KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Groupage transport

KLG regelt uw groupage transport!

Groupage vervoer: ideaal wanneer uw transportbehoefte kleiner is dan een volle vracht. Bij KLG Europe bieden wij u groupage transport aan, zodat u ondanks een klein volume toch uw goederen volledig ontzorgt naar het binnen- en buitenland kunt vervoeren!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Wat is groupage transport? Groupage Transport in Europa Groupage Transport Oost-Europa Groupage Transport West-Europa Groupage transport Brexit Groupage container transport Levertijden Waarom KLG? Duurzaamheid Rijverboden Vragen?

Groupage transport: KLG Europe regelt het!

Voor groupage transport biedt KLG Europe de oplossing. Dankzij ons fijnmazige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen wij tegen een scherpe prijs, met de focus op kwaliteit, groupage transport aanbieden. Zo verzorgen wij dagelijks het transport naar alle Europese landen, waardoor we altijd een oplossing hebben om te voldoen aan uw wensen en eisen. Als u kiest voor groupage transport binnen KLG Europe garanderen wij u:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

Wat is groupage transport?

Bij groupage transport worden verschillende kleinere zendingen van diverse verladers gecombineerd en in één volle vracht.  Door het combineren van ladingen rijdt er altijd een volle vrachtauto naar locatie, blijven de kosten relatief laag en dit is beter voor het milieu. Deze mogelijkheid bieden we ook voor kleinere container ladingen.

Groupage Transport in Europa

Wanneer u een specifieke bestemming binnen Europa voor uw transport goederen heeft, bieden wij graag de passende oplossing. In onderstaande lijst van Europese landen vindt u meer informatie over een aantal van onze bestemmingen. 

Staat uw bestemming hier niet bij? Grote kans dat wij u toch kunnen helpen! Uw groupage kunnen wij transporten via wegtransport, zeevracht, treintransport maar ook via luchtvracht of andere combinaties van diensten zoals intermodaal, modal shift, etc. Voor meer informatie, neem contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en we kijken graag met u mee naar het optimaliseren van uw supply chain.

Groupage transport Brexit

Wat betekent Brexit voor uw groupage zending tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk? Importeren en exporteren van goederen is door Brexit enkel mogelijk na douaneaangifte, want er is geen vrij verkeer van goederen meer mogelijk. De bijbehorende procedures en importtarieven zijn onderdeel van het handelsakkoord tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk.

Via onze service area voor Engeland brengen wij u op de hoogte van alle transportmogelijkheden en wet- en regelgeving. Indien er vragen zijn kan er altijd contact opgenomen worden.

Contact opnemen
1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Groupage container transport

Een container transport kan ook voor uw  groupage ingezet worden, LCL (Less than Container Load). Met name op het gebied van zeevracht en treintransport weten we hiermee veel kilometers te reduceren. Zeevracht, treintransport en luchtvracht kunnen wij combineren met container trucking. Op deze manier leren wij onze logistieke dienstverlening van deur-tot-deur aan u aan. Groupage container transport kan via verschillende transportmodaliteiten.

Levertijden groupage transport bij KLG Europe

KLG Europe levert uw transport snel en uiterst secuur! Wij kunnen snelle levertijd mogelijk maken doordat wij over strategisch geplaatste vestigingen in Nederland beschikken.  Ons team verzorgt het volledige logistieke proces. Dat is de service van KLG Europe.

Meer informatie over onze optimale looptijdenzijn terug te vinden in het service area. Wij stellen routes nauwkeurig samen, zodat de levertijden voldoen aan uw wensen en eisen.  Heeft u specifieke wensen? Wij gaan met u de uitdaging aan. Neem contact met ons op en ontdek uw mogelijkheden.

Groupage transport; waarom KLG Europe?

KLG Europe bestaat al ruim 100 jaar. We hebben een hele geschiedenis achter ons liggen, van kennis, kunde en ondernemerschap. In 1918 zijn we opgericht en in 1947 begonnen onze eerste internationale transporten. In ruim een eeuw hebben we veel ervaring opgedaan, waardoor we zeker weten dat we ook uw transport perfect kunnen uitvoeren en met u mee kunnen denken in logistieke oplossingen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Heeft u vragen over uw groupage zending?

KLG Europe denkt graag mee met de klant en kwaliteit staat daarbij altijd voorop. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en zijn uw specialist als het gaat om groupage vervoer. Op deze manier blijven de kosten interessant. Bent u op zoek naar een specialist met antwoord op verschillende groupage mogelijkheden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u nog vragen heeft of als u nog aanvullende informatie wenst te ontvangen, wij komen graag met u in contact. Onze experts helpen u graag verder.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners