KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Polen

KLG Europe is de logistieke partner voor al uw transport vraagstukken van en naar Polen. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om transport. Wij geven u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Polen. Wilt u direct een prijsindicatie ontvangen voor uw transport van of naar Polen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage
Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 1-2 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Groupage transport Wegtransport Transportkosten Intermodaal transport Containertransport Internationaal transport Duurzaamheid Rijverboden Meer informatie

Transport van en naar Polen

KLG Europe is uw transport specialist voor Oost-Europa. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het wegtransport en op het gebied van Europese distributie. Voor een efficiënte en kwalitatieve logistieke afhandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere dag gaan we tot het uiterste om onze klanten optimaal te bedienen en volledig te ontzorgen. KLG Europe biedt vele voordelen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging. 

Groupage transport Polen

Door ons ijzersterke groupage netwerk én eigen vestigingen, zijn we in staat om elk transport van en naar Polen te verzorgen. KLG Europe is uw partner in groupage transport. Door ons betrouwbare en kwalitatief hoogwaardig distributienetwerk kunnen we gericht op kwaliteit groupage vracht aanbieden. Wij verzorgen dagelijks het transport naar alle Europese landen en zo kunnen we altijd een passende oplossingen vinden die aansluit bij uw wensen.

Bij groupage transport worden verschillende (kleinere) ladingen samengebracht tot één grotere lading. Op deze manier kan uw kleinere lading tegen een aantrekkelijker tarief worden verzonden, zonder dat er kwaliteit verloren gaat. Dit omdat de kosten van de totale ladingen worden verdeeld over de verschillende zendingen. Op deze manier wordt het transport efficiënter ingezet. Kostenbesparend en wel zo duurzaam.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Wegtransport naar Oost-Europa

Naast transport van en naar Polen kunnen wij u uiteraard ook helpen met transport naar andere bestemmingen in Oost-Europa. Met onze eigen vestigingen in verschillende Europese landen kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Zo transporteren wij onder andere dagelijks naar:

Transportkosten van en naar Polen

Dankzij onze jarenlange expertise bieden wij hoogwaardig transport tegen een scherpe prijs, zonder verborgen kosten. Als u op zoek bent naar voordelig en efficiënt transport van of naar Polen, dan is groupage transport de perfecte logistieke oplossing. Bij groupage transport bundelen we verschillende ladingen om volle vrachten te creëren. Dit resulteert in lagere transportkosten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit die KLG Europe altijd levert.

Heeft u vragen over de transporttarieven voor uw zending? Neem gerust contact op met een van onze specialisten. Wij geven direct inzicht in de prijs, voor optimale transparantie en klantgerichtheid, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij KLG Europe maken we geen loze beloften. Wij houden ons aan afspraken! Bovendien kunt u altijd de status van uw zending volgen via ons track & trace systeem.

Intermodaal transport Polen

Bij intermodaal transport maken we gebruik van een combinatie van diverse transportmodaliteiten. Dankzij onze wereldwijde samenwerking met betrouwbare partners kunnen we altijd de meest efficiënte vorm van transport aanbieden. Dit is niet alleen kosteneffectief, maar ook duurzaam.

Spoortransport is de meest milieuvriendelijke vorm van vervoer, gevolgd door transport over water. Door verschillende modaliteiten te integreren, profiteert u van de voordelen van elk van deze transportwijzen. Deze optimale combinatie resulteert in duurzamere oplossingen, die vaak economisch aantrekkelijker zijn vanwege kortere transitietijden.

Containertransport

Een essentieel onderdeel van ons zeevrachttransport is het containervervoer. Wij regelen het transport van de laadplaats naar de haven, van de ene haven naar de andere en vervolgens van de haven naar de eindbestemming, waar dan ook ter wereld, inclusief Polen. Dit volledige deur-tot-deur transport wordt uitgevoerd met behulp van diverse modaliteiten (intermodaal). Bij KLG Europe beschikken we over uitgebreide ervaring in zeevracht en met name in dit cruciale onderdeel: containertransport.

Internationaal transport Polen

KLG Europe behoort tot de top logistieke dienstverleners in Europa. Wij zijn gespecialiseerd in de internationale distributie van stukgoed zendingen en zijn uw betrouwbare partner voor transport van en naar Polen. Wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten op uw wensen, met aandacht voor prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid bij het vervoer van uw goederen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Polen

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Meer informatie over transport van en naar Polen

Uw vracht is bij ons in goede handen. We vertellen u graag meer over onze transportmogelijkheden, warehousing of value added logistics (VAL) van en naar Polen. Wanneer u nog vragen heeft of nog aanvullende informatie wenst te ontvangen, kunt u altijd contact opnemen met één van onze vestigingen. Wanneer kiest u voor de zekerheid van KLG Europe?

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners