KLG Europe

Transport Europa

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Transport Europa: van een enkel pakket tot volle truckladingen

Dankzij een scala aan logistieke diensten, zijn wij flexibel ingericht om u in iedere situatie te voorzien van maatwerkoplossingen: van simpele tot complexe logistieke vraagstukken en van enkele zendingen tot aan volle truckladingen. Voor het transport binnen Europa, zijn wij in staat om uw zending efficiënt op iedere gewenste plek van bestemming te krijgen – zelfs bij hoge spoed. Ons eigen moderne wagenpark, dagelijkse vertrekken binnen Europa, eigen vestigingen in diverse landen en ons betrouwbaar en dekkend distributienetwerk maken ons dé specialist in het transport tussen Nederland en Europa. Bovendien garanderen wij onze transittijden en heeft u met ons Track&Trace systeem altijd inzicht in de status van uw zending.

Transportdiensten binnen Europa

Voor het transport binnen Europa, kunnen wij u onder meer van dienst zijn met het onderstaande:

  • Wegtransport
  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Spoedtransport
  • Groupage transport

Logistieke oplossingen rondom transport Europa

Voor diverse klanten verzorgen wij meer dan enkel het transport. Met onze Value Added Services stroomlijnen we logistieke processen met pijlers zoals efficiëntieverhoging, snelheidswinst, veiligheid en kostenbeheersing. Dit komt zowel u als uw klant ten goede.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze specialisten staan u graag te woord en zoeken samen met u naar de beste oplossing. Zij nemen daarbij zaken zoals snelheid, duurzaamheid en kosten in ogenschouw. Neem contact met ons op om vrijblijvend geïnformeerd te worden.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners