KLG Europe

Transport Bulgarije

Geregeld door KLG Europe.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Grenzeloos transport naar Bulgarije met KLG Europe

Met het uitgebreide internationale netwerk van KLG Europe is geen locatie onbereikbaar. Bulgarije is hierin slechts een voorbeeld van Oost-Europese landen waar KLG distributie verzorgt. We vinden het belangrijk dat we u volledig kunnen ontzorgen in uw transportwensen naar Bulgarije. We kijken hierin naar bijvoorbeeld snelheid, prijs en duurzaamheid. Op deze manier vinden we bij elke transportvraag de perfecte transportoplossing. Zelfs wanneer er een spoedzending gewenst wordt staan we voor u klaar met onze Express-service.

Transportmogelijkheden naar en van Bulgarije

Wij vertrekken dagelijks naar Oost-Europa. In veel gevallen vertekken we zelfs meerdere malen per dag naar Bulgarije. Levertijden voor Less than a Truckload (LTL) zendingen betreft een levertermijn van 5 dagen. Voor FTL (full truck load) geldt een levertijd van 4 dagen. We leveren transportdiensten door geheel Bulgarije en is uw zending gemakkelijk ter plaatse. 

Rijverboden in Bulgarije

Er zijn geen landelijke rijverboden in Bulgarije op zon- en feestdagen. Lokaal kunnen wel rijverboden van toepassing zijn. Wel geldt dat vanaf juli tot half september het vrachtverkeer tussen Sofia en Burgas en vice versa enkel van de hoofdwegen gebruik mag maken.

Bij temperaturen van meer dan 35 graden Celsius is vrachtverkeer van meer dan 20 ton verboden op alle wegen tussen 12.00 en 21.00 uur. Dergelijke verboden worden minimaal 2 dagen van te voren in de media bekendgemaakt. Dit om beschadigingen en ernstige spoorvorming aan het wegdek te voorkomen

Transportservice KLG van en naar Bulgarije

Wanneer u transport naar Bulgarije nodig heeft, staan wij voor u klaar. Heeft u het erg druk? Dan loont het zich om KLG in te schakelen. We verzorgen uw transport en distributie namelijk tot in de puntjes. U krijgt daarnaast een standaard contactpersoon binnen KLG: hij of zij weet altijd de status van uw zendingen. Maar deze kunt u zelf ook gemakkelijk opvragen door gebruik te maken van ons track & trace-systeem.

Meer informatie over transport van en naar Bulgarije.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in uw distributie richting Bulgarije? Dan brengen we u graag in contact met onze logistiekspecialisten. Zij zullen u geheel vrijblijvend informeren over passende oplossingen. En wilt u meer weten over transport naar andere plaatsen in Oost-Europa? Dan kunnen wij u daar uiteraard ook meer over uitleggen. 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners