KLG CorporateKLG Corporate
menu

Bedrijfsfilosofie

Onze missie

KLG Europe wil maximale service bieden tegen minimale kosten. Dit bereiken we door het aannemen van een proactieve houding. Door te investeren in de beste technologie. We bieden de klant praktische, efficiënte en specifieke logistieke oplossingen.

Om hoge klanttevredenheid te garanderen, implementeren we continu verbeteringen en innovaties. We vragen van onze mensen flexibiliteit en heldere en zorgvuldige communicatie.

Passie voor logistiek

Bij KLG Europe hebben we een passie voor logistiek. We doen ons best om samen iedere dag zaken te verbeteren. Op het gebied van efficiency, service en duurzaamheid.

We focussen hierbij op:

 • Ondernemersgeest
  Onze organisatie heeft een platte structuur. Iedere medewerker krijgt de ruimte en het vertrouwen om binnen zijn takenpakket zelf verantwoordelijkheid te nemen en beslissingen te nemen waarbij het belang van de klant voorop staat.
 • Meetbare resultaten
  Meetbare en goede resultaten maken ons partnership met klanten sterker en vergroten wederzijdse betrokkenheid. Hiermee versterken we de marktpositie en financiële resultaten van onze klanten en onrechtstreeks ook van onszelf.
 • Focus op kwaliteit
  KLG Europe voldoet aan alle gangbare kwaliteitseisen, zoals ISO 9002 en TAPA-A certificering en SQAS en HACCP regelgevingen. Onze mensen bepalen en borgen de kwaliteit van het logistieke dienstverleningsproces.
 • Betrouwbare partner
  We zijn niet voor niets al bijna meer dan honderd jaar succesvol logistiek partner van veel bedrijven. Respectvolle, eerlijke relaties met onze klanten duren het langst en staan aan de basis van ons succes.
 • Openheid van onze processen
  We geven onze klant zoveel mogelijk inzicht in zijn logistieke activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn up- en down EDI-connecties, internet-portals en maandelijkse KPI rapportages.
 • Proactieve aanpak
  Verandering is vooruitgang. Als we zien dat het beter, sneller, duurzamer of efficiënter kan, zullen we het altijd vertellen.
 • Veiligheid boven alles
  Al onze warehouses voldoen aan de strikte TAPA-A voorschriften. Onze vrachtwagens zijn goed beveiligd. In al onze vestigingen staat bovendien de veiligheid van onze medewerkers op de eerste plaats.
 • Actieve speler binnen de sector
  We zijn ambassadeur van de logistieke branche. We initiëren fora, seminars en beurzen in alle landen waarin we actief zijn. Daarnaast werken we nauw samen met specialisten, autoriteiten en bestuurlijke verantwoordelijken.
 • Duurzaamheid telt
  Als het gaat om duurzaamheid, kiezen we bij KLG voor een complete benadering die rekening houdt met het milieu én de kosten. We bieden onze klanten verschillende mogelijkheden om processen duurzamer te laten verlopen.
 • Vooruitkijken door het nemen van sociale verantwoordelijkheid
  Voor onze eigen bedrijfsvoering kiezen we voor toekomstbestendige oplossingen. We nemen verschillende maatregelen om het brandstofverbruik te verminderen. Ook doen we metingen om de geluidsoverlast verder te verlagen dan officieel geëist wordt. Afval wordt uiteraard gescheiden en waar mogelijk gerecycled

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website