KLG CorporateKLG Corporate
menu

Directie

Kees en Ad Kuijken

De twee broers Kees en Ad Kuijken vormen samen de directie van KLG Europe. Zij werken van jongs af aan mee in het familiebedrijf en staan nu samen aan het roer.

Kees Kuijken:

“Ik ben de commerciële en Ad is de financiële man. Ik vind het een uitdaging om potentiële klanten te overtuigen dat we dingen kunnen die andere bedrijven niet doen en misschien zelfs niet kunnen. Ad en ik hebben niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Vroeger namen we alle beslissingen samen met onze vader. Hij zag ons duidelijk voor vol aan. Zo willen we ook met onze mensen werken. Ze zitten niet voor niks op bepaalde posities in het bedrijf. Dat werkt heel goed. Het onderling vertrouwen en respect binnen het bedrijf is groot, zo gaan we ook graag om met onze klanten.”

Ad Kuijken:

“We hebben alle facetten van het werk ook zelf doorlopen. Van het rijden op de vrachtwagen tot de planning. We weten dus hoe het werkt. We zien waar de uitdagingen en de kansen liggen. Kees en ik weten ook wat we aan elkaar hebben. Kennen elkaars zwakke en sterke punten. Hij treedt meer op de voorgrond terwijl ik achter de schermen zorg voor een gezonde financiële basis. De continuïteit en stabiliteit van het bedrijf is belangrijk voor onze klanten. We hebben ruimte om te investeren in nieuwe technologische mogelijkheden en duurzame oplossingen. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. We kunnen onze klanten nu en in de toekomst met onze veelzijdige dienstverlening nog beter van dienst zijn.”

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website