KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
transport polen

Transport Polen | KLG Europe

KLG Europe is de logistieke partner voor al uw transport vraagstukken van en naar Polen. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om transport. Wij geven u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Polen. Wilt u direct een prijsindicatie ontvangen voor uw transport van of naar Polen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Transportmogelijkheden Polen

Transportmogelijkheden
Locaties
Gadki, Srem, Blonie
Maximaal laadvermogen
23 ton
Groupage
Levertijd
3-4 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd
2-3 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd
1-2 dagen
Vertrekdagen
MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Transport van en naar Polen

KLG Europe is uw transport specialist voor Oost-Europa. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het wegtransport en op het gebied van Europese distributie. Voor een efficiënte en kwalitatieve logistieke afhandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere dag gaan we tot het uiterste om onze klanten optimaal te bedienen en volledig te ontzorgen.

Feestdagen en rijverboden Download
Douaneafhandeling

Uw zendingen naar of vanaf Polen zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht.

Contactgegevens douane

Voor export: customs.export@venlo.klgeurope.com Voor import: customs.import@venlo.klgeurope.com Telefoonnummer douane afdeling KLG Europe: +31 (0)77 205 06 11

Incoterms Download

Groupage transport Polen

Door ons ijzersterke groupage netwerk én eigen vestigingen, zijn we in staat om elk transport van en naar Polen te verzorgen. KLG Europe is uw partner in groupage transport. Door ons betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen we gericht op kwaliteit groupage vracht aanbieden. Wij verzorgen dagelijks het transport naar alle Europese landen en zo kunnen we altijd een passende oplossingen vinden die aansluit bij uw wensen.

Bij groupage transport worden verschillende (kleinere) ladingen samengebracht tot één grotere lading. Op deze manier kan uw kleinere lading tegen een aantrekkelijker tarief worden verzonden, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Dit omdat de kosten van de totale ladingen worden verdeeld over de verschillende zendingen. Op deze manier wordt het transport efficiënter ingezet. Kostenbesparend en wel zo duurzaam.

Waarom KLG Europe?

KLG Europe biedt vele voordelen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging. 

Wegtransport naar Oost-Europa

Naast transport van en naar Polen kunnen wij u uiteraard ook helpen met transport naar andere bestemmingen in Oost-Europa. Met onze eigen vestigingen in verschillende Europese landen kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Zo transporteren wij onder andere dagelijks naar:

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners