KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Intermodaal transport

Voordelig, snel en kwalitatief hoogwaardig intermodaal transport.

Bent u op zoek naar een transporteur voor intermodaal transport? We kijken graag met u naar een passende logistieke oplossing. Snel en betrouwbaar intermodaal transport in heel Europa en ver daarbuiten. KLG Europe zorgt voor het meest voordelige, duurzame en efficiënte intermodaal transport van kwaliteit!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
FTL, LTL of Groupage Multimodaal Wereldwijd intermodaal transport Transport is ons dagelijks werk Duurzaamheid Vragen? Meer weten?

Intermodaal transport

Met intermodaal transport kunnen we uw lading gemakkelijk internationaal vervoeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende transportmodaliteiten. Denk hierbij aan weg-, lucht-, zee- en treintransport. KLG Europe zorgt ervoor dat een container geladen wordt met uw goederen, waarna deze container niet alleen via de weg vervoerd wordt, maar ook via schip, trein of het vliegtuig. Economisch en duurzaam.

Altijd afgestemd op uw wensen, uw situatie en uw eisen. Neem voor de levertijden en vertrekdagen contact op met een van onze specialisten. 

FTL, LTL of Groupage

Hoe groot of hoe klein uw zending ook is: voor ons is geen brug te ver. Door ons groot  en internationaal dekkend netwerk met partners, kunnen we iederezending vlot vervoeren. Met een scherpe focus op de kwaliteit waarbij we het kosten aspect niet uit het oog verliezen. Ook wanneer u een kleinere lading heeft (LTL of Groupage) en enkel gebruik maakt van wegtransport, dan is intermodaal transport een modal shift optie waarbij er extra focus ligt op duurzaamheid.

Niet alleen intermodaal, maar ook multimodaal

Door onze aanvullende dienstverlening, kunnen wij u ondersteunen bij multimodaal transport. Hierbij heeft u de mogelijkheid om: 

  • Uw laadeenheid te verdelen over meerdere en/of andere containers. 
  • De lading verder te laten vervoeren via een ander transport dan een reguliere modaliteit, zoals bijvoorbeeld het laatste gedeelte van het traject met een express sprinter.
  • (Een deel van) de lading (tijdelijk) opslaan in een (bonded) warehouse.
  • Een logistieke oplossing van deur-tot-deur dankzij onze container trucking service.

Wereldwijd intermodaal transport

Vervoer over zee is de meest duurzame vorm van transport. Intercontinentale lading kunnen bij aankomst in de haven worden overgeladen naar kleinere (binnen)schepen die naar de eindbestemming varen. De containers kunnen ook worden overgezet op een trein of een vrachtwagen. Daarnaast is combinatie van lucht-, trein en/of zeetransport mogelijk. Wij regelen alles voor u. Wij zorgen ervoor dat uw lading tot aan de deur wordt afgeleverd. 

 

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Transport is ons dagelijks werk

Als specialist in transportoplossingen adviseren we u graag over de beste aanpak. Een oplossing welke past bij uw bedrijf, uw doelstellingen en uw wensen. Een aanpak die ook werkt op de lange termijn en waarmee u uw klant nog beter kunt helpen. We maken altijd een weldoordachte afweging tussen de verschillende opties van intermodaal transport en geven u een objectief advies.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is.Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Heeft u vragen over intermodaal transport?

Iedere modaliteit heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welke past het beste bij uw onderneming? De snelste, voordeligste, de hoogwaardigste of duurzaamste oplossing? Graag kijken we met u mee en geven wij u ons advies. Voor vragen over intermodaal transport kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer weten over intermodaal transport?

Ontvang vrijblijvend advies van onze specialisten.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners