KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Roemenië

Met onze dagelijkse mogelijkheden voor transport van en naar Roemenië kunnen wij uw goederen snel en veilig naar de plek van bestemming vervoeren. Of het nu gaat om groupage of een spoedzending, wij bieden de juiste services en mogelijkheden. Ontdek vandaag nog de kracht van KLG Europe!

Alle info in PDF
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 4-5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 4-5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Transport mogelijkheden Value added services Duurzaamheid Rijverboden Oplossing voor e-fulfilment Strongo Waarom KLG Europe?

KLG Europe is gespecialiseerd in transport van en naar Roemenië

KLG Europe is uw transporteur van en naar Roemenië. Met onze warehouses en hubs in Roemenië bieden wij een fijnmazig nationaal distributie netwerk met value added services voor het complete transport en de complete afhandeling van uw goederen. Met dagelijkse vertrekken van en naar Roemenië garanderen wij zeer korte looptijden.

Onze warehouses en hubs zijn gevestigd in Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timișoara, Bacău, Braila en Sibiu. Het grootste warehouse in Boekarest beschikt over maar liefst 47.000m2 opslagruimte volgens TAPA A normen. Het bieden van een uitmuntende dienstverlening heeft al sinds de oprichting van KLG Europe in 1918 de boventoon gevoerd. Daarom zijn onze warehouses ingericht volgens de nieuwste technologieën en laatste (veiligheids)standaarden. Bovendien werken wij met hoog gekwalificeerd personeel dat zorgvuldig te werk gaat.

Bekijk het service area voor alle informatie over transport van en naar Roemenië. 

Mogelijkheden met betrekking tot transport Roemenië

Ons aanbod van transportoplossingen tussen Roemenië en Nederland is divers ingericht om u in iedere situatie optimaal van dienst te kunnen zijn. Zelfs als u slechts één enkel pakket wenst te verzenden vanuit of naar Roemenië zijn wij u graag van dienst. Onze oplossingen zijn dermate schaalbaar ingericht, dat wij eenvoudig kunnen schakelen bij (onverwachte) groei of daling van uw import en/of export activiteiten. Tevens kunt u ten alle tijden uw levering volgen met ons handige Track & Trace systeem. Een greep uit onze transportoplossingen van en naar Roemenië:

 • Wegtransport: Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. 

 • Zeetransport: Transport per schip over grote of kleine zeeën, van deur tot deur met onze container trucking service over de hele wereld.

 • Luchttransport: Wereldwijd de snelste manier van transport.

 • Groupage transport/ LTL: Uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming door onze groupage transport mogelijkheden.

 • FTL: Heeft u een complete lading? Wij bieden een zeer flexibele FTL dienst aan om aan uw eisen en volumes te kunnen voldoen.

 • Express zendingen - spoedtransport: Uw goederen snel en veilig op de plek van bestemming in Roemenië. Via onze Express service bieden wij de snelst mogelijke transportoplossingen voor Roemenië. 

 • ADR zendingen: KLG Europe kunt u ook inschakelen voor het vervoer van gevaarlijke goederen en stoffen van en naar Roemenië. We vervoeren uw vracht met de grootste nauwkeurigheid. Onze chauffeurs zijn vakbekwaam om gevaarlijke goederen (ADR) te vervoeren.

 • Intermodaal transport: Efficiënte en duurzame intermodaal transportmogelijkheden naar Roemenië. We combineren verschillende transportmodaliteiten om uw passende logistieke oplossing zo optimaal in te richten, zowel economisch als ecologisch.

 • Pallettransport: Kleinere zendingen (groupage) verzenden of ontvangen? KLG Europe is dé transport specialist

Value added services rondom transport Roemenië

Naast het verzorgen van uw import en/of export van en naar Roemenië bieden wij ook value added services zoals het opslaan, verpakken, labellen en order picking van uw goederen. Met onze hubs in Roemenië kunnen wij uw goederen snel ontvangen, verpakken en vervoeren naar de eindgebruiker. Leg uw logistieke vraagstuk bij ons neer en wij geven u een maatwerk oplossing.

Ook douaneafhandeling behoort tot onze dienstverlening. Wij kunnen alle douaneformaliteiten rondom het transport van en naar Roemenië voor u verzorgen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Roemenië

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Simplify - oplossing voor e-fulfilment

In Roemenië hebben we het product Simplify ontwikkeld. Welke volledig is geïntegreerd als antwoord op de extreme toename van online bestellingen en de daarmee gepaard gaande logistieke uitdagingen. Met deze dienst bieden we online bedrijven de mogelijkheid om al hun logistieke diensten onder te brengen bij één leverancier. Zo werden voor vele online bedrijven de interne processen vereenvoudigd en zorgde de implementatie van onze dienst binnen hun organisatie voor operationele optimalisatie, lagere kosten en een hogere klanttevredenheid. Dat noemen we nog eens meedenken met de klant!

Strongo

Ook voor het transport van overmaatse producten (grote apparaten, meubels, sanitair, bouwmaterialen, etc.) binnen Roemenië kunt u bij ons terecht. De nieuwe e-commerce dienst rust op het bestaande nationale netwerk van KLG Europe in Roemenië.

Transport Roemenië - Nederland: kies voor KLG Europe

KLG Europe behoort tot een van de grootste transportbedrijven van Roemenië. Wij leveren kwaliteit en zorgen voor totale ontzorging. Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden? Onze specialisten staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de kracht van KLG Europe.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners