KLG Europe

Transport Hongarije

Goed geregeld door KLG Europe

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Over Hongarije

Met een oppervlakte van 93.030 km² is Hongarije ruim twee maal zo groot als Nederland. KLG Europe helpt u om uw zendingen door het gehele land te vervoeren. Zo rijden wij bijvoorbeeld naar de hoofdstad Boedapest, maar ook naar Budaörs, Nagiygmand, Pecs, Bekescsaba en Mali. De wegen zijn er helaas nog niet altijd even goed als in Nederland, maar hier wordt door de overheid in Hongarije wel aan gewerkt. Het wegennet, van 30.000 km lang, zal in de komende jaren flink uitgebreid worden!

Verschillende zendingen naar Hongarije

Hoe groot of klein uw zending ook is, KLG Europe kan u erbij helpen. Waar u elders wellicht enkel een complete lading (FTL) kunt verzenden naar Hongarije, kunt u bij ons ook kiezen voor groupage of LTL transport. Zo kunnen wij voor ieder logistiek probleem een maatwerk oplossing bieden.

Levertijden en vertrekdagen

Bij KLG Europe vertrekken elke dag van de week chauffeurs met zendingen naar Hongarije. De levertijden voor een FTL zijn 2 dagen en voor een LTL 2 tot 3 dagen. Ook wanneer uw zending een ADR zending betreft, kunnen wij dezelfde vertrekdagen en levertijden garanderen! Onze specialisten zorgen voor correct en veilig vervoer van uw transport. Heeft uw een spoedzending? Dan is onze express-service wellicht de beste transportoplossing voor u.

Rijverboden voor transport in Hongarije

Voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 7,5 ton gelden er soms rijverboden in Hongarije.

- Van 1 juli tot en met 31 augustus geldt een rijverbod vanaf 15.00 uur op zaterdag tot en met 22.00 uur op zondag. Vanaf 22.00 uur op de dag voorafgaande aan een feestdag tot en met 22.00 uur op de feestdag.

- Van 1 september tot en met 30 juni geldt een rijverbod vanaf 22.00 uur op de dag voorafgaande aan een zondag/ feestdag tot en met 22.00 uur op de zondag/ feestdag.

- In de periode van 4 november tot 1 maart is er geen rijverbod voor voertuigen met een Euro -3 motor (of hoger) in internationaal vervoer.
- Indien in bovengenoemde periodes een feestdag voorafgaat aan een zaterdag of zondag (periode a) of (periode b), dan geldt het rijverbod non-stop van 8.00 uur op de eerste dag tot en met 22.00 uur op de laatste dag.

Meer informatie over Hongarije

Bent u op zoek naar meer informatie over de bijzonderheden van transport richting Hongarije? Op de pagina over Hongarije in ons service center kunt u alles vinden over transport van en naar Hongarije. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van eventuele rijverboden, feestdagen en meer.

Advies voor uw transport richting Hongarije

Bent u benieuwd naar de transportoplossingen die we u kunnen bieden van en naar Hongarije? Neem dan contact op met een van onze specialisten! Zij kunnen u geheel vrijblijvend van advies voorzien over een passende transportoplossing naar Oost-Europa.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners