KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Groupage transport

Groupage transport KLG regelt uw groupage transport!

Is uw transportbehoefte kleiner dan een volle container of vrachtwagen? Ook dit is geen probleem! Bij KLG Europe bieden wij u groupage transport aan, zodat u ondanks een klein volume toch uw goederen volledig ontzorgt naar het binnen- en buitenland kunt vervoeren!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage transport; KLG Europe regelt het!

Voor groupage transport biedt KLG Europe de oplossing. Dankzij ons fijnmazige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen wij tegen een scherpe prijs, met de focus op kwaliteit, groupage transport aanbieden. Zo verzorgen wij dagelijks het transport naar alle Europese landen, waardoor we altijd wel een oplossing hebben om te voldoen aan uw wensen en eisen.  Als u kiest voor groupage transport binnen KLG Europe garanderen wij u natuurlijk:

  • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Een goed team welke u volledig ontzorgt
  • Korte transittijden
  • Gegarandeerde vertrektijden
  • Een vloeiend Frans sprekend team binnen KLG 
  • Een scherpe prijs

Groupage Transport in Europa

Wanneer u een specifieke bestemming binnen Europa voor uw transport goederen heeft, bieden wij graag de passende oplossing. In onderstaande lijst van Europese landen vindt u meer informatie over een aantal van onze bestemmingen. 

Staat uw bestemming hier niet bij? Grote kans dat wij u toch  kunnen helpen! Uw groupage transport kan uiteraard ook via container verstuurd worden en via luchtvracht, zeevracht maar ook via railtransport of andere diensten zoals intermodaal, modal shift, etc. Voor meer informatie, neem contact met ons op.  Ons team staat voor u klaar en we kijken graag met u mee naar het optimaliseren van uw supply chain.

Groupage transport Brexit

Wat betekent Brexit voor uw groupage transport tussen de EU en het VK? Importeren en exporteren van goederen is door Brexit enkel mogelijk na douaneaangifte, want er is geen vrij verkeer van goederen meer mogelijk. De bijbehorende procedures en importtarieven zijn onderdeel van het handelsakkoord tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk.

Nieuws en ontwikkelingen omtrent Brexit worden door KLG Europe nauwlettend gemonitord. Via onze speciale Brexit website en onze Service Area voor Engeland brengen wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Indien er vragen zijn kan er altijd contact opgenomen worden met KLG.

Levertijden groupage transport bij KLG Europe

KLG Europe levert uw transport snel! Voor groupage transport staat één dag levertijd binnen Nederland. Wij kunnen deze snelle levertijd mogelijk maken doordat wij over drie strategisch geplaatste vestigingen in Nederland beschikken, onder andere in Rotterdam, Eersel en Venlo. De vestigingen verzorgen het volledige logistieke proces, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Voor leveringen in het buitenland geldt een andere levertijd. Meer informatie over onze optimale levertijden zijn terug te vinden in het service center. We hebben onze routes nauwkeurig voor u samengesteld. Mocht hier geen overlapping zijn met uw eisen, dan komen we graag met u in contact en denken dan graag mee in oplossingen.

Groupage transport; waarom KLG Europe?

KLG bestaat meer dan 100 jaar. We hebben een hele geschiedenis achter ons liggen, van kennis, kunde en ondernemerschap. In 1918 werd namelijk het bedrijf al opgericht en in 1947 begonnen onze eerste internationale transporten. In de jaren dat we actief zijn hebben we veel ervaring opgedaan, waardoor we zeker weten dat we ook uw transport perfect kunnen vervoeren.

Heeft u vragen? Graag komen we met u in contact!

Wanneer u nog vragen heeft of als u nog aanvullende informatie wilt kunt u altijd contact met een van onze vestigingen opnemen.

Partners & netwerken

Meer over onze partners