KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Groupage Frankrijk

Dagelijkse transportmogelijkheden.

KLG Europe is één van de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de nationale als internationale logistieke dienstverlening en zijn uw betrouwbare partner in transport en logistiek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden rondom groupage transport van en naar Frankrijk.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Voordelen groupage Value added logistics Duurzaamheid Transportmogelijkheden Rijverboden Frankrijk Mogelijkheden

Specialist in groupage transport - Frankrijk

KLG Europe is uw partner in groupage transport van en naar Frankrijk. Wij beschikken over de benodigde kennis, middelen en ervaring om uw transport zo slim en efficiënt mogelijk in te richten. Op het gebied van groupage transport garanderen we snelheid en betrouwbaarheid, met de focus op de kosten. We hebben jarenlange ervaring, specifieke kennis en kunde.

Door ons kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen we dagelijks transport verzorgen naar geheel Frankrijk, waarbij we gebruik maken van ons eigen moderne vrachtwagenpark. Per week hebben we honderden vertrekken. Als specialist in groupage transport, zijn wij bekend met de wet- en regelgeving maar ook de procedures welke gelden op de verschillende laad- en loslocaties. Dit zorgt ervoor dat wij uw goederen zo efficiënt en snel mogelijk op plek van bestemming leveren. Of het nu gaat om één enkele pallet of groupage zending, KLG Europe biedt dagelijks groupage transportmogelijkheden van en naar Frankrijk. Wij regelen alles voor u.

Voordelen groupage - Frankrijk

Bij groupage transport brengen we verschillende (kleinere) ladingen tot één grotere lading. Op deze manier kunnen wij uw lading tegen een aantrekkelijker tarief transporteren, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Dit omdat de kosten van de totale ladingen worden verdeeld over de verschillende zendingen. Op deze manier wordt het transport efficiënter ingezet. Kostenbesparend en wel zo duurzaam. Even de voordelen op een rijtje:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Franssprekend logistiek team;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

Wij regelen het transport van A tot Z, waar u kunt rekenen op de betrouwbare service van KLG Europe van hoogwaardige kwaliteit met de focus op de kosten. Wij ontzorgen onze klanten volledig met onze logistieke diensten.  Wilt u meer informatie over uw groupage transport van en naar Frankrijk? Bekijk alle transportmogelijkheden in onze service area.

Value added logistics van KLG Europe

Transport naar Frankrijk is maar een klein onderdeel van onze dienstverlening. KLG Europe kan het complete logistieke proces voor u verzorgen. Onze missie is het ontzorgen van klanten door klantspecifieke, praktische en efficiënte logistieke oplossingen aan te bieden. Zo kunt u gebruik maken van:

 • Onze value added services in onze warehouses zoals het picken van orders, sorteren, om- en verpakken, assembleren, labelen en facturering naar uw klanten.
 • Onze hulp bij het verwerken van retouren of het ruilen van goederen binnen de supply chain. Of de geretourneerde goederen nu terug moeten naar de productieplaats, herverpakt of herplaatst moeten worden als voorraad, wij voeren alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit.

Uw zendingen naar of vanaf Frankrijk zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht of dat er accijnsafdracht noodzakelijk is (wijntransport). Indien nodig kunnen wij ondersteuning bieden bij de douane afhandeling. De complete in- en uitklaringen zullen wij verzorgen. Als AEO-gecertificeerde vervoerder zorgen wij voor de volledige optimalisatie van uw supply chain door de doorlooptijden zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarnaast bieden wij ook bonded warehousing aan. 

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is.Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Meer transportmogelijkheden dan alleen in deelpartijen van en naar Frankrijk

Hoe groot of klein de zending ook is, bij ons kunt u er op vertrouwen dat wij geheel volgens afspraak de zending op de juiste bestemming afleveren. Dankzij ons groot netwerk zijn wij in staat om een oplossing te vinden voor transport van deelpartijen van en naar Frankrijk. Wij bieden dan ook verschillende transportmogelijkheden aan, waarmee we voor ieder vraagstuk een oplossing bieden. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat uw zending op tijd op de bestemming wordt afgeleverd met onze transportdiensten. Is dit niet snel genoeg? Dan kunt u ook kiezen voor onze spoedtransport dienstverlening. In overleg met u bepalen we wat de beste oplossing is en wat de bijbehorende kosten hiervoor zijn. Dit is wel zo helder en transparant.

Rijverboden voor transport in Frankrijk

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen?

KLG Europe verzorgt dagelijks transport van en naar Frankrijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming aankomen! Of het nu gaat om een kleine zending (groupage) of een volledige trucklading (FTL) of een halve trucklading (LTL). KLG Europe zorgt ervoor dat uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming komen.

Uw zending is bij onze specialisten in goede handen! Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Of bent u op zoek naar meer informatie over de transportmogelijkheden van en naar Frankrijk? Onze medewerkers helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Overige Transportoplossingen

Meer informatie over groupage Frankrijk Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners