KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Polen

KLG Europe: specialist in transport van en naar Polen

KLG Europe is de logistieke partner voor al uw transport vraagstukken van en naar Polen. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om transport. Wij geven u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Polen. Wilt u direct een prijsindicatie ontvangen voor uw transport van of naar Polen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Transport van en naar Polen

KLG Europe is uw transport specialist voor Oost-Europa. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het wegtransport en op het gebied van Europese distributie. Voor een efficiënte en kwalitatieve logistieke afhandeling bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Iedere dag gaan we tot het uiterste om onze klanten optimaal te bedienen en volledig te ontzorgen.

Groupage transport Polen

Door ons ijzersterke groupage netwerk én eigen vestigingen, zijn we in staat om elk transport van en naar Polen te verzorgen. KLG Europe is uw partner in groupage transport. Door ons betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen we gericht op kwaliteit groupage vracht aanbieden. Wij verzorgen dagelijks het transport naar alle Europese landen en zo kunnen we altijd een passende oplossingen vinden die aansluit bij uw wensen.

Bij groupage transport worden verschillende (kleinere) ladingen samengebracht tot één grotere lading. Op deze manier kan uw kleinere lading tegen een aantrekkelijker tarief worden verzonden, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Dit omdat de kosten van de totale ladingen worden verdeeld over de verschillende zendingen. Op deze manier wordt het transport efficiënter ingezet. Kostenbesparend en wel zo duurzaam.

Waarom KLG Europe?

Uw voordelen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging. 

Rijverboden voor transport in Polen

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Wegtransport naar Oost-Europa

Naast transport van en naar Polen kunnen wij u uiteraard ook helpen met transport naar andere bestemmingen in Oost Europa. Met onze eigen vestigingen in verschillende Europese landen kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Zo transporteren wij onder andere dagelijks naar:


Uiteraard vervoeren wij uw zending ook naar andere landen in Oost-Europa! Voor meer informatie daarover, kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie over transport van en naar Polen

Uw vracht is bij ons in goede handen. We vertellen u graag meer over onze transportmogelijkheden, warehousing of value added logistics (VAL) van en naar Polen. Wanneer u nog vragen heeft of nog aanvullende informatie wenst te ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met één van onze vestigingen. Wanneer kiest u voor de zekerheid van KLG Europe?

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners