KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Griekenland

KLG Europe is een toonaangevende logistieke dienstverlener in Europa en biedt gespecialiseerde internationale logistieke diensten aan. We zijn uw betrouwbare partner voor het transport van en naar Griekenland en bieden dagelijks transport door heel Griekenland aan. Op deze pagina vindt u meer informatie over onze mogelijkheden voor het transport van en naar Griekenland. Wij kunnen het volledige transportproces van A tot Z voor u uit handen nemen.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 5-6 dagen
Vertrekdagen DinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 5-6 dagen
Vertrekdagen DinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Douane afhandeling Pallet transport Groupage transport Internationaal transport Kosten transport Transport specialist Duurzaamheid Rijverboden Waarom KLG Europe?

Transport Griekenland - Nederland

KLG Europe biedt frequente transportmogelijkheden van en naar Griekenland. Wij verzorgen zowel groupage, deelladingen als compleetladingen, waarbij het ook mogelijk is om onderweg een tussenstop te maken op een specifiek adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij een groot distributienetwerk in heel Europa en veel expertise op het gebied van transport. We hebben meerdere vertrekken per dag van en naar Griekenland, waardoor we flexibel kunnen inspelen op uw behoeften.

Bij KLG Europe kunt u terecht voor vrijwel elk type transport. Daarnaast regelen we ook het volledige logistieke proces, van warehousing tot vervoer van uw goederen via weg, spoor, water of lucht. Hierbij hebben we oog voor duurzaamheid en streven we naar milieuvriendelijke oplossingen. Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupageLTL als FTL (internationaal);
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

Douane afhandeling

Als uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht, dan zijn uw zendingen van of naar Griekenland douaneplichtig. KLG Europe is AEO-gecertificeerd en kan daarom de complete douaneafhandeling voor u verzorgen, inclusief in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Wij zorgen voor een optimale flow van uw goederenstroom, waarbij we altijd streven naar snelheid en efficiëntie.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Pallet transport Griekenland

Of u nu één pallet of tientallen pallets wilt verzenden van Griekenland naar Nederland of andersom, bij KLG Europe bent u aan het juiste adres! Wij bieden slimme transportoplossingen van en naar Griekenland, waardoor wij u al kunnen helpen met het verzenden van één enkele pallet. Door onze grote capaciteit kunnen wij ook tientallen pallets zonder problemen voor u verzorgen.

Bovendien zijn onze moderne vrachtwagens dagelijks te vinden op de Griekse wegen, wat zorgt voor een snelle levering door heel Griekenland. Onze dienstverlening omvat pallet transport van en naar Griekenland via groupage, LTL (Less Than Truckload) of FTL (Full Truckload), waardoor wij u volledig van dienst kunnen zijn bij elk logistiek vraagstuk. Met ons Track&Trace systeem heeft u bovendien 24/7 inzicht in de status van uw zending.

Groupage transport Griekenland

Groupage transport is de oplossing voor uw transportbehoeften wanneer u geen volledige vracht heeft. Bij KLG Europe bieden we dagelijks groupage transport aan van en naar Griekenland. Door verschillende kleinere ladingen te bundelen tot één grote lading, kunnen we uw zending tegen een aantrekkelijker tarief vervoeren. De totale kosten van de ladingen worden namelijk verdeeld over de verschillende zendingen, wat het transport efficiënter en duurzamer maakt.

Internationaal transport - Griekenland

Wij bieden dagelijks internationaal transport van en naar Griekenland met behulp van onze eigen trucks en betrouwbaar partnernetwerk. Als u momenteel een logistieke uitdaging heeft, staan wij klaar om u te helpen bij het verbeteren van uw supply chain.

Kosten transport naar Griekenland

Onze jarenlange ervaring staat garant voor hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs, zonder onnodige kosten. Als u vragen heeft over de transportkosten van en naar Griekenland, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij brengen direct de prijs in kaart, met transparante en servicegerichte communicatie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We maken alleen beloftes die we kunnen nakomen en u heeft altijd inzicht in de status van uw zendingen via ons track & trace-systeem.

Specialist transport Griekenland

Als specialist in het transport van en naar Griekenland, hechten wij veel waarde aan de eisen, wensen en volumes van onze klanten en bieden wij complete ontzorging. Onze medewerkers spreken natuurlijk ook de taal, waardoor we een goede communicatie kunnen garanderen.

Duurzaamheid

Dankzij ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. Ons streven is om onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30% voor 2030 en daarna is ons commitment voor 2050, CO2 neutraal transport!

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk dan onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Griekenland

In veel Europese landen geldt specifieke wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze wetten kunnen van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. Een overzicht van algemene rijverboden en feestdagen kunt u vinden op onze website. Als er sprake is van afwijkende of actuele rijverboden als gevolg van onvoorziene omstandigheden, informeren wij onze klanten onmiddellijk.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe bestaat al meer dan 100 jaar en heeft daardoor veel ervaring opgebouwd in de logistieke sector. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij uw transport naar Griekenland perfect kunnen uitvoeren. Ons motto is: samen staan we sterker. Door nauw samen te werken met betrouwbare en gecertificeerde logistieke partners in Griekenland, kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen en u nog beter van dienst zijn. Bent u benieuwd naar een passende logistieke oplossing voor uw goederen naar Griekenland? Neem dan contact met ons op of bekijk ons service area.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners