KLG CorporateKLG Corporate
menu

Zeevracht. Transport per schip over grote of kleine zeeën.

Via kleine en grote zeeën varen we uw goederen wereldwijd naar de juiste plaats van bestemming.

Zeetransport is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Het is relatief milieuvriendelijk en veel veiliger dan luchttransport.

Uw transport van A tot Z geregeld

We bieden een uitgebreid dienstenpakket voor uw zeetransport waardoor we op iedere vraag een antwoord hebben. Denk aan volledige- en deelcontainerladingen, warehousing, distributie en levering (inclusief deur-tot-deur vrachtzendingsdiensten) en gecombineerde zee- en luchttransporten. Ook regelen we alle documentatie en douaneformaliteiten voor u. Makkelijk voor u. Goed voor uw klant. Via ons ordertracking systeem heeft u 24/7 inzicht in de status van uw zeevracht.

Onze kantoren in de wereldhavens

We hebben eigen vestigingen in de diepzeehavens Rotterdam (Noordzee), Constanta (Zwarte Zee) en in Shanghai, Shenzhen, Xiamen and Qingdao (Oost-Chinese Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld. Hierdoor kunnen we uw zeevracht wereldwijd verschepen.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Neem gerust contact op.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website