KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
transport slovenie

Transport Slovenië

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Slovenië. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Slovenië. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Transportmogelijkheden Slovenië

Transportmogelijkheden
Locaties
Ljubljana
Maximaal laadvermogen
24 ton

Groupage

Levertijd
3-4 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
2-3 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Over Slovenië

Vergeleken met de meeste landen in Europa is Slovenië een relatief klein land, met een oppervlakte van 20.273 km². Het inwoneraantal is dan ook lager: er wonen ongeveer 2 miljoen mensen. Maar, het mooie en dichtbeboste land is sinds 2004 lid van de EU, waardoor het voor u gemakkelijk is zendingen te transporteren naar of vanuit Slovenië!

Feestdagen en rijverboden Download
Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Slovenië zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Transport in Slovenië

KLG Europe is dé specialist op het gebied van transport van en naar Slovenië. Er vertrekken dagelijks transporten van en naar Slovenië. Waaronder transport over de weg, met groupage, LTL en FTL ladingen. Voor deze verschillende zendingen kunt u ook kiezen voor onze express-service, wanneer uw zending hoge spoed heeft!

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Slovenië

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Meer informatie over de transportmogelijkheden van KLG in Slovenië

Wilt u meer informatie over de transportmogelijkheden voor Slovenië, passend bij uw logistieke vraagstuk? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij kunnen u voorzien van vrijblijvend advies, op maat voor uw zending naar Oost-Europa!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners