KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
overklg1024x512.jpg

Directie

KLG Europe is van origine een Nederlands familiebedrijf en is opgericht in 1918 te Luyksgestel. In 2019 is KLG Europe overgenomen door Sinotrans Limited.

ERIK LOIJEN - CEO

“De familie Kuijken heeft de afgelopen 100 jaar gewerkt aan een goede basis voor KLG Europe. Onderling vertrouwen en respect binnen de organisatie vinden we belangrijk, zo gaan we ook om met onze klanten. Daarnaast vinden we continuïteit en stabiliteit van onze organisatie belangrijk voor onze klanten. We hebben de ruimte om te investeren in nieuwe technologische mogelijkheden en duurzame oplossingen.

KLG Europe is de afgelopen jaren enorm gegroeid en ook in tijden van economische crisis wisten wij een groei te realiseren. Deze stijgende lijn zetten we voort en door de overname door Sinotrans Ltd. in 2019 kunnen we onze klanten in de toekomst met een nog veelzijdiger logistiek aanbod van dienst zijn.

De basis van de organisatie heeft zich gevormd door familiaire normen en waarden en zo zullen we in toekomst ook blijven opereren als organisatie.”

 

SINOTRANS

Sinotrans Ltd. staat bekend als een van ’s werelds toonaangevende geïntegreerde logistieke bedrijven. Sinotrans Ltd. biedt op maat gemaakte logistieke oplossingen en one-stop services aan, aan haar klanten. Ze bieden diensten aan zoals zee-, weg- en spoortransport, internationale expres diensten, warehousing, distributie en ook treden ze op als expediteur en verzorgen ze terminaldiensten. Hierbij streeft Sinotrans Ltd. naar optimalisatie van materieel, informatie en kapitaalstromen voor zowel voor haar klanten als voor de organisatie.

MISSIE

Focus op klantbehoeften en uitdagingen, met de beste oplossingen en servicenormen, waarbij continu zakelijke en maatschappelijk waarde creëren hoog in het vaandel staan.

VISIE

De verwachting van klanten overtreffen en waarde creëren. Professioneel en gericht op win-win samenwerkingen.

KERNWAARDEN

 • Veranderingen omarmen en durven te innoveren
 • Eenvoudig, transparant, open en inclusief
 • Eenheid en samenwerking
 • Innovatie en ontwikkeling
 • Juistheid, pragmatisme en integriteit
 • Communicatie en vertrouwen
 • Verschillende soorten samenwerkingen

 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners