warehousing tot vervoer via weg, spoor, water en lucht. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Kosten pallet transport

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Heeft u een vraag over de transportkosten voor uw pallet transport? Neem dan contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. Afspraak is afspraak!

Duurzaamheid

Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. Ons streven is om onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30% voor 2030 en daarna is ons commitment voor 2050, CO₂-neutraal transport!

Wilt u meer informatie over onze duurzame logistieke oplossingen of onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden Europese landen

In verschillende Europese landen gelden specifieke wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook tijdens extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. In ons overzicht vindt u de algemene rijverboden en feestdagen. Voor overige afwijkende en actuele rijverboden als gevolg van onvoorziene omstandigheden houden wij onze klanten direct op de hoogte.

Samenwerken met KLG Europe

Bij KLG Europe staan kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid centraal. Of het nu gaat om één enkele pallet of een complete lading, wij bieden de expertise en betrouwbaarheid die u zoekt. Ons uitgebreide netwerk, gecombineerd met de juiste technologie en een persoonlijke benadering, zorgt ervoor dat uw goederen altijd op de juiste plaats en tijd arriveren. Dankzij onze jarenlange ervaring en toewijding aan innovatie blijven we altijd een stap voor in de dynamische wereld van logistiek en transport. Wanneer u kiest voor KLG Europe, kiest u voor een partner die begrijpt wat uw bedrijf nodig heeft. Samen streven we naar het perfecte proces. Bent u klaar om uw transport naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele voordelen van samenwerken met dé specialist in pallet transport of bekijk onze service area pagina voor meer details.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners