KLG EuropeKLG Europe
menu

Management

Kees en Ad Kuijken

De twee broers Kees en Ad Kuijken vormen samen de directie van KLG Europe. Zij werken van jongs af aan mee in het familiebedrijf en staan nu samen aan het roer.

Kees Kuijken:

“Ik ben de commerciële en Ad is de financiële man. Ik vind het een uitdaging om potentiële klanten te overtuigen dat we dingen kunnen die andere bedrijven niet doen en misschien zelfs niet kunnen. Ad en ik hebben niet veel woorden nodig om elkaar te begrijpen. Vroeger namen we alle beslissingen samen met onze vader. Hij zag ons duidelijk voor vol aan. Zo willen we ook met onze mensen werken. Ze zitten niet voor niks op bepaalde posities in het bedrijf. Dat werkt heel goed. Het onderling vertrouwen en respect binnen het bedrijf is groot, zo gaan we ook graag om met onze klanten.”

Ad Kuijken:

“We hebben alle facetten van het werk ook zelf doorlopen. Van het rijden op de vrachtwagen tot de planning. We weten dus hoe het werkt. We zien waar de uitdagingen en de kansen liggen. Kees en ik weten ook wat we aan elkaar hebben. Kennen elkaars zwakke en sterke punten. Hij treedt meer op de voorgrond terwijl ik achter de schermen zorg voor een gezonde financiële basis. De continuïteit en stabiliteit van het bedrijf is belangrijk voor onze klanten. We hebben ruimte om te investeren in nieuwe technologische mogelijkheden en duurzame oplossingen. Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. We kunnen onze klanten nu en in de toekomst met onze veelzijdige dienstverlening nog beter van dienst zijn.”

Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Contact Contactgegevens etc.