KLG Europe

Packaging Nederland.

Inpakken, verpakken en herpakken van uw goederen.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Complete packaging oplossingen

Onze packaging in Nederland blijft niet alleen bij het verpakken van uw goederen. Wij kunnen het gehele packaging proces voor u verzorgen. Van de aanlevering van goederen, het verpakken, het labelen en het uiteindelijk verzenden van de pakketjes. Onze vaste teams zorgen voor de juiste afhandeling van de packaging, order picking en verzending van uw pakketjes. Wat uw logistieke vraagstuk ook is, wij bieden u altijd een maatwerk oplossing.

Assemblage tot eindproduct

Komen uw goederen in delen aan en moeten deze geassembleerd worden voordat ze verzonden worden? Wij pakken dit graag voor u op. De onderdelen komen in onze moderne warehouses binnen die voorzien zijn van de allerlaatste technologieën, zodat wij uw onderdelen goed en nauwkeurig kunnen assembleren tot eindproduct. Dit eindproduct kunnen wij daarna verpakken en verzenden naar het distributiecentrum of de eindgebruiker. 

KLG Europe, uw partner voor packaging in Nederland

Al jarenlang is KLG Europe de specialist op het gebied van opslag, packaging, labelling, order picking en transport van uw goederen. Naast onze warehouses in Nederland hebben wij ook warehouses in China, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië waar wij onze logistieke diensten kunnen aanbieden. Of het nu om nationale of internationale distributie, kleine of grote orders of wegtransport of luchttransport gaat, wij bieden u altijd de oplossing voor het veilig en nauwkeurig transporteren van uw goederen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners