KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Roemenië

Met onze dagelijkse mogelijkheden voor transport van en naar Roemenië vervoeren wij uw goederen snel en veilig naar de plek van bestemming. Of het nu gaat om groupage of een spoedzending, wij bieden de juiste services en mogelijkheden. Ontdek vandaag nog de kracht van KLG Europe!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 4-5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 4-5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Transport mogelijkheden Value added services Groupage transport Spoedtransport Warehouses Duurzaamheid Rijverboden Oplossing voor e-fulfilment Strongo Waarom KLG Europe?

KLG Europe is gespecialiseerd in transport van en naar Roemenië

KLG Europe is uw transporteur van en naar Roemenië. Met onze (bonded) warehouses en hubs in Roemenië bieden wij een fijnmazig nationaal distributienetwerk met value added services voor het complete transport en de complete afhandeling van uw goederen. Met dagelijkse vertrekken van en naar Roemenië garanderen wij zeer korte looptijden.

Onze warehouses en hubs zijn gevestigd in Boekarest, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Brasov, Timișoara, Bacău, Braila en Sibiu. Het grootste warehouse in Boekarest beschikt over maar liefst 47.000m2 opslagruimte volgens TAPA-A normen. 

Het bieden van een uitmuntende dienstverlening heeft al sinds de oprichting van KLG Europe in 1918 de boventoon gevoerd. Daarom zijn onze warehouses ingericht volgens de nieuwste technologieën en laatste (veiligheids)standaarden. Bovendien werken wij met hoog gekwalificeerd personeel dat zorgvuldig te werk gaat.

Bekijk onze service area voor alle informatie over transport van en naar Roemenië.

Mogelijkheden met betrekking tot transport Roemenië

Ons aanbod van transportoplossingen tussen Roemenië en Nederland is divers ingericht om u in iedere situatie optimaal van dienst te kunnen zijn. Zelfs als u slechts één enkel pakket wenst te verzenden vanuit of naar Roemenië zijn wij u graag van dienst. Onze oplossingen zijn dermate schaalbaar ingericht, dat wij eenvoudig kunnen schakelen bij (onverwachte) groei of daling van uw import en/of export activiteiten. Tevens kunt u ten alle tijden uw levering volgen met ons handige Track & Trace systeem. Een greep uit onze transportoplossingen van en naar Roemenië:

 • Grenzeloos wegtransport: Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Transport met KLG: van nationaal, met leveringen tussen 24 en 48 uur, tot internationaal (dagelijkse vertrekken, groupage, LTL, FTL).
 • Zeetransport: Transport per schip over grote of kleine zeeën, van deur tot deur met onze container trucking service over de hele wereld. Geschikt voor zwaardere en grotere zeevracht, over lange afstanden.
 • Luchttransport: Wereldwijd de snelste manier van transport.
 • Groupage transport/ LTL: Uw goederen snel en veilig op de plaats van bestemming krijgen, dankzij onze groupage transportmogelijkheden.
 • FTL: Heeft u een complete lading? Wij bieden een zeer flexibele FTL (full truck load) dienst aan om aan uw eisen en volumes te voldoen.
 • Express zendingen - Spoedtransport: Uw goederen snel en veilig op de plek van bestemming in Roemenië. Via onze Express-service bieden wij de snelst mogelijke transportoplossingen voor Roemenië: veelal binnen 24 uur. 
 • ADR zendingen: KLG Europe kunt u ook inschakelen voor het vervoer van gevaarlijke goederen en stoffen van en naar Roemenië, ADR-transport. We vervoeren uw vracht met de grootste nauwkeurigheid. Onze chauffeurs voldoen aan de verplichte eisen om gevaarlijke goederen (ADR) te vervoeren.
 • Intermodaal transport: Efficiënte en duurzame, intermodale transportmogelijkheden naar Roemenië. Wij combineren verschillende transportmodaliteiten om uw passende logistieke oplossing zo optimaal in te richten, zowel economisch als ecologisch.
 • Pallettransport: Kleinere zendingen (groupage) verzenden of ontvangen? KLG Europe is dé transport specialist
1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Value Added Services rondom transport Roemenië

Naast het verzorgen van uw import en/of export van en naar Roemenië bieden wij ook value added services zoals het opslaan, verpakken, labellen, etiketteren en order picken van uw goederen. Daar horen bovendien kwaliteitscontroles bij. Met onze hubs / ‘bonded’ warehouses in Roemenië kunnen wij uw goederen snel ontvangen, verzamelen, ordenen, verpakken en vervoeren richting eindgebruiker. 

Leg uw logistieke vraagstuk bij ons neer en wij geven u een maatwerkoplossing. U kunt rekenen op een efficiënte goederenstroom. De Roemeense warehouses van KLG Europe voldoen aan de laatste standaarden en zijn ingericht volgens de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat wij de VAL/VAS activiteiten goed kunnen uitvoeren. Zowel Packaging, Labeling als Order picking

Ook douaneafhandeling behoort tot onze dienstverlening. Wij kunnen alle douaneformaliteiten, denk aan zaken zoals accijnzen, rondom het transport van en naar Roemenië voor u verzorgen.

Groupage transport naar Roemenië

Tegen een gunstig tarief komt uw zending op de juiste plek. Tot in de puntjes verzorgd. Of het nu gaat om kleine ladingen (pakketten), of een volle container. Wij rijden dagelijks van en naar Roemenië, dus kunnen snel voor u schakelen. Optimale bediening en volledig ontzorgen: daar staan we voor. En dat kunnen wij realiseren dankzij een uitgebreid distributienetwerk in Roemenië. Onze productspecialisten denken graag met u mee, op het gebied van groupage transportoplossingen. Neem contact met ons op.

Spoedtransport Roemenië van hoge kwaliteit

Op deze pagina heeft u gezien dat we al meer dan 100 jaar klaarstaan voor verschillende soorten verzendingen. Ieder type transport, iedere logistieke uitdaging, kunnen wij voor rekening nemen. Spoedtransport bijvoorbeeld. Eén telefoontje met een van onze ervaren collega’s van de Express-service is voldoende. Ongeacht of de levering uit Nederland, Frankrijk of een ander Europees land komt: we leveren spoed in de meeste gevallen binnen 24 uur. Hiermee hebben we onze betrouwbaarheid bewezen en streven dat iedere dag weer na; vandaag, morgen en daarna. Die klanttevredenheid, ook wat spoedtransport naar Roemenië betreft, behouden we graag.

Roemenië: tweede distributie thuismarkt van KLG Europe

KLG Europe voelt zich thuis in Roemenië, sinds 2004. Toen startten we daar met onze distributie-activiteiten. Een tweede thuismarkt inmiddels, met een onstopbare groei in klanten en zendingen. Dagelijks verzorgen wij internationale vertrekken door heel Europa, vanuit onze Roemeense vestigingen. Locaties, die bovendien een TAPA-A status hebben (een belangrijk certificaat op het gebied van beveiligingsstandaarden in de supply chain-sector). 

Onze distributieprestaties zijn duidelijk en overtuigend: afhankelijk van de laad- en losplaats leveren wij zendingen door heel Roemenië binnen 24 tot 48 uur.

Veiligheid gegarandeerd: Warehouses van KLG Europe

We begrijpen dat u (soms) kostbare goederen wilt vervoeren of opslaan. En dat deze producten daadwerkelijk veilig in onze warehouses liggen. Toegang tot onze warehouses in Roemenië is alleen mogelijk met een geldige en geregistreerde toegangspas. Er vinden toegangscontroles plaats die werken met een irisscan. En we hebben in onze bonded warehouses beveiligingscamera’s hangen. De omheining bestaat uit elektrische hekken. 

Ons onderscheidend vermogen op het gebied van veilige opslag is dat KLG Europe haar warehouse(s) heeft voorzien van een professioneel warehouse management systeem, die de beste hulp biedt voor administratie. Dit systeem biedt ook inzicht in de actuele voorraden en de bewegingen van uw goederen. Inzage in de status is eenvoudig. Een meerwaarde voor u en uw klant! Voor de veiligste en meest moderne warehouses op strategische locaties moet u bij ons zijn. 

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen, of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Roemenië

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Simplify - oplossing voor e-fulfilment

In Roemenië hebben we het product Simplify ontwikkeld. Deze is volledig geïntegreerd als antwoord op de extreme toename van online bestellingen en de daarmee gepaard gaande logistieke uitdagingen. Met deze dienst bieden we online bedrijven de mogelijkheid om al hun logistieke diensten onder te brengen bij één leverancier. 

Zo zijn voor veel online bedrijven de interne processen vereenvoudigd en dat heeft gezorgd voor de implementatie van onze dienst binnen hun organisatie voor operationele optimalisatie, lagere kosten en een hogere klanttevredenheid. Dat noemen we nog eens meedenken met de klant!

Strongo

Ook voor het transport van overmaatse producten (grote apparaten, meubels, sanitair, bouwmaterialen, etc.) binnen Roemenië kunt u bij ons terecht. De nieuwe e-commerce dienst rust op het bestaande nationale netwerk van KLG Europe in Roemenië. Het is een van onze logistieke diensten, die de groei van uw bedrijf naar een volgend niveau brengt.

Transport Roemenië - Nederland: kies voor KLG Europe

KLG Europe behoort tot een van de grootste transportbedrijven van Roemenië en is bepaald geen nieuwkomer. Wij leveren kwaliteit en zorgen voor totale ontzorging. Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden? Onze specialisten staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de kracht van KLG Europe.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners