KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
overklg1024x512

Directie

KLG Europe is van origine een Nederlands familiebedrijf en is opgericht in 1918 te Luyksgestel. In 2019 is KLG Europe overgenomen door Sinotrans Limited.

ERIK LOIJEN - CEO

“De familie Kuijken heeft de afgelopen 100 jaar gewerkt aan een goede basis voor KLG Europe. Onderling vertrouwen en respect binnen de organisatie vinden we belangrijk, zo gaan we ook om met onze klanten. Daarnaast vinden we continuïteit en stabiliteit van onze organisatie belangrijk voor onze klanten. We hebben de ruimte om te investeren in nieuwe technologische mogelijkheden en duurzame oplossingen.

KLG Europe is de afgelopen jaren enorm gegroeid en ook in tijden van economische crisis wisten wij een groei te realiseren. Deze stijgende lijn zetten we voort en door de overname door Sinotrans Ltd. in 2019 kunnen we onze klanten in de toekomst met een nog veelzijdiger logistiek aanbod van dienst zijn.

De basis van de organisatie heeft zich gevormd door familiaire normen en waarden en zo zullen we in toekomst ook blijven opereren als organisatie.”

ONZE MISSIE

Passie voor logistiek drijft KLG Europe om de service, efficiëntie en duurzaamheid continu te verbeteren om het maximale resultaat te bereiken.

KLG Europe is de logistieke partner!

ONZE VISIE

Wij ontzorgen klanten door klantspecifieke, praktische en efficiënte logistieke oplossingen aan te bieden. Door ons proactief op te stellen en te investeren in de beste technologieën bereiken we optimale kwaliteit met de focus op de doelstellingen van de klant.
Door continue verbeteringen en innovaties door te voeren zijn we flexibel en zorgen we voor duidelijke en zorgvuldige communicatie. Hiermee garanderen we hoge klanttevredenheid en betrouwbaarheid.

ONZE KERNWAARDEN

 • Veranderingen omarmen en durven te innoveren
 • Eenvoudig, transparant, open en inclusief
 • Eenheid en samenwerking
 • Innovatie en ontwikkeling
 • Juistheid, pragmatisme en integriteit
 • Communicatie en vertrouwen
 • Verschillende soorten samenwerkingen

SINOTRANS

Sinotrans Ltd. staat bekend als een van ’s werelds toonaangevende geïntegreerde logistieke bedrijven. Sinotrans Ltd. biedt op maat gemaakte logistieke oplossingen en one-stop services aan, aan haar klanten. Ze bieden diensten aan zoals zee-, weg- en spoortransport, internationale expres diensten, warehousing, distributie en ook treden ze op als expediteur en verzorgen ze terminaldiensten. Hierbij streeft Sinotrans Ltd. naar optimalisatie van materieel, informatie en kapitaalstromen voor zowel voor haar klanten als voor de organisatie.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners