KLG CorporateKLG Corporate
menu

Spoedtransport binnen Europa. Uw goederen binnen 24 uur op hun bestemming.

KLG Europe biedt passende spoedtransport oplossingen binnen Europa aan voor elk soort transport.

Heeft u een spoedtransport oplossing binnen Europa nodig? KLG Europe regelt dagelijkse spoedtransporten binnen alle landen van Europa. Of het nu vanuit Nederland, Frankrijk of vanuit een ander Europees land is, vrijwel altijd regelen wij dat uw vracht binnen 24 uur op uw bestemming is.

Voor elk spoedtransport binnen Europa een passende oplossing

KLG Europe heeft een jarenlange ervaring met het spoedtransport van alle soorten goederen. Wij kunnen allerlei soorten spoedtransport binnen Europa verzorgen. Of het nu gaat om gevaarlijke stoffen, gekoeld transport, tijdsgebonden leveringen, retouren, vroege of late leveringen, wij zorgen voor een passende oplossing. Ook zorgen wij gelijk voor het inklaren van de goederen bij de douane. Het enige wat u hoeft te doen is ons een belletje te geven, dan gaan wij direct overleggen over de mogelijkheden en de kosten. Het transport zetten we zo snel mogelijk in gang, zodat we uw deadline kunnen waarborgen.

Uw transport binnen 24 uur op bestemming

Dankzij onze dagelijkse transporten en ons grote netwerk kunnen wij elk transport, waar ook in Europa, bezorgen op de plaats van bestemming binnen 24 uur. Bij langere trajecten kan het soms voorkomen dat het maximaal 48 uur kan duren. Hoe hoog de tijdsdruk van uw transport ook is, wij zorgen middels korte lijnen en onze directe aanpak ervoor dat uw transport direct onderweg is. Tijdens het transport heeft u 1 contactpersoon binnen KLG Europe die alle ins en outs van uw transport weet. 

Spoedtransport binnen Europa nodig?
Bel ons en wij gaan aan de slag!

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website