KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Multimodaal China

Wij kennen de beste routes. Niet alleen binnen Europa maar zeker ook ver daarbuiten. We weten hoe te transporteren. Niet alleen via de weg maar ook via de zee, het spoor en via de lucht. Wij leveren van deur tot deur en met een compleet pakket aan overige logistieke services. Op deze manier zijn wij dan ook de ideale partner voor multimodaal transport. Zo ook van en naar China. Uw goederen  van en naar China laden we aan huis en leveren we aan huis, dit via multimodaal transport. Via welke combinatie van modaliteiten? Daar hebben we het graag met u over. We zijn namelijk graag het verlengstuk van onze klanten en geven graag ons advies over een zo optimaal mogelijke supply chain.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Onze logistieke diensten

Onze logistieke diensten op een rij:

Voordelen multimodaal transport

Multimodaal transport kent vele voordelen. Zo kunt u rekenen op een snellere levering door multimodaal transport, de kosten voor uw transport zijn vaak lager, de laadcapaciteit is optimaal en laten we ook de duurzaamheidsvoordelen niet vergeten. De ecologische voetafdruk wordt namelijk flink verminderd.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Heeft u vragen over multimodaal China?

De mogelijkheden op het gebied van multimodaal transport zijn groot. Bij KLG kan uw multimodaal transport naar bijvoorbeeld China zelfs temperatuur gecontroleerd vervoerd worden. Bent u benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen met multimodaal transport naar China? Onze productspecialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Via onze contactpagina kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners