KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Bulgarije

Heeft u goederen die van of naar Bulgarije vervoerd moeten worden? Of wilt u uw goederen van of naar Bulgarije importeren of exporteren van en naar ieder land in Europa? Dan is KLG Europe uw logistiek partner. Of het nu gaat om enkele zendingen/ pallets of een volledige vracht, met onze frequente vertrekken van en naar Bulgarije zorgen wij ervoor dat uw goederen op de afgesproken tijd op uw loslocatie worden geleverd. Indien wij uw goederen dienen op te halen in Bulgarije, dan doen we dit uiteraard ook op de afgesproken tijd. Bent u benieuwd welke logistieke oplossing het beste bij uw vraag past? KLG Europe helpt u graag verder bij het optimaliseren van uw supply chain.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage
Levertijd 5-6 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdag
FTL
Levertijd 4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Snel naar
Transport specialist Transport kosten Intermodaal transport Containertransport Groupage transport Internationaal transport Duurzaamheid Rijverboden Waarom KLG Europe? Meer informatie

Transport Bulgarije - Nederland

KLG Europe biedt frequent transportmogelijkheden aan van en naar Bulgarije. We verzorgen transport oplossingen van enkele zendingen, van deelladingen tot volledige vrachten. We bieden een passende logistieke oplossing aan, waarbij we het ook mogelijk maken om een tussenstop te organiseren indien nodig. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis, dit in combinatie met ons uitgebreide partnernetwerk, hebben we een groot Europees dekkend distributienetwerk en veel expertise op het gebied van transport en logistiek. Dit ook op het vlak van transport van en naar Bulgarije. Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupage, LTL als FTL (internationaal);
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

Zorgeloos van A naar B

U kunt bij ons terecht voor vrijwel alle type goederen. Naast het verzorgen van het transport, regelen we ook het logistieke gedeelte. Zoals onder andere de complete douaneafhandeling: in- en uitklaringen, bonded warehousing en/ of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde logistieke dienstverlener zorgen wij voor een optimale flow van uw goederenstroom. We bieden logistieke oplossingen van warehousing tot vervoer van uw goederen via de weg, het spoor, het water en door de lucht. We verliezen hierbij het duurzaamheidsaspect niet uit het oog.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Transport Bulgarije specialist

Heeft u vragen over het transport vanuit Bulgarije naar Nederland of andersom? Als transportspecialist kennen we de weg en geven we graag antwoord op uw logistieke vragen. Als specialist verzorgen we niet alleen het transport via de weg van en naar Bulgarije. Ook bieden wij het transport op een duurzamere manier, zoals; intermodaal. En naast groupage transport verzorgen we ook het transport van ADR-zendingen, express transporten en LTL (less truck load). KLG Europe zorgt voor een logistieke oplossing die past bij uw wensen, uw situatie en uw eisen.

Transport prijzen van en naar Bulgarije

Onze jarenlange ervaring zorgt voor hoge kwaliteit in combinatie met een goede prijs, zonder onnodige kosten. Wenst u een logistieke partner welke uw dienstverlening naar uw klanten verlengt? Dat zijn wij! Is uw zending enkele pallets groot? Dan is groupage transport de logistieke oplossing. Bij groupage transport combineren we verschillende ladingen waardoor we volledige ladingen creëren. Dit zorgt voor lagere transportkosten met behoud van de kwaliteit die KLG Europe levert. Wij zijn uw verlenging in uw supply chain.

Heeft u een vraag over de transportkosten voor uw transport van of naar Bulgarije? Neem dan contact op met één van onze specialisten. We brengen direct de prijs in kaart, wel zo transparant en servicegericht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken beloftes die we waar kunnen maken. Afspraak is afspraak! Bovendien heeft u altijd inzicht in uw zendingen door middel van ons track & trace systeem.

Intermodaal transport Bulgarije

Bij intermodaal transport maken we gebruik van een combinatie van verschillende transportmodaliteiten. Omdat we wereldwijd samenwerken met betrouwbare partners, kunnen we altijd de meest efficiënte transportvorm leveren. Dit is wel zo economisch en duurzaam.

Vervoer via het spoor is de duurzaamste vorm van transport, daarna volgt transport via het water. Door verschillende modaliteiten aan elkaar te koppelen, geniet u van de voordelen van al deze verschillende modaliteiten. Deze optimale combinatie zorgt voor duurzamere oplossingen die vaak ook economisch aantrekkelijker zijn door de kortere transittijden.

Containertransport Bulgarije

Een onderdeel van zeevracht transport is het onderdeel containertransport. Wij organiseren het vervoer van laadlocatie naar de haven, van de haven naar de haven en vervolgens van de haven naar het afleveradres. We doen dit over de hele wereld, dus ook van en naar Bulgarije. Het hele deur-tot-deur transport wordt gedaan aan de hand van verschillende modaliteiten (intermodaal). Bij KLG Europe hebben we jarenlange ervaring in zee transport en dus ook het zeer belangrijke onderdeel: containertransport.

Groupage transport Bulgarije

Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van logistieke oplossingen op het gebied van groupage transport. Bij groupage transport worden verschillende (kleinere) ladingen samengebracht tot één volledige lading. Op deze manier kunnen wij uw goederen tegen een aantrekkelijker tarief verzorgen, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Groupage transport met de voordelen van efficiëntie en duurzaamheid, dit is de service van KLG Europe.

Internationaal transport Bulgarije

KLG Europe behoort tot één van de toonaangevende logistiek dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in internationale distributie van stukgoed zendingen en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om transport van en naar Bulgarije. Wij bieden voor uw vraag een passende transportoplossing. Zo kijken wij naar uw wens, prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid bij het vervoeren van uw goederen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Bulgarije

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe bestaat al ruim 100 jaar. Hierdoor hebben we een ruime ervaring waardoor we zeker weten dat we ook uw transport perfect kunnen uitvoeren. Ons motto: Samen staan we sterker. Door een goede samenwerking met onze betrouwbare en gecertificeerde logistieke partners, kunnen wij u nog beter van dienst zijn en onze hoge kwaliteit waarborgen. Benieuwd naar een passende logistieke oplossing voor uw goederen? Neem dan contact op of bekijk ons service area.

Meer informatie over transport van en naar Bulgarije.

Uw lading is bij ons in goede handen. We vertellen u graag meer over onze transportmogelijkheden en de andere logistieke oplossingen. Wanneer u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst te ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met één van onze specialisten.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners