KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
transport bulgarije

Transport Bulgarije | KLG Europe

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Bulgarije. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Bulgarije. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Transportmogelijkheden Bulgarije

Transportmogelijkheden
Locaties
Kazichene, Sofia, Varna
Maximaal laadvermogen
22 ton
Groupage
Levertijd
5-6 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
5 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdag
FTL
Levertijd
4 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Grenzeloos transport naar Bulgarije met KLG Europe

Met het uitgebreide internationale netwerk van KLG Europe is geen locatie onbereikbaar. Bulgarije is hierin slechts een voorbeeld van Oost-Europese landen waar KLG distributie verzorgt. We vinden het belangrijk dat we u volledig kunnen ontzorgen in uw transportwensen naar Bulgarije. We kijken hierin naar bijvoorbeeld snelheid, prijs en duurzaamheid. Op deze manier vinden we bij elke transportvraag de perfecte transportoplossing. Zelfs wanneer er een spoedzending gewenst is staan we voor u klaar met onze Express-service.

Feestdagen en rijverboden Download
Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Bulgarije zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Rijverboden in Bulgarije

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving mbt rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op feestdagen, bij extreme weersomstandigheden etc. De algemene rijverboden en feestdagen vind u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct en op een proactieve manier.

Transportservice KLG van en naar Bulgarije

Wanneer u transport naar Bulgarije nodig heeft, staan wij voor u klaar. Heeft u het erg druk? Dan loont het zich om KLG Europe in te schakelen. We verzorgen uw transport en distributie namelijk tot in de puntjes. U krijgt daarnaast een vast  contactpersoon: deze persoon weet altijd de status van uw zendingen. Maar deze kunt u zelf ook gemakkelijk opvragen door gebruik te maken van ons track & trace-systeem.

Meer informatie over transport van en naar Bulgarije.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in uw distributie richting Bulgarije? Dan brengen we u graag in contact met onze logistieke specialisten. Zij zullen u geheel vrijblijvend informeren over passende oplossingen. En wilt u meer weten over transport naar andere plaatsen in Oost-Europa? Dan kunnen wij u daar uiteraard ook meer over uitleggen. 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners