KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Groupage Frankrijk

Dagelijkse transportmogelijkheden.

KLG Europe is één van de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de nationale als internationale logistieke dienstverlening en zijn uw betrouwbare partner in transport en logistiek. Wij informeren u graag over de mogelijkheden rondom groupage transport van en naar Frankrijk.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Specialist in groupage transport - Frankrijk

KLG Europe is uw partner in groupage transport van en naar Frankrijk. Wij beschikken over de benodigde kennis, middelen en ervaring om uw transport zo slim en efficiënt mogelijk in te richten. Op het gebied van groupage transport garanderen we  snelheid en betrouwbaarheid, met de focus op de kosten. We hebben jarenlange ervaring specifieke kennis en kunde.

Door ons kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen we dagelijks transport verzorgen naar geheel Frankrijk, waarbij we  gebruik maken van ons eigen moderne vrachtwagenpark. Per week hebben we honderden vertrekken. Als specialist in groupage transport, zijn wij bekend met de regelgeving en procedures welke gelden op de verschillende laad- en loslocaties. Dit zorgt ervoor dat wij uw goederen zo efficiënt en snel mogelijk op plek van bestemming leveren. Of het nu gaat om een kleine of grotere groupage zending, KLG biedt dagelijks groupage transportmogelijkheden van en naar Frankrijk. Wij regelen alles voor u.

Voordelen groupage - Frankrijk

Bij groupage transport worden verschillende (kleinere) ladingen samengebracht tot één grotere lading. Op deze manier kan uw kleinere lading tegen een aantrekkelijker tarief worden verzonden, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Dit omdat de kosten van de totale ladingen worden verdeeld over de verschillende zendingen. Op deze manier wordt het transport efficiënter ingezet. Kostenbesparend en wel zo duurzaam. Even de voordelen op een rijtje:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Franssprekend logistiek team;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.


Wij regelen het transport van A tot Z, waar u kunt rekenen op de betrouwbare service van KLG Europe van hoogwaardige kwaliteit met de focus op de kosten én de volledige ontzorging van onze klanten. Wilt u meer informatie over uw groupage transport van en naar Frankrijk? Bekijk alle transportmogelijkheden in ons service center.

Value added logistics van KLG Europe

Transport naar Frankrijk is maar een klein onderdeel van onze dienstverlening. KLG kan het complete logistieke proces voor u verzorgen. Onze missie is het ontzorgen van klanten door klantspecifieke, praktische en efficiënte logistieke oplossingen aan te bieden. Zo kunt u gebruik maken van:

 • Onze value added services in onze warehouses zoals het picken van orders, sorteren, om- en verpakken, assembleren, labelen en facturering naar uw klanten.
 • Onze hulp bij het verwerken van retouren of het ruilen van goederen binnen de supply chain. Of de geretourneerde goederen nu terug moeten naar de productieplaats, herverpakt of herplaatst moeten worden als voorraad, wij voeren alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit.
 • Indien nodig kunnen wij ondersteuning bieden bij de douane afhandeling. De complete in- en uitklaringen zullen wij verzorgen. Als AEO-gecertificeerde vervoerder zorgen wij voor de volledige optimalisatie van uw supply chain door de doorlooptijden zo efficiënt mogelijk in te richten. Daarnaast hebben wij ook bonded warehouses.

Benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen?

KLG Europe verzorgt dagelijks transport van en naar Frankrijk. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming aankomen! Of het nu gaat om een kleine zending (groupage) of een volledige trucklading (FTL) of een halve trucklading (LTL), KLG Europe zorgt ervoor dat uw goederen snel en efficiënt op de plek van bestemming komen.

Uw zending is bij onze specialisten in goede handen! Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Of bent u op zoek naar meer informatie over de transportmogelijkheden richting Frankrijk? Onze medewerkers helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners