KLG EuropeKLG Europe
menu

Sneltransport Frankrijk. KLG voor al uw sneltransport in Europa.

Krachtige logistieke oplossingen bieden zit in onze DNA. Sinds 1918 staan wij bekend als een betrouwbare logistieke partner en hebben wij de meest uiteenlopende logistieke opdrachten met succes en hoge efficiëntie uitgevoerd. U treft ons niet alleen aan op de weg, maar ook op het water, spoorweg en zelfs in de lucht. Onze lange geschiedenis heeft ons de juiste ervaring en kennis bijgebracht waarmee wij uw sneltransport naar Frankrijk vlekkeloos voor u kunnen verzorgen.

Gegarandeerd sneltransport naar Frankrijk bij KLG Europe

Is er haast geboden met uw verzending naar Frankrijk? Geen probeem! Doordat KLG Europe gebruik maakt van maar liefst 39 hubs c.q. distributiepunten in Frankrijk, kunnen wij sneltransport overal in Frankrijk garanderen ongeacht de hoeveelheid, het gewicht en volume van de goederen. Bovendien hebben wij meer dan 350 vertrekken per week voor sneltransport leveringen door geheel Frankrijk waarbij wij ons eigen moderne vrachtwagenpark inzetten. Ook voor het vervoer van gevaarlijke stoffen naar Frankrijk zijn wij uw betrouwbare partner.

Voordelen sneltransport naar Frankrijk bij KLG Europe

Door uw sneltransport naar Frankrijk uit te besteden aan KLG Europe, kunt u rekenen op maximale service. Dat is een van de redenen waarom wij al tientallen jaren de vertrouwde logistieke partner zijn van een groot aantal vaste klanten. Heldere afspraken maken en beloftes nakomen staat centraal in onze dienstverlening.

Wist u dat onze expertise verder reikt dan enkel sneltransport naar Frankrijk? Zo kunnen wij u diverse full-service logistieke oplossingen bieden, zoals warehousing, intermodaal transport en luchtvracht. Bovendien heeft u altijd real-time inzicht in uw zendingen vanwege ons track&trace systeem.

KLG Europe inschakelen voor uw sneltransport naar Frankrijk?

Benieuwd naar de mogelijkheden die het beste aansluiten op uw situatie en wensen? Neem contact met ons op en laat u (vrijblijvend) informeren door onze ervaren collega's van de Express-service afdeling.

Prijsindicatie aanvragen?
We helpen u vandaag nog.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.