KLG Europe

Douane afhandeling

Geheel verzorgd door KLG Europe

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Douane afhandeling: wat kan KLG Europe voor u betekenen?

Dankzij onze brede expertise en ervaring in douane afhandeling, weten onze productspecialisten altijd de juiste oplossingen aan te dragen die volledig afgestemd zijn op uw situatie en wensen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten geen omkijken meer hebben naar hun logistieke processen. Daarom verzorgen wij de douane handeling van A tot Z. Zelfs als het één enkele zending betreft die ingeklaard moet worden.

Wij verzorgen de complete in- en uitklaring van goederen. Dit betekent dat wij – indien van toepassing – onder meer het volgende voor u kunnen verzorgen:

  • Het aanvragen van douanevergunningen;
  • Het bepalen van de correcte goederencodes;
  • Het adviseren rondom en het naleven van sancties en exportbepalingen;
  • Het aanvragen van Bindende Tariefinlichtingen (BTI);
  • Het opmaken van Certificaten van Oorsprong en Legalisaties via de KvK.

Warehousing & distributie

Wij beschikken over een TAPA-A gecertificeerd bonded warehouse in Venlo. Dit is gelegen nabij een douanepost en kan fungeren als douane-entrepot. Tevens kunnen wij daar de losse inklaringen t/m de overslag verzorgen en kunt u de douane afhandeling eenvoudig combineren met onze zorgeloze transportmogelijkheden.

Bovendien kunt u goederen uit de niet-EU-landen onbeperkt opslaan in onze bonded warehouse. In sommige gevallen is het zeer gunstig als de goederen eerst in het douane-entrepot worden opgeslagen zodat de invoerrechten pas ter sprake komen indien u de goederen verder in Europa laat transporteren. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de optimalisatie van importheffingen zodat u onnodige kosten kunt vermijden.

Bent u van plan om de complete import en/of export inclusief de douane afhandeling uit te besteden? Ook dan bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Met behulp van ons wereldwijde fijnmazige distributienetwerk en diverse eigen vestigingen, krijgen wij uw zending waar dan ook ter wereld op de juiste plek van bestemming.

Fiscale vertegenwoordiging

KLG Europe verzorgt tevens de fiscale vertegenwoordiging voor bedrijven die gevestigd zijn buiten de EU (zoals China) om te kunnen voldoen aan de administratie verplichtingen voor de Nederlandse btw. In zulke gevallen treden wij op als Algemeen Fiscaal Vertegenwoordiger en verzorgen de complete rapportage van alle transacties binnen en buiten de EU bij de Belastingdienst en het Centraal Bureau voor de statistiek.

Meer weten over onze douane afhandeling diensten?

Bent u benieuwd naar onze oplossingen rondom douane afhandeling? Onze productspecialisten staan u graag te woord en helpen u aan de juiste oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners