KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Italië

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om transport van en naar Italië. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Italië.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage
Levertijd 4-5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdag
FTL
Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Internationaal transport Transport specialist Logistieke oplossingen Pallet transport Container transport Intermodaal transport ADR-transport Douane afhandeling Sneltransport Transport prijzen Duurzaamheid Rijverboden De kracht van KLG Europe

Transport Italië

KLG Europe biedt frequent transport mogelijkheden aan van en naar Italië. We verzorgen zowel deelladingen als compleetladingen waarbij een tussenstop bij een adres onderweg ook mogelijk is. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide partnernetwerk, hebben we een groot Europees dekkend distributienetwerk en veel expertise op het gebied van transport, ook van en naar Italië. Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

 • Korte looptijden;
 • Wegtransport;
 • Intermodaal transport;
 • Gegarandeerde capaciteit;
 • Dagelijks vertrek groupage, LTL en FTL;
 • Geen bestemming onbereikbaar;
 • Scherpe prijzen;
 • Zowel ADR,- als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor iedere logistieke uitdaging

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle type goederen. Naast het verzorgen van het transport, regelen we ook het logistieke gedeelte. We bieden logistieke oplossingen van warehousing tot vervoer van uw goederen via de weg, het spoor, het water en door de lucht. We verliezen hierbij het duurzaamheidsaspect niet uit het oog.

Internationaal transport - Italië

Met onze eigen trucks en betrouwbaar partnernetwerk transporteren wij dagelijks internationaal transport vanuit en naar Italië toe. Heeft u een logistieke uitdaging? Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw supply chain. Onze hooggekwalificeerde partners beschikken over een eigen wagenpark, warehouse locatie(s) en een betrouwbaar lokaal distributienetwerk. Geen bestemming is onbereikbaar. Ontvang vandaag nog een vrijblijvende prijsindicatie voor uw transport van of naar Italië.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Specialist transport Italië

KLG Europe is specialist in groupage-, LTL- en FTL-transport van en naar Italië. Als specialist in het transporteren van en naar Italië, kijken we goed naar de eisen, wensen en volumes van onze klanten en gaan voor complete ontzorging. Uiteraard spreken onze medewerkers ook de taal. Dit zorgt voor een goede communicatie.

Groupage, LTL & FTL transport Italië

Heeft u minder pallets te vervoeren van of naar Italië? Dan is groupage transport de beste oplossing. Bij groupage transport worden namelijk verschillende kleine ladingen samengevoegd tot één grote lading. Dit maakt groupage transport de meest efficiënte en duurzame oplossing voor het transporteren van uw goederen. Van Como, Florence, Madrid, Rome, Napels, Palermo tot aan Cagliairi. In heel Italië is geen bestemming onbereikbaar en hebben wij de juiste logistieke oplossing. 

 • LTL staat voor “less than a truckload’. Dit is het transport van een relatief kleinere lading (meer dan enkele pallets, maar geen volle vracht). Dit betekent dat de zending die vervoerd wordt, bestaat uit goederen die geen complete truck (FTL) vullen. Wij kijken hierbij altijd of de typen goederen bij elkaar geladen mogen worden en respecteren hierin de wensen van onze klanten.

 • FTL staat voor “full truck load”. Dit is het transport van een lading die de volledige capaciteit van de vrachtwagen inneemt. Dagelijks rijden wij met FTL-zendingen naar verschillende bestemmingen in Italië.

Pallet transport Italië

Wilt u pallets transporteren van Italië naar Nederland of van Nederland naar Italië? KLG Europe regelt het en ontzorgt u in het volledige transport proces. Dankzij onze slimme transport oplossingen, kunt u bij ons al terecht voor de verzending van slechts één enkele pallet. Wilt u tientallen pallets vervoeren? Ook dit kunnen wij probleemloos voor u verzorgen vanwege onze grote capaciteit.

Container transport van en naar Italië

Container transport is mogelijk met ons zeevrachttransport. Wij organiseren het vervoer van laadlocatie naar de haven, van de ene haven naar de andere haven en vervolgens van de haven naar het afleveradres. We doen dit over de hele wereld, dus ook naar Italië. Het hele door to door transport wordt gedaan aan de hand van verschillende modaliteiten (intermodaal). Bij KLG Europe hebben we jarenlange ervaring in zee transport en container transport.

Intermodaal transport Italië

Wij maken gebruik van zowel intermodaal- als wegtransport. Op deze manier kunnen wij het transport zo efficiënt en duurzaam mogelijk inzetten. Bij intermodaal transport maken we een combinatie van verschillende transportmodaliteiten. Altijd afgestemd op uw wensen, uw situatie en uw eisen.

ADR-transport Italië

KLG Europe is een ervaren logistieke dienstverlener voor ADR-transport van en naar Italië. Voor het transport van gevaarlijke stoffen geldt een strenge, strikte regelgeving en strenge voorwaarden. Wet- en regelgeving schrijft veiligheid, duurzaamheid en zorgvuldigheid voor. Door onze jarenlange ervaring met het vervoeren van gevaarlijke goederen kennen wij de wet- en regelgeving door en door. Onze mensen zijn goed opgeleid en ons materiaal is uitgerust voor het vervoer van ADR-zendingen. Daardoor kunnen wij uw ADR-goederen op een veilige, snelle en efficiënte manier vervoeren van en naar Italië.

Douane afhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Italië zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht. Wij verzorgen de complete douaneafhandeling: in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde logistieke dienstverlener zorgen wij voor een optimale flow van uw goederenstroom.

Sneltransport Italië

KLG Europe kan uw transport van en naar Italië per sneltransport te versturen. Daarmee kunnen we op elke genoemde bestemming de looptijd (nog verder) verkorten. Of het nu gaat om gevaarlijke stoffen, tijdsgebonden leveringen, retourneren, vroege of late leveringen, wij zorgen voor een passende oplossing. U wordt volledig ontzorgd.

Transport prijzen Italië

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Wilt u goedkoop en snel transporteren van of naar Italië? Dan is groupage transport de logistieke oplossing. Bij groupage transport combineren we verschillende ladingen waardoor we volledige ladingen creëren. Dit zorgt voor lagere transportkosten met behoud van de kwaliteit die KLG Europe levert. 

Heeft u een vraag over de transportkosten van Italië naar Nederland of andersom? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken geen beloftes die we niet waar kunnen maken. En bovendien heeft u altijd inzage in uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is.Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Italië

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

De kracht van KLG Europe

Is de import of export van of naar Italië nieuw voor u of roept dit vragen op? Of bent u benieuwd wat KLG Europe kan betekenen in uw huidige situatie? Wij zijn er om u volledig te ontzorgen in het transport van uw goederen en alle handelingen die daarbij komen kijken. Onze specialisten staan u graag te woord en zo komen we samen tot de geschikte logistieke oplossing. Neem contact met ons op.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners