KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
overklg partnersennetwerken1024x512

Partners & netwerken

Samen staan we sterker

Dat geldt zeker voor de wereld van de logistiek. Door een goede samenwerking met betrouwbare en gecertificeerde partners, kunnen wij u nog beter van dienst zijn. We zijn lid en aandeelhouder van de netwerken 24plus, Astre, CLN en WCA. Dat betekent betrouwbaarheid en continuïteit. Wat er ook gebeurt.

24 Plus

Dit transportnetwerk is opgericht in 1996 door 32 Duitse expediteurs. Inmiddels bestaat het netwerk uit 65 partners die samen een geïntegreerd transportnetwerk vormen met een hoge prestatiestandaard. Klanten kunnen vanuit ieder punt in Europa opdrachten uploaden in het netwerk. Met dezelfde richtlijnen, track en trace, algemene productaanbiedingen en gegarandeerde levertijden.
24 Plus

Astre

De Association des transporteurs Europeens (Astre) is een van de grootste Europese expediteursnetwerken, met het hoofdkantoor in Frankrijk. Momenteel zijn 290 middelgrote onafhankelijke transporteurs over heel Europa aangesloten bij Astre. De flexibiliteit van kleine en middelgrote bedrijven in combinatie met de kracht van de groep biedt grote voordelen voor de klanten. Samenwerking tussen de afzonderlijke leden van het netwerk leidt tot krachtige klantgerichte oplossingen. Voor KLG Europe betekent de deelname aan het Astre netwerk het samenwerken met 39 Franse distributeurs verdeeld over geheel Frankrijk en de toegang tot een dekkend distributienetwerk.
Astre

WCA

De World Cargo Alliance (WCA) is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke expediteurs. Met bijna 6000 leden en verspreid over 189 landen wereldwijd is het bovendien het sterkste van alle logistieke netwerken. Alle WCA-leden zijn getest en beoordeeld voordat ze als lid werden geaccepteerd. De alliantie biedt haar leden de mogelijkheid om de handel te verhogen en uit te breiden naar nieuwe markten, wat een belangrijk voordeel is van het lidmaatschap. Het netwerk brengt vanuit markten over de hele wereld lokale en regionale expediteurs samen. Dit resulteert in een netwerk waarin de flexibiliteit van ieder lid een garantie geeft voor het vervoer van volumes naar iedere bestemming.
WCA World

CLN

Combined Logistics Networks (CLN) is een wereldwijd expeditie netwerk dat wereldwijd diensten aan biedt. CLN is in 2002 opgericht om een betrouwbaar en veilig platform te bieden voor onafhankelijke expediteurs wereldwijd. Het doel van CLN is meer dan enkel verbinden van bedrijven, het overbruggen van proactieve en kwalitatieve expediteurs over de hele wereld en te helpen bij het opbouwen van duurzame relaties.
CLN

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners