KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Finland

Heeft u goederen die van of naar Finland vervoerd moeten worden, of wilt u uw goederen van of naar Finland importeren of exporteren van en naar elk land in Europa? KLG Europe is uw betrouwbare logistieke partner. Of het nu gaat om enkele zendingen of een volledige vracht, met onze frequente vertrekken van en naar Finland zorgen wij ervoor dat uw goederen op tijd en volgens afspraak worden geleverd. Met onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk kunnen wij uw goederen veilig en betrouwbaar op hun bestemming krijgen. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie en ontdek hoe KLG Europe aan al uw transport- en logistieke behoeften kan voldoen.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage
Levertijd 5-6 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Snel naar
Transportdiensten Kwaliteit Spoedtransport Extra diensten Duurzaamheid Rijverboden Meer informatie?

Transport van en naar Finland

KLG Europe is uw specialist voor transport naar Noord-Europa. Wij bieden uitgebreide diensten voor wegtransport en Europese distributie. Ons ervaren team staat dagelijks klaar om uw logistieke processen te optimaliseren en uw goederen veilig en efficiënt te vervoeren. KLG Europe biedt tal van voordelen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een kundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Korte transittijden;
 • Gegarandeerde vertrektijden;
 • Dagelijks vertrek voor zowel groupage, LTL en FTL;
 • Een goede prijs- en kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR als niet ADR zendingen;
 • Track & Trace;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.

 

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Onze transportdiensten

KLG Europe biedt een breed scala aan transportdiensten van en naar Finland, afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om enkele pallets, deelladingen (LTL) of volledige vrachten (FTL), wij hebben de expertise en middelen om uw logistieke uitdagingen aan te pakken. 

 • Groupage transport: efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor kleinere zendingen, waarbij ladingen worden samengevoegd tot één grotere zending. Dit zorgt voor lagere transportkosten en vermindert de ecologische voetafdruk.
 • Deelladingen (LTL): flexibele en betrouwbare oplossingen voor zendingen die te groot zijn voor groupage maar niet een volledige vracht vullen. Wij bieden snelle transittijden en concurrerende tarieven voor uw deelladingen.
 • Volle vrachten (FTL): directe en snelle levering van volledige ladingen zonder tussenstops. Ideaal voor grote zendingen die snel en efficiënt moeten worden geleverd.
 • ADR Transport: veilig transport van gevaarlijke goederen volgens de hoogste normen. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om ADR-Zendingen te vervoeren en voldoen aan alle wettelijke eisen.
 • Sneltransport: Voor spoedzendingen die binnen 24 uur geleverd moeten worden. Wij bieden een betrouwbare en snelle oplossing voor al uw dringende transportbehoeften

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij KLG Europe streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze transportdiensten. Wij garanderen:

 • Korte transittijden: snelle en efficiënte levering van uw goederen. Voor FTL-zendingen bieden wij een levertijd van 3-4 dagen, voor LTL 5 dagen en voor groupage transport 5-6 dagen.
 • Gegarandeerde vertrektijden: consistente en betrouwbare vertrek- en aankomsttijden van maandag tot en met vrijdag. Wij plannen onze vertrekken zorgvuldig om ervoor te zorgen dat uw goederen altijd op tijd aankomen. 
 • Track & Trace: volg uw zendingen in real-time voor maximale transparantie. U kunt altijd de status van uw goederen controleren en weet precies wanneer ze aankomen. 
 • Ervaren team: een deskundig team dat u volledig ontzorgt en ondersteuning biedt bij al uw logistieke vragen. Ons team staat klaar om u te helpen met elk aspect van uw transportbehoeften.

Spoedtransport Finland

Heeft u een dringende zending naar Finland? Met onze express-service kunnen wij uw goederen in de meeste gevallen binnen 24 uur leveren. Eén telefoontje naar ons ervaren team is voldoende om uw spoedtransport te regelen. Wij staan altijd klaar om u snel en efficiënt te helpen. 

 • Express service: voor spoedzendingen die binnen 24 uur geleverd moeten worden. Wij bieden een betrouwbare en snelle oplossing voor al uw dringende transportbehoeften. 
 • 24/7 beschikbaarheid: ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar om uw spoedtransport te regelen. U kunt op elk moment van de dag op ons rekenen.

 

Extra diensten

Bij KLG Europe bieden wij meer dan alleen transportdiensten. Wij kunnen u ook helpen met diverse logistieke diensten om uw supply chain te optimaliseren.

 • Douaneafhandeling: volledige ondersteuning bij in- en uitklaringen. Wij zorgen ervoor dat uw goederen snel en efficiënt door de douane komen, zonder vertragingen.
 • Warehousing: moderne opslagfaciliteiten voor al uw goederen. Wij bieden veilige en efficiënte opslagoplossingen voor korte en lange termijn.
 • Value Added Logistics (VAL): diensten zoals orderpicking, verpakking, en labeling om uw logistieke processen te stroomlijnen en toegevoegde waarde te bieden.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen, of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze pagina over duurzaamheid voor meer informatie

Rijverboden voor transport in Finland

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen, maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Meer informatie over transport van en naar Finland

Wilt u meer weten over onze transportdiensten van en naar Finland? Of heeft u specifieke vragen over uw logistieke behoeften? Neem vandaag nog contact op met onze specialisten. Wij staan klaar om u te helpen en de beste oplossingen voor uw transportvraagstukken te bieden.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners