KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Nederland

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke dienstverlening en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Nederland. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Nederland. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage
Levertijd 1 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 1 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdag
FTL
Levertijd 1 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Snel naar
Groupage of LTL transport Logistieke oplossingen Transport voor ieder volume Duurzaamheid Rijverboden Waarom KLG Europe? Meer informatie

Uw transporten van en naar Nederland

Wat uw logistieke vraag ook is, wij hebben de oplossing. KLG Europe transporteert over de hele wereld. Van transport over de weg, over zee, via het spoor of via de lucht, we kijken graag samen met u welke modaliteit het beste bij u past. Wat uw logistiek vraag ook is, wij hebben de oplossing. Dat maak KLG Europe niet alleen een van de grootste transportbedrijven van Nederland, maar ook een logistieke dienstverlener die op elke logistieke vraag het juiste antwoord weet te formuleren. Dit noemen wij volledige logistieke ontzorging. Hoogwaardige kwaliteit van onze logistieke dienstverlening, met de focus op de kosten. Uw transport is in goede handen bij KLG Europe:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupageLTL als FTL (internationaal);
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR-zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor elke uitdaging.

Groupage of LTL transport naar of vanuit Nederland

Geen container of trucklading vol? Dankzij ons dekkende Europese distributienetwerk kunnen wij tegen een goede prijs - kwaliteitsverhouding het optimale transport leveren. Ons uitgebreide en fijnmazige netwerk zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing is. We verzorgen dagelijks het transport van en naar alle Europese landen voor zowel groupage als LTL zendingen. Uw groupage en LTL zendingen weten wij optimaal te combineren. De voordelen voor u? Minder kosten, korte transittijden, kwalitatieve en betrouwbare aflevering van uw goederen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Transportbedrijf Nederland: logistieke oplossingen

KLG Europe streeft ernaar om transport binnen, maar ook van en naar Nederland zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport, voorzien wij u van de best passende oplossing. KLG Europe biedt alle mogelijkheden om uw goederen van A naar B te vervoeren.

Daarnaast biedt KLG Europe ook internationale transportmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld van en naar China. Wij bieden internationale logistieke diensten aan in Europa, maar ook internationale logistieke diensten wereldwijd. Dit doen we op verschillende manieren:

 • Wegtransport
  KLG Europe verzorgt internationaal wegtransport naar alle Europese bestemmingen. Met eigen vestigingen door Europa en een betrouwbaar partnernetwerk zijn wij altijd in de buurt. Onze trucks rijden dagelijks naar alle Europese landen. Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale wegtransport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meerdere warehouses in Europa en in de wereld aanbieden. Uw complete supply chain kan door ons verzorgd worden zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douaneafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt en nauwkeurig uitgevoerd worden.

 • Luchttransport
  Internationaal luchttransport geregeld van opslag tot aflevering aan de geadresseerde. Dankzij de kortere transittijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel aan op de plek van bestemming. Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in Amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe moet, wij zorgen dat deze aankomt op de plek van bestemming met de juiste papieren, waar ook ter wereld. Uw internationaal luchttransport is bij ons in goede handen.

 • Zeetransport
  Internationaal zeetransport is uitermate geschikt om zwaardere en grotere ladingen over lange afstanden te vervoeren. Het is milieuvriendelijk en zeer veilig. We hebben eigen KLG-vestigingen in de diepzeehavens Rotterdam (Noordzee) en in Constanta (Zwarte Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld en zijn wij onderdeel van één van de grootste logistieke bedrijven; Sinotrans. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via internationaal zeetransport wereldwijd vervoeren.

 • Treintransport
  Naast wegtransport en lucht- en zeevracht, helpt KLG Europe u graag bij transport per trein. Transport per spoor tussen bijvoorbeeld China en Europa (en vice versa) wordt de laatste jaren steeds populairder. Luchtvracht is weliswaar sneller, maar duurder. Zeevracht is goedkoper, maar duurt langer. De modaliteit treintransport is naast duurzaam dan ook om meerdere redenen een goede aanvulling op de bestaande mogelijkheden.

KLG Europe is als toonaangevend transportbedrijf van de joint venture ‘New Silk Way Logistics’, trots op de dienst die ze hebben neergezet. De samenwerking met de verschillende partners en lokale bedrijven zorgt voor een compleet pakket aan logistieke diensten voor, na en tijdens de route. Totale ontzorging van de klant, betrouwbaarheid en kennis en kunde staan hierbij centraal. Deze modaliteit bieden we ook volledig CO2 neutraal aan. Iedere dag dragen we ons steentje bij aan morgen welke weer groener is dan vandaag, dit is wel zo duurzaam.

Transporteren in Nederland voor ieder volume

Bij KLG Europe transporteren we goederen in elke hoeveelheid. Dit betekent dat we een vrachtwagen vol goederen bij bijvoorbeeld uw winkel kunnen bezorgen, maar een kleine pallet is ook zeker mogelijk! KLG Europe is de transporteur in Nederland waar u terecht kunt om zowel een hoog als laag volume te vervoeren, zo beschikken wij momenteel over een maximaal laadvermogen tot wel vijfentwintig ton binnen Nederland.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Nederland

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Waarom KLG Europe?

Door de jaren heeft KLG Europe een betrouwbaar imago opgebouwd, klanten kunnen op ons rekenen. In 1918 werd KLG Europe opgericht, waardoor we zeker kunnen zeggen dat we al veel ervaring opgedaan hebben. In de jaren voorheen hebben wij verschillende manieren van transport opgebouwd binnen ons bedrijf. Zo bieden wij bijvoorbeeld wegtransport aan, maar bij KLG Europe kunt u ook gebruik maken van lucht, zee- en treintransport. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden kunnen wij uw goederen op een zo efficiënt mogelijke wijze vervoeren. Ook voor uw transport van en naar Nederland.

Meer informatie over transport Nederland?

Met onze drie locaties in Nederland, zijn we goed vertegenwoordigd met onze mogelijkheden om het transport binnen Nederland te kunnen regelen. Onze locaties zijn altijd gevestigd bij een strategische plek, om zo nog meer rendement uit onze diensten te kunnen halen. De locaties in Nederland zijn dan ook: Venlo, Eersel en Rotterdam. 

Onze productspecialisten staan vrijblijvend voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op het gebied van logistieke oplossingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners