KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Europa

Van een enkele pallet tot volle trucklading

Dankzij een scala aan logistieke diensten, zijn wij flexibel ingericht om u in iedere situatie te voorzien van maatwerkoplossingen: van simpele tot complexe logistieke vraagstukken en van enkele zendingen tot aan volle truckladingen. Voor het transport binnen Europa, zijn wij in staat om uw zending efficiënt op iedere gewenste plek van bestemming te krijgen – zelfs bij hoge spoed. Ons eigen moderne wagenpark, dagelijkse vertrekken binnen Europa, eigen vestigingen in diverse landen en ons betrouwbaar en dekkend distributienetwerk maken ons dé specialist in het transport tussen Nederland en Europa. Bovendien garanderen wij onze transittijden en heeft u met ons Track & Trace systeem altijd inzicht in de status van uw zending.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Pallet transport Europa Transport Oost-Europa Transport Zuid-Europa Transport Noord-Europa Container transport Europa Uw transport binnen 24 uur Logistieke oplossingen Douaneafhandeling Duurzaamheid Rijverboden Meer informatie

Transportdiensten binnen Europa

Voor het transport binnen Europa, kunnen wij u onder meer van dienst zijn met het onderstaande:

 

Voor diverse klanten verzorgen wij meer dan enkel het transport. Met onze Value Added Services stroomlijnen we logistieke processen met pijlers zoals efficiëntieverhoging, snelheidswinst, veiligheid en kostenbeheersing. Dit komt zowel u als uw klant ten goede.

Grootste transport bedrijf Europa

KLG Europe behoort tot een van de grootste transportbedrijven in Europa. Wij transporteren van Noord-Europa tot Zuid-Europa, iedere bestemming is bereikbaar. Van transport over de weg, het water of het spoor tot value added services in onze moderne warehouses. Met onze eigen vestigingen in verschillende Europese landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt.

Pallet transport Europa

Wanneer u een kleinere transportbehoefte heeft, zoals enkele pallets of meerdere pakketten naar eenzelfde adres wilt verzenden dan is pallettransport wellicht interessant voor u. Het versturen van uw pakketten via palletzendingen biedt namelijk verschillende voordelen:

 • Minder CO2 uitstoot
 • Snel laden en lossen
 • Alle pakketten op hetzelfde moment geleverd
 • Kostenbesparing bij grote orders

Palletzendingen kunnen getransporteerd worden door middel van wegtransport, zeevracht, treintransport of luchtvracht. Dankzij ons wereldwijde netwerk van gerenommeerde en betrouwbare partners, kunnen wij voor iedere zending de meest efficiënte oplossing bieden. Wij denken graag met u mee welke transportmodaliteit voor uw palletzending en uw organisatie het meest geschikt is.

Transport Oost-Europa

KLG Europe transporteert dagelijks naar de volgende bestemmingen in Oost-Europa: 

Transport Zuid-Europa

KLG Europe transport dagelijks naar de volgende bestemmingen in Zuid-Europa: 

Transport Noord-Europa

KLG Europe transport dagelijks naar de volgende bestemmingen in Zuid-Europa: 

Staat uw gewenste bestemming er niet tussen neem dan is een kijkje in onze service area of neem contact met ons op.

Contact opnemen
1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Container transport Europa

Ons container transport in Europa bestaat uit het vervoeren van zeecontainers in alle soorten en maten. Daarbij staan efficiency, veiligheid en service voor ons centraal. In overleg met u komen we tot een logistieke oplossing op maat. Geen uitdaging gaat ons te ver. KLG Europe biedt verschillende container transport diensten, zoals:

 • Vervoer van diverse maten containers: 20ft, 40ft en 45ft
 • Volgen van het transport door middel van Track & Trace
 • Distributie en levering (deur tot deur)
 • Volledige en deelcontainerladingen
 • Vaste contactpersonen op onze planningsafdeling
 • Ervaren chauffeurs welke bekend zijn met de container terminals
 • Regelen van alle benodigde documentatie en douaneformaliteiten

Voor elk spoedtransport binnen Europa een passende oplossing

KLG Europe heeft een jarenlange ervaring met het spoedtransport van alle soorten goederen. Wij kunnen allerlei soorten spoedtransport binnen Europa verzorgen. Of het nu gaat om gevaarlijke stoffen, gekoeld transport, tijdsgebonden leveringen, retouren, vroege of late leveringen, wij zorgen voor een passende oplossing. Ook zorgen wij gelijk voor het inklaren van de goederen bij de douane. Het enige wat u hoeft te doen is ons een belletje te geven, dan gaan wij direct overleggen over de mogelijkheden en de kosten. Het transport zetten we zo snel mogelijk in gang, zodat we uw deadline kunnen waarborgen.

Uw transport binnen 24 uur op bestemming

Dankzij onze dagelijkse transporten en ons grote netwerk kunnen wij elk transport, waar ook in Europa, bezorgen op de plaats van bestemming binnen 24 uur. Bij langere trajecten kan het soms voorkomen dat het 48 uur kan duren, afhankelijk van het afhaal- of afleveradres. Hoe hoog de tijdsdruk van uw transport ook is, wij zorgen ervoor dat uw transport middels korte lijnen en onze directe aanpak snel onderweg is. Tijdens het transport heeft u een contactpersoon binnen KLG Europe die op de hoogte is van uw transport.

Logistieke oplossingen rondom Internationaal transport

KLG Europe denkt graag breder dan alleen het verzorgen van Internationaal transport. In de diverse Europese warehouses bieden wij een verscheidenheid aan full-service logistieke oplossingen. Denk hierbij aan de opslag van goederen, order picking, in/her/verpakken, labeling en assemblage. In onze vestigingen werken wij met gekwalificeerde werknemers en volgens de nieuwste (veiligheid)standaarden en technologieën zodat wij een uitstekende dienstverlening kunnen garanderen.

Oplossingen rondom de douane afhandeling van Europees transport

Voor veel zendingen binnen Europa is geen douane afhandeling nodig. KLG Europe biedt een scala aan mogelijkheden in douaneafhandeling van Europees transport aan wanneer dit wél nodig is. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste oplossing aandragen die aansluit op uw situatie en wensen. We stellen daarbij geen eisen aan het volume van uw zending(en). Als het gaat om de douane afhandeling van Europees transport, kunnen wij u zelfs van dienst zijn bij één enkele zending.

Wij verzorgen de complete in- en uitklaring van goederen waarbij u kunt denken aan de aanvraag van douanevergunningen (verzorgen van oorsprongsbescheiden en legaliseringen via KvK), bepaling van de goederencodes, naleving van sancties en exportbepalingen en de aanvraag van Bindende Tariefinlichtingen (BTI). Tevens kunt u gebruik maken van ons TAPA-A gecertificeerd bonded warehouse.

Hier kunt u goederen uit de niet-EU-landen onbeperkt opslaan. Dit heeft als voordeel dat u pas invoerrechten hoeft te betalen zodra u de goederen verder in Europa laat transporteren. Onze douaneafhandeling specialisten zijn tevens op de hoogte van de recente ontwikkelingen rondom importheffingen en dragen graag oplossingen aan waardoor u kunt besparen op importheffingen.

Gaat uw wens uit naar de volledige uitbesteding van uw import en/of export inclusief de douaneafhandeling van Europees transport? Maak dan kennis met de logistieke oplossingen van KLG Europe. Wij krijgen uw zending snel op elke gewenste afleverlocatie in Europa vanwege ons fijnmazige distributienetwerk en eigen vestigingen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Meer informatie nodig over transport in Europa?

Onze specialisten staan u graag te woord en zoeken samen met u naar de beste oplossing. Zij nemen daarbij zaken zoals snelheid, duurzaamheid en kosten in ogenschouw. Neem contact met ons op om vrijblijvend geïnformeerd te worden.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners