KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
fiscalevertegenwoordiging1024x512

Fiscale vertegenwoordiging. Voor bedrijven buiten de EU.

Bent u op zoek naar fiscale vertegenwoordiging voor uw transport of logistieke activiteiten? KLG Europe verzorgt de fiscale vertegenwoordiging voor bedrijven buiten de EU. Wij nemen uw fiscale werk uit handen en zorgt dat dit correct uitgevoerd wordt.

Meer weten over de fiscale voordelen?

We vertellen het u graag.

contact met KLG

Verlegging van de btw

KLG treedt op als Algemeen Fiscaal Vertegenwoordiger. De Nederlandse belastingdienst verleent ons een art. 23 vergunning voor verlegging van de btw bij invoer aan niet-Nederlandse ondernemingen. We vertegenwoordigen hiermee uw bedrijf in Nederland en zijn verantwoordelijk voor alle transacties en een correcte btw-afdracht. U hoeft zelf geen vestiging in Nederland te hebben.

De voordelen van een fiscale vertegenwoordiger in Nederland

Nederland is een belangrijk doorvoerland voor goederen die van buiten de EU komen. Nederland biedt internationale bedrijven dan ook fiscaal gunstige regelingen. Uw voordelen van een fiscale vertegenwoordiger in Nederland: 

  • U hoeft uw onderneming niet (zelf) te registreren in Nederland.
  • U hoeft geen BTW administratie op te zetten en bij te houden.
  • U hoeft bij invoer niet direct BTW af te dragen, deze wordt verlegd naar de BTW aangifte van de vertegenwoordiger. Dat scheelt in uw cashflow.

Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat de voordelen voor uw bedrijf zijn.

Ondersteuning door KLG Europe

Handel drijven met een niet-EU-land kan complexer zijn dan handel drijven met een EU-land. Zorg dat de juiste afspraken zijn gemaakt en regelingen van toepassing zijn. Wilt u meer weten over fiscale vertegenwoordiging? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat de voordelen voor uw bedrijf zijn. We zijn gespecialiseerd in het vinden van de meest gunstige oplossingen voor uw bedrijf.

Fiscaal gunstig

Nederland biedt internationale bedrijven fiscaal gunstige regelingen. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat de voordelen voor uw bedrijf zijn.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners