KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
bondedwarehouse

Bonded warehouse Veel meer dan alleen opslag

We hebben moderne en veilige warehouses in Nederland, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk.

Meer weten over warehousing?

Neem gerust contact op.

contact

KLG Europe heeft moderne en veilige bonded warehouses in Nederland, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk. Deze zijn ingericht volgens de laatste standaarden en nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat wij onze dienstverlening voor opslag, packaging en orderpicking zo nauwkeurig mogelijk uit kunnen voeren. We hechten veel waarde aan veiligheid en kwaliteit in onze warehouses. We werken met veiligheidsstandaarden gebaseerd op TAPA-A (Technology Asset Protection Association). Al onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en ervaren. Dat komt de kwaliteit van ons werk ten goede. Zij werken in een veilige werkomgeving en zijn op de hoogte van de wensen van de klant. Zij voegen nog net dat beetje extra waarde toe aan onze dienstverlening.

Wat zijn de voordelen van bonded warehouse?

Een bonded warehouse biedt de mogelijkheid om goederen voor onbepaalde tijd op te slaan, zonder dat u hier invoerrechten en BTW over moet betalen. Onze warehouses kunnen u een opslag oplossing bieden tussen de locatie, of het land, van afhalen en de bestemming van levering. Op deze manier worden douanerechten en de BTW invoer slechts betaald in het land van bestemming en wordt een mogelijke dubbele betaling vermeden.  Uw goederen worden dus opgeslagen in een douane-entrepot, hiermee wordt de betaling van invoerrechten en BTW geschorst. Dit is een groot voordeel voor u!

Als KLG Europe beschikken we over ons eigen douane-entrepot. Met onze eigen in-house douane afdeling en onze eigen warehouses kunnen wij u voorzien in deze logistieke behoeftes. De inslag in ons warehouse gebeurd door middel van een douaneaangifte of een inschrijving in de administratie. Om dit te mogen verzorgen is een vergunning noodzakelijk. In deze vergunning moet worden opgenomen welk soort goederen er worden opgeslagen in ons douane-entrepot. Wij hebben de kennis in huis en we kunnen u hierin volledig ontzorgen. 

Ongeacht het soort product of de branche waar u in zit, een bonded warehouse kan interessant voor u zijn als u importeert van buiten de EU. Mocht er binnen uw organisatie sprake van wederexport buiten de EU, dan is een bonded warehouse de oplossing om dubbele betaling van invoerrechten en belastingen te voorkomen. Maar ook als u uw goederen verder vervoert binnen de EU, biedt een bonded warehouse opslag vele voordelen.

Logistieke expertise & services

KLG Europe investeert in de nieuwste technologieën en blijft zich doorontwikkelen. Zo geeft ons moderne warehouse managementsysteem u op ieder gewenst moment de status van uw order en uw voorraad door. Onze klanten maken daarnaast ook gebruik van onze value added services zoals complete douaneafhandeling: in-en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde vervoerder zorgen we ervoor dat u logistieke proces tot in de puntjes de snelst mogelijke manier is. We bespreken alle mogelijkheden met u persoonlijk en samen komen we tot de best passende logistieke oplossing voor uw logistieke behoeftes. Heeft u bepaalde kennis niet in eigen huis, wij wel! We helpen u graag om ervoor te zorgen dat uw supply chain efficiënter wordt en zich optimaliseert. Dit is goed voor u, voor uw klanten maar ook voor de natuur. We noemen dit totale ontzorging. Deze manier van zakendoen zit in ons DNA. Hierbij staan betrouwbaarheid en kennis en kunde centraal.

Value added services: bonded warehouse

In onze bonded warehouses kunt u gebruik maken van onze value added services, zoals orderpicking, sorteren, om- en verpakken, assembleren, labelen en facturering naar uw klanten. Daarnaast kunnen wij uw retour zendingen verwerken en goederen ruilen binnen uw  supply chain. Of de geretourneerde goederen nu terug moeten naar de productieplaats, herverpakt of herplaatst moeten worden als voorraad, wij voeren alles nauwkeurig en efficiënt voor u uit. KLG staat bekend als specialist in warehousing en als aanbieder van de beste value added services.

Om er samen voor te zorgen dat we iedere dag een beetje groener worden, bieden we ook de mogelijkheid om verpakkingsmaterialen te hergebruiken. Hierdoor door wordt uw CO2 footprint gereduceerd en dit is wel zo goed voor de mens van nu en de dag voor morgen. Dit is wel zo duurzaam.

Waarom KLG?

De medewerkers van KLG Europe helpen u graag verder. Onze mensen maken het verschil, door continu trainingen en cursussen aan te bieden zorgen wij ervoor dat onze mensen u goed van dienst kunnen zijn. Daarnaast vinden wij continuïteit en stabiliteit erg belangrijk en dit is ook terug te zien in onze bedrijfsvoering. Wij zorgen ervoor dat uw logistiek processen efficiënter, veiliger, sneller, eenvoudiger en duurzamer worden. 

Heeft u nog vragen over de mogelijkheden van bonded warehousing? Wij staan u graag te woord voor aanvullende informatie. Neem direct contact op met een van onze specialisten.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners