KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Dagelijks transport naar Roemenië.

Goed geregeld door KLG.

Met onze dagelijkse mogelijkheden voor transport naar Roemenië kunnen wij uw goederen snel en veilig naar de plek van bestemming vervoeren. Of het nu gaat om groupage of een spoedzending, wij bieden de juiste services en mogelijkheden. Ontdek vandaag nog de kracht van KLG Europe!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG Europe is gespecialiseerd in transport van en naar Roemenië

KLG Europe heeft al ruim 15 jaar ervaring op de Roemeense markt en is uitgegroeid als tweede thuismarkt van KLG Europe.Met ruim acht warehouses en hubs in Roemenië bieden wij een fijnmazig nationaal distributie netwerk met value added services voor het complete transport en de complete afhandeling van uw goederen. Met dagelijkse vertrekken van en naar Roemenië garanderen wij zeer korte looptijden.

Onze warehouses en hubs zijn gevestigd in Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timisoara, Bacău en Sibiu. Het  grootste warehouse in Boekarest beschikt over maar liefst 47.000m2 opslagruimte volgens TAPA A normen. Het bieden van een uitmuntende dienstverlening heeft al sinds de oprichting van KLG Europe in 1918 de boventoon gevoerd. Daarom zijn onze warehouses ingericht volgens de nieuwste technologieën en laatste (veiligheids)standaarden. Bovendien werken wij met hoog gekwalificeerd personeel die zorgvuldig te werk gaan.

Bekijk het service center voor alle informatie over transport van en naar Roemenië.

Mogelijkheden met betrekking tot transport Roemenië

Met de onderstaande mogelijkheden kunnen wij het transport naar en van Roemenië naar wens inrichten.

Groupage transport/ LTL
Uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming door onze groupage transport mogelijkheden.

FTL
Heeft u een complete lading? Wij bieden een zeer flexibele FTL dienst aan om aan uw eisen en volumes te kunnen voldoen.

Express zendingen
Uw goederen snel en veilig op de plek van bestemming in Roemenië. Via onze Express service bieden wij de snelst mogelijke transportoplossingen voor Roemenië. 

ADR zendingen
KLG Europe kunt u ook inschakelen voor het vervoer van gevaarlijke goederen en stoffen.

Intermodaal transport
Efficiënte en duurzame intermodaal transportmogelijkheden naar Roemenië.

Value added services rondom transport Roemenië

Naast het verzorgen van uw transport van en naar Roemenië bieden wij ook value added services zoals het opslaan, verpakken, labellen en order picking van uw goederen. Met onze hubs in Roemenië kunnen wij uw goederen snel ontvangen, verpakken en vervoeren naar de eindgebruiker. Leg uw logistieke vraagstuk bij ons neer en wij geven u een maatwerk oplossing.

Advies omtrent transport Roemenië

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden? Onze specialisten staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de kracht van KLG Europe.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners