KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
istock 542795602 1920x986

Verenigd Koninkrijk transport en douane via KLG Europe

Als KLG kunnen wij naast het transport en de logistieke activiteiten in onze eigen warehouses ook de douaneafhandeling voor u verzorgen.

Bent u op zoek naar meer informatie?

Graag komen we met u in contact.

Neem contact met ons op.

Na de Brexit is het vrij verkeer van goederen tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland niet meer mogelijk. Vervoer is nu enkel mogelijk na douaneaangifte. Hoe het transport nu in zijn werk gaat, leggen we in deze video in een aantal stappen uit

Transporteren van en naar het Verenigd Koninkrijk…

… ook na Brexit perfect door KLG geregeld

KLG verzorgt al vele jaren het transport van haar klanten uit diverse sectoren van en naar het Verenigd Koninkrijk. Dagelijks verzorgen wij dan ook meerdere vertrekken van groupage, LTL, FTL, expres zendingen en ADR. Door de jarenlange ervaring kennen wij de weg, de regels, de eisen en bijzonderheden op ieder adres in het Verenigd Koninkrijk. Bij KLG profiteren de klanten niet enkel van flexibele vertrekken maar ook van korte looptijden en topkwaliteit.

Ook na Brexit (1 januari 2021) zijn wij de juiste partij voor uw import- en exportzendingen van en naar het Verenigd Koninkrijk en verzorgen wij ook de volledige douaneafhandeling:

  • Expertise in-huis; KLG heeft een eigen douaneteam en daarmee de expertise in eigen huis.
  • Volledige regie; Met een eigen vestiging in het Verenigd Koninkrijk, meerdere douane depots en onze eigen douanevergunning hebben we de volledige regie over het verzorgen van export-, import- en transitdocumenten.
  • Onafhankelijk & snel; Om niet afhankelijk te zijn van de beperkte capaciteit van douane-expediteurs en andere externe factoren heeft KLG Europe besloten de douaneafhandeling in eigen regie te houden. Dit komt ten goede op de snelheid van douaneformaliteiten.
  • Compliance; KLG heeft haar douanesoftware direct gekoppeld met het Nederlandse en Engelse

U kunt KLG machtigen om voor u de douaneafwikkeling te verzorgen voor de zendingen die u verstuurt naar het VK of ontvangt vanuit het VK. 

Heeft u nog vragen of wilt u graag één van onze experts hierover spreken? Neem dan gerust contact met ons op.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners