KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
transport zwitserland

Transport Zwitserland

Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner voor het vervoeren van uw goederen van en naar Zwitserland? KLG Europe biedt regelmatige vertrekken en zorgt ervoor dat uw zendingen op tijd en snel op de juiste plaats arriveren. Onze experts helpen u graag bij het optimaliseren van uw supply chain en bieden passende logistieke oplossingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Transportmogelijkheden Zwitserland

Transportmogelijkheden
Locaties
Muttenz, Kaiseraugst, Schaffhausen, Pratteln
Maximaal laadvermogen
24 ton
Groupage
Levertijd
2-3 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
1-2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
1-2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Transport van en naar Zwitserland

Bij KLG Europe kunt u profiteren van frequent transport van en naar Zwitserland, waarbij deelladingen en tussenstops onderweg mogelijk zijn. Ons uitgebreide netwerk van partners en jarenlange ervaring zorgen voor een uitgebreid Europees distributienetwerk en expertise op het gebied van transport, inclusief transport van en naar Zwitserland. Uw transport is in goede handen bij KLG Europe:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupage, LTL en FTL (internationaal);
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR-zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor elke uitdaging.
Feestdagen en rijverboden Download
Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Zorgeloos transport van A naar B

Bij KLG Europe nemen we niet alleen het transport van uw goederen uit handen, maar ook het logistieke gedeelte. Dit omvat onder andere een volledige douaneafhandeling, inclusief in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Als AEO-gecertificeerde dienstverlener zorgen wij voor een volledige douaneafhandeling en optimale goederenstroom. We bieden complete logistieke oplossingen, variërend van warehousing tot vervoer via weg, spoor, water en lucht. Daarbij verliezen we duurzaamheid niet uit het oog.

Specialistisch transport Zwitserland

Als specialist in transport van en naar Zwitserland zijn wij goed bekend met de specifieke uitdagingen en staan we klaar om uw logistieke vragen te beantwoorden. Naast wegtransport bieden wij ook duurzamere transportoplossingen, zoals intermodaal transport. Bovendien kunnen wij niet alleen groupage transport verzorgen, maar ook ADR-zendingen, express zendingen en LTL (less truck load) transport regelen. Bij KLG Europe streven we ernaar om een logistieke oplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen, situatie en eisen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een prijsindicatie van uw transport van en naar Zwitserland.

Intermodaal transport Zwitserland

Bij KLG Europe streven we naar efficiëntie en duurzaamheid in het transport. Daarom maken we gebruik van intermodaal transport, waarbij we verschillende transportmodaliteiten combineren om de meest optimale vorm van transport aan te bieden. Met behulp van onze betrouwbare partners over de hele wereld kunnen we altijd de perfecte combinatie samenstellen die zowel economisch als milieuvriendelijk is.

Door diverse modaliteiten met elkaar te verbinden, profiteert u van de voordelen die elke vorm van transport biedt. Dit leidt tot duurzamere oplossingen en kan ook economisch aantrekkelijker zijn vanwege kortere transittijden. Bij KLG Europe streven we ernaar om een optimale intermodale transportoplossing te bieden die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften voor transport van en naar Zwitserland.

Groupage transport Zwitserland

Wij zijn experts op het gebied van groupage transport en bieden logistieke oplossingen op maat. Door het samenvoegen van verschillende kleinere ladingen tot één volledige zending, kunnen wij uw goederen efficiënt en duurzaam vervoeren tegen aantrekkelijke tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met onze betrouwbare en professionele service profiteert u optimaal van de voordelen van groupage transport.

Transportkosten van en naar Zwitserland

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij hoogwaardige kwaliteit bieden tegen een goede prijs, zonder verborgen kosten. Heeft u vragen over de transportkosten van of naar Zwitserland? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij stellen direct een transparante prijs voor u vast, waarbij klantgerichtheid en eerlijkheid voorop staan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat wij onze beloftes nakomen. Bovendien bieden wij altijd volledig inzicht in de status van uw zendingen via ons track & trace systeem.

Internationaal transport van en naar Zwitserland

Als toonaangevende logistieke dienstverlener in Europa hebben wij ons gespecialiseerd in de internationale distributie van stukgoederen. Of u nu goederen van of naar Zwitserland wilt vervoeren, wij bieden een passende transportoplossing die voldoet aan uw wensen op het gebied van prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Bij KLG Europe kunt u rekenen op professionele service en uitgebreide expertise in internationaal transport.

 

Duurzaamheid

Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. Ons streven is om onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30% voor 2030 en daarna is ons commitment voor 2050, CO2 neutraal transport!

Wilt u meer informatie over onze duurzame logistieke oplossingen of onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Zwitserland

In verschillende Europese landen gelden specifieke wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook tijdens extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. In ons overzicht vindt u de algemene rijverboden en feestdagen. Voor overige afwijkende en actuele rijverboden als gevolg van onvoorziene omstandigheden houden wij onze klanten direct op de hoogte.

Meer informatie over transport van en naar Zwitserland

Wanneer het gaat om transport van en naar Zwitserland, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw lading bij ons in veilige handen is. We staan klaar om u uitgebreid te informeren over onze transportmogelijkheden en diverse logistieke oplossingen. Aarzel niet om contact op te nemen met een van onze experts of bekijk onze service area pagina voor meer details.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners