KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport Nederland. KLG Europe is sinds 1918 uw logistieke partner!

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die het transport in Nederland voor u kan regelen? KLG Europe staat voor u klaar en draagt zorg voor uw goederen tijdens het transport. KLG Europe is uitgegroeid tot een van de grootste wereldspelers op het gebied van transport en logistiek. Samen met onze jarenlange ervaring en expertise, zorgt KLG Europe voor de beste oplossingen op het gebied van logistiek!

Opties en mogelijkheden met transport Nederland

Met onze 3 locaties in Nederland, zijn we goed vertegenwoordigd met onze mogelijkheden om het transport binnen Nederland te kunnen regelen. Onze locaties zijn altijd gevestigd bij een strategische plek, om zo nog meer rendement uit onze diensten te kunnen halen. De locaties in Nederland zijn dan ook: Venlo, Eersel en Rotterdam.

Logistieke oplossingen voor transport Nederland

Op het gebied van logistiek geven wij graag u het beste advies en hebben we altijd een geschikte oplossing die bij u past en ook het probleem kan oplossen. Denk bijvoorbeeld aan het bevoorraden van winkels door middel van onze binnenlandse distributie. Maar u kunt ook bij KLG Europe terecht voor groupage transport. We beiden verschillende logistieke oplossingen aan uw goederen en transport het beste te regelen. In Nederland werken we dan ook met wegtransport waarbij we compleetladingen kunnen transporteren, maar ook deelladingen verwerken. Ook is het mogelijk om uw goederen tijdelijk bij ons te laten opslaan in de vorm van warehousing. Onze warehouses voldoen op het gebied van veiligheid aan de hoogste eisen en zorgen ervoor dat uw goederen veilig bij ons opgeslagen liggen.

Meer informatie over transport Nederland?

Onze productspecialisten staan vrijblijvend voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies op het gebied van logistieke oplossingen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Prijsindicatie aanvragen?
We helpen u vandaag nog.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.