KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
bedrijfsfilosofieklgbanner1024x512.png

Onze bedrijfsfilosofie

Wilt u meer weten over ons bedrijf?

U bent meer dan welkom.

Contact

Onze missie

KLG Europe wil maximale service bieden tegen minimale kosten. Dit bereiken we door het aannemen van een proactieve houding. Door te investeren in de beste technologie. We bieden de klant praktische, efficiënte en specifieke logistieke oplossingen.

Om hoge klanttevredenheid te garanderen, implementeren we continu verbeteringen en innovaties. We vragen van onze mensen flexibiliteit en heldere en zorgvuldige communicatie.

Passie voor logistiek

Bij KLG Europe hebben we een passie voor logistiek. We doen ons best om samen iedere dag zaken te verbeteren. Op het gebied van efficiency, service en duurzaamheid.

We focussen hierbij op:

 • Ondernemersgeest
  Onze organisatie heeft een platte structuur. Iedere medewerker krijgt de ruimte en het vertrouwen om binnen zijn takenpakket zelf verantwoordelijkheid en beslissingen te nemen waarbij het belang van de klant voorop staat.
 • Meetbare resultaten
  Meetbare en goede resultaten maken onze relatie met klanten sterker en vergroten wederzijdse betrokkenheid. Hiermee versterken we de marktpositie en financiële resultaten van onze klanten en onrechtstreeks ook van onszelf.
 • Focus op kwaliteit
  KLG Europe voldoet aan alle gangbare kwaliteitseisen, zoals ISO 9002 en TAPA-A certificering en SQAS en HACCP regelgevingen. Onze mensen bepalen en borgen de kwaliteit van het logistieke dienstverleningsproces.
 • Betrouwbare partner
  We zijn niet voor niets al meer dan honderd jaar succesvol logistiek partner van veel bedrijven. Respectvolle, eerlijke relaties met onze klanten duren het langst en staan aan de basis van ons succes.
 • Openheid van onze processen
  We geven onze klant zoveel mogelijk inzicht in zijn logistieke activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn up- en down EDI-connecties, internet-portals en maandelijkse KPI rapportages.
 • Proactieve aanpak
  Verandering is vooruitgang. Als we zien dat het beter, sneller, duurzamer of efficiënter kan, zullen we het altijd vertellen.
 • Veiligheid boven alles
  Al onze warehouses voldoen aan de strikte TAPA-A voorschriften. Onze vrachtwagens zijn goed beveiligd. Bovendien staat in al onze vestigingen de veiligheid van onze medewerkers op de eerste plaats.
 • Actieve speler binnen de sector
  We zijn ambassadeur van de logistieke branche. We initiëren fora, seminars en beurzen in alle landen waarin we actief zijn. Daarnaast werken we nauw samen met specialisten, autoriteiten, bestuurlijke verantwoordelijken en onderwijsinstellingen.
 • Duurzaamheid telt
  Als het gaat om duurzaamheid, kiezen we bij KLG voor een complete benadering die rekening houdt met het milieu én de kosten. We bieden onze klanten verschillende mogelijkheden om processen duurzamer te laten verlopen.
 • Sociale verantwoordelijkheid
  Voor onze eigen bedrijfsvoering kiezen we voor toekomstbestendige oplossingen. We nemen verschillende maatregelen om het brandstofverbruik te verminderen. Ook doen we metingen om de geluidsoverlast verder te verlagen dan officieel geëist wordt. Afval wordt uiteraard gescheiden en waar mogelijk gerecycled.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners