KLG CorporateKLG Corporate
menu

Intermodaal transport. Efficiënt en duurzaam.

Bij intermodaal transport maken we een combinatie van verschillende transportmodaliteiten. Economisch en duurzaam. Altijd afgestemd op uw wensen, uw situatie en uw eisen.

Omdat we samenwerken met betrouwbare partners wereldwijd, kunnen altijd de meest efficiënte transportvorm leveren.

Wereldwijd intermodaal transport

Vervoer over zee is de meest duurzame vorm van transport. Intercontinentale lading kan bij aankomst in de haven worden overgepakt naar kleinere (binnen)schepen die naar de eindbestemming varen. De containers kunnen ook worden overgezet op een trein of een trailer. Daarnaast is combinatie van lucht- en zeetransport mogelijk. Wij regelen alles voor u. Wij zorgen ervoor dat uw lading tot aan de deur wordt afgeleverd. 

Transport is ons dagelijks werk

Als specialist in transportoplossingen adviseren we u graag over de beste aanpak. Een oplossing die past bij uw bedrijf, uw doelstellingen en uw wensen. Een aanpak die ook werkt op de lange termijn en waarmee u uw klant nog beter kunt helpen. We maken altijd een weldoordachte afweging tussen de verschillende opties van intermodaal transport en geven u een objectief advies.

Intermodaal transport nodig?
Vraag KLG om advies.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website