KLG EuropeKLG Europe
menu

Douane afhandeling Geheel verzorgd door KLG Europe

KLG Europe is sinds 1918 uitgegroeid tot een wereldwijde logistieke dienstverlener die bekend staat om haar krachtige logistieke oplossingen. Dankzij onze capaciteiten, technologieën en know-how, bent u bij KLG Europe aan het juiste adres voor een vlekkeloze en vlotte douane afhandeling voor zowel Europa als daarbuiten. Onze productspecialisten zetten hun kennis en kunde niet alleen in om uw logistieke processen te optimaliseren, maar ook om u volledig te ontzorgen. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden.

Douane afhandeling: wat kan KLG Europe voor u betekenen?

Dankzij onze brede expertise en ervaring in douane afhandeling, weten onze productspecialisten altijd de juiste oplossingen aan te dragen die volledig afgestemd zijn op uw situatie en wensen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun logistieke processen. Daarom verzorgen wij de douane handeling van A tot Z. Zelfs als het één enkele zending betreft die ingeklaard moet worden.

Wij verzorgen de complete in- en uitklaring van goederen. Dit betekent dat wij – indien van toepassing – onder meer het volgende voor u kunnen verzorgen:

  • Het aanvragen van douanevergunningen;
  • Het bepalen van de correcte goederencodes;
  • Het adviseren rondom en het naleven van sancties en exportbepalingen;
  • Het aanvragen van Bindende Tariefinlichtingen (BTI);
  • Het opmaken van Certificaten van Oorsprong en Legalisaties via de KvK.

Warehousing & distributie

Wij beschikken over een TAPA-A gecertificeerd bonded warehouse in Venlo. Dit is gelegen nabij een douanepost en kan fungeren als douane-entrepot. Tevens kunnen wij daar de losse inklaringen t/m de overslag verzorgen en kunt u de douane afhandeling eenvoudig combineren met onze zorgeloze transportmogelijkheden.

Bovendien kunt u goederen uit de niet-EU-landen onbeperkt opslaan in onze bonded warehouse. In sommige gevallen is het zeer gunstig als de goederen eerst in het douane-entrepot worden opgeslagen zodat de invoerrechten pas ter sprake komen indien u de goederen verder in Europa laat transporteren. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de optimalisatie van importheffingen zodat u onnodige kosten kunt vermijden.

Bent u van plan om de complete import en/of export inclusief de douane afhandeling uit te besteden? Ook dan bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Met behulp van ons wereldwijde fijnmazige distributienetwerk en diverse eigen vestigingen, krijgen wij uw zending waar dan ook ter wereld op de juiste plek van bestemming.

Fiscale vertegenwoordiging

KLG Europe verzorgt tevens de fiscale vertegenwoordiging voor bedrijven die gevestigd zijn buiten de EU (zoals China) om te kunnen voldoen aan de administratie verplichtingen voor de Nederlandse btw. In zulke gevallen treden wij op als Algemeen Fiscaal Vertegenwoordiger en verzorgen de complete rapportage van alle transacties binnen en buiten de EU bij de Belastingdienst en het Centraal Bureau voor de statistiek.

Meer weten over onze douane afhandeling diensten?

Bent u benieuwd naar onze oplossingen rondom douane afhandeling? Onze productspecialisten staan u graag te woord en helpen u aan de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Douane afhandeling
Tot in de puntjes verzorgd door KLG Europe!
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.