KLG CorporateKLG Corporate
menu

Dagelijks transport naar Roemenië. Goed geregeld door KLG.

Met onze dagelijkse mogelijkheden voor transport naar Roemenië kunnen wij uw goederen snel en veilig naar de plek van bestemming vervoeren. Of het nu gaat om groupage of een spoedzending, wij bieden de juiste services en mogelijkheden. Ontdek vandaag nog de kracht van KLG Europe!

KLG Europe is gespecialiseerd in transport van en naar Roemenië

KLG Europe is geen nieuwkomer wat betreft transport van en naar Roemenië. Sterker nog, Roemenië is sinds 2004 uitgegroeid tot de tweede thuismarkt van KLG Europe. Met ruim acht warehouses in Roemenië bieden wij een fijnmazig netwerk met value added services voor het complete transport en de complete afhandeling van uw goederen. Met dagelijkse vertrekken van en naar Roemenië garanderen wij zeer korte transporttijden.

Onze warehouses zijn gevestigd in Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timisaora, Bacau en Sibiu. De grootste warehouse in Boekarest beschikt over maar liefst 47.000 m2 opslagruimte volgens TAPA A normen. Het bieden van een uitmuntende dienstverlening heeft al sinds de oprichting van KLG Europe in 1918 de boventoon gevoerd. Daarom zijn onze warehouses ingericht volgens de nieuwste technologieën en laatste (veiligheids)standaarden. Bovendien werken wij met gekwalificeerd personeel die zorgvuldig tewerk gaan.

Bekijk ons service center voor alle informatie over transport naar Roemenië.

Mogelijkheden m.b.t. transport Roemenië

Met de onderstaande mogelijkheden kunnen wij het transport naar en van Roemenië naar wens inrichten:

Groupage transport / LTL
Uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming door onze groupage transport mogelijkheden.

FTL
Heeft u een complete lading? Wij bieden een zeer flexibele FTL dienst aan om aan uw volumes en eisen te kunnen voldoen.

Expresszendingen
Uw goederen snel en veilig op de plek van bestemming in Roemenië. Via onze Express service bieden wij de snelst mogelijke transportoplossingen voor Roemenië.

ADR zendingen
KLG Europe kunt u ook inschakelen voor het vervoer van gevaarlijke goederen en stoffen.

Intermodaal transport
Efficiënte en duurzame intermodaal transportmogelijkheden naar Roemenië.

Value added services rondom transport Roemenië

Naast het verzorgen van uw transport naar Roemenië bieden wij ook value added services zoals het opslaan, verpakken, labellen en order picking van uw goederen. Met onze hubs in Roemenië kunnen wij uw goederen snel ontvangen, verpakken en vervoeren naar de eindgebruiker. Leg uw logistieke vraagstuk bij ons neer en wij geven u een maatwerk oplossing.

Advies omtrent transport Roemenië

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden? Onze productspecialisten staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de kracht van KLG Europe.

Uw transport naar Roemenië
Geregeld door KLG

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website