KLG CorporateKLG Corporate
menu

Partners & netwerken

Samen staan we sterker

Dat geldt zeker voor de wereld van de logistiek. Door een goede samenwerking met betrouwbare en gecertificeerde partners, kunnen wij u nog beter van dienst zijn. We zijn lid en aandeelhouder van de netwerken 24plus, Astre en WCA. Dat betekent betrouwbaarheid en continuïteit. Wat er ook gebeurt.

24 Plus

Dit transportnetwerk is opgericht in 1996 door 32 Duitse expediteurs. Inmiddels bestaat het netwerk uit 65 partners die samen een geïntegreerd transportnetwerk vormen met een hoge prestatiestandaard. Klanten kunnen vanuit ieder punt in Europa opdrachten uploaden in het netwerk. Met dezelfde richtlijnen, track en trace, algemene productaanbiedingen en gegarandeerde levertijden.
24 Plus

Astre

De Association des transporteurs Europeens (Astre) is een van de grootste Europese expediteursnetwerken, met het hoofdkantoor in Frankrijk. Momenteel zijn 290 middelgrote onafhankelijke transporteurs over heel Europa aangesloten bij Astre. De flexibiliteit van kleine en middelgrote bedrijven in combinatie met de kracht van de groep biedt grote voordelen voor de klanten. Samenwerking tussen de afzonderlijke leden van het netwerk leidt tot krachtige klantgerichte oplossingen. Voor KLG Europe betekent de deelname aan het Astre netwerk het samenwerken met 39 Franse distributeurs verdeeld over geheel Frankrijk en de toegang tot een dekkend distributienetwerk.
Astre

WCA

De World Cargo Alliance (WCA) is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke expediteurs. Met bijna 6000 leden en verspreid over 189 landen wereldwijd is het bovendien het sterkste van alle logistieke netwerken. Alle WCA-leden zijn getest en beoordeeld voordat ze als lid werden geaccepteerd. De alliantie biedt haar leden de mogelijkheid om de handel te verhogen en uit te breiden naar nieuwe markten, wat een belangrijk voordeel is van het lidmaatschap. Het netwerk brengt vanuit markten over de hele wereld lokale en regionale expediteurs samen. Dit resulteert in een netwerk waarin de flexibiliteit van ieder lid een garantie geeft voor het vervoer van volumes naar iedere bestemming.
WCA World

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website