KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport Polen

KLG Europe is de logistiek partner voor al uw transport vraagstukken van en naar Polen. Wij hebben sinds 1918 een passie voor logistiek. We hechten veel waarde aan een goede service voor onze klanten en wanneer er vragen zijn, reageren we hier snel op. Ook bij veranderingen in de Poolse markt of de transportwereld, informeren we u proactief en denken we met u mee.

Direct een prijsindicatie ontvangen voor uw transport naar of vanuit Polen? Neem contact op met onze experts!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Transport naar en van Polen

KLG Europe is uw transportspecialist, ook in Oost-Europa. Wij kunnen u volledig ontzorgen in het wegtransport en Europese distributie. Voor een efficiënte en kwalitatieve logistieke afhandeling, met de focus op de kosten, bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Iedere dag gaan we tot het uiterste om onze klanten optimaal te bedienen en volledig te ontzorgen.

Transittijden en vertrekdagen van en naar Polen

KLG werkt efficiënt, is proactief en denkt met u mee om de goederen snel en veilig op de locatie te krijgen. We hebben dagelijks vertrekken van en naar Polen. Voor full truckloads (FTL) geldt een levertijd van 1-2 dagen, voor less than truckloads 2-3 dagen en voor groupage transport 3-4 dagen. Heeft u (nog) sneller vervoer nodig voor uw lading? Dan bieden wij de mogelijkheid aan van onze express dienstverlening. Meer transport en logistiek gerelateerde informatie voor Polen is terug te vinden via ons service center. Mochten er vragen zijn dan kunnen wij u direct helpen, neem hiervoor rechtstreeks contact op met één van onze experts.

Wegtransport naar Oost-Europa

Naast transport naar Polen kunnen wij u uiteraard ook helpen met transport naar andere bestemmingen in Oost Europa. Zo vervoeren wij onder andere naar:


Uiteraard vervoeren wij ook naar andere landen in Oost-Europa! Voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen of kijk voor meer informatie in ons service center.

Meer informatie over transport van en naar Polen

Uw vracht is onze verantwoordelijkheid. We vertellen u graag meer over de transportmogelijkheden, warehousing of value added logistics (VAL) naar en van Polen. Bekijkt u onze service area voor meer algemene informatie over Polen of neem direct contact op met onze specialisten. En wilt u meer weten over transport van en naar andere plaatsen in Oost-Europa? Dan kunnen wij u daar uiteraard ook meer over vertellen, neem contact op met onze collega’s.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners