KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Container transport

Van haven naar eindbestemming

Met container transport bij KLG Europe worden  uw goederen van haven naar eindbestemming vervoerd. Dit gebeurt op een efficiënte, snelle en veilige manier. Wanneer we uw container(s) naar de gewenste eindbestemming vervoeren, staan uw wensen en behoeften altijd centraal. Samen met ons ervaren team zorgen wij voor een logistieke planning voor uw container transport, en we bieden deur tot deur zeevracht transport aan. Daarnaast weet u altijd waar u aan toe bent en beantwoorden wij uw vragen snel en duidelijk.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Wereldwijde expertise Container transport Warehouses Douaneafhandeling Duurzaamheid Rijverboden Aanspreekpunt Betrouwbare partner

Wereldwijde expertise in container transport

KLG Europe verzorgt als expediteur luchttransport en zeetransport van deur tot deur op intercontinentaal niveau. Of het nu gaat om klein of groot container transport, KLG Europe staat voor u klaar. Zo hebben we een sterke focus op gebieden van en naar het Verre Oosten, China, India, Pakistan maar ook van en naar Israël en het Midden Oosten. We bieden alle logistieke oplossingen aan van deur tot deur, direct haven tot haven of via cross trades met, maar ook zonder, tijdelijke opslag. De container transport diensten van KLG Europe: 

  • Vervoer van diverse maten containers: 20ft, 40ft en 45ft
  • Vervoer van reefer containers door middel van genset
  • Volgen van het transport door middel van Track & Trace
  • Vaste contactpersonen op onze planningsafdeling
  • Ervaren chauffeurs welke bekend zijn met de container terminals


Door het inzetten van de nieuwste technologieën neemt KLG Europe uw zorgen uit handen. Een geautomatiseerd proces zorgt voor tijdwinst, meer veiligheid en minder kans op fouten.

Container transport: intermodaal

Een onderdeel van ons zeevracht transport is het onderdeel container transport. Wij organiseren het vervoer van laadlocatie naar de haven, van de haven naar de haven en vervolgens van de haven naar het afleveradres. We doen dit over de hele wereld. Het hele door to door transport wordt gedaan aan de hand van verschillende modaliteiten (intermodaal). Bij intermodaal transport worden er verschillende vervoersmiddelen ingezet voor het transport van A naar B. Bij KLG Europe hebben we jarenlange ervaring in zee transport en dus ook het zeer belangrijke onderdeel: container transport. Wij zijn gespecialiseerd in het verkorten van levertijden en het terugdringen van lege kilometers. We zijn lean & green gecertificeerd. Waarbij we hebben bewezen dat we een reductie van minimaal 20% hebben behaald. Hierdoor verzekeren we u van duurzaam transport. En uiteraard verzekeren we u van onze hoogwaardige kwalitatieve dienstverlening.

Warehouses

Bent u naast zeevracht of container transport ook op zoek naar een expert op het gebied van packaging, opslag en order picking? Geen probleem, KLG Europe kan u ook hierin ondersteunen. In onze warehouses wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën om u perfect van dienst te kunnen zijn. Wij nemen uw werk volledig uit handen en zorgen dat iedere schakel van uw logistieke keten naadloos in elkaar overvloeit. Dit zorgt ervoor er geen kostbare tijd verloren gaat, dit noemen we volledige ontzorging.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Douaneafhandeling container transport

Om er zeker van te zijn dat douaneafhandeling goed verloopt neemt KLG Europe ook deze administratieve handelingen op zich. Dit houdt in dat wij altijd de benodigde documenten in orde maken voor transport. Denk hierbij aan douane procedures zoals, btw, accijnzen en andere verplichtingen. Wij zorgen ook voor inklaringen en uitklaringen van uw goederen en treden bovendien op als fiscaal vertegenwoordiger. Wilt u graag worden voorzien van advies omtrent douaneafhandeling en wat wij voor u kunnen betekenen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar om de beste opties met u door te nemen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Aanspreekpunt container transport

Bij KLG Europe is er ten alle tijden iemand beschikbaar die u alles kan vertellen over de status van uw container transport, maar ook van uw container tijdens de andere fases van het transport. Uiteraard is het ook mogelijk uw zending te volgen via track & trace.

Zoekt u een betrouwbare partner voor container transport?

Wij zijn dé specialist op het gebied van zeevracht, container transport en opslag. KLG Europe organiseert internationaal container transport en een breed scala aan andere logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar. Neem contact met ons op of vraag direct een prijsindicatie aan!

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners