KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport Kroatië

Transport van en naar Kroatië, tot in de puntjes geregeld. Bent u op zoek naar een betrouwbare logistieke partner voor het vervoeren van uw goederen van en naar Kroatië? Bij KLG Europe zorgen we voor frequente vertrekken en garanderen we dat uw zendingen tijdig en efficiënt op de juiste bestemming aankomen. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw supply chain en bieden passende logistieke oplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage

Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 2-3 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Snel naar
Zorgeloos transport van A naar B Transport specialist Intermodaal transport Groupage transport Transportkosten Internationaal transport Duurzaamheid Rijverboden Meer informatie

Transport Kroatië - Nederland

Bij KLG Europe kunt u vertrouwen op frequente transportdiensten van en naar Kroatië, waarbij deelladingen en tussenstops onderweg mogelijk zijn. Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk en jarenlange ervaring hebben we een solide Europees distributienetwerk opgebouwd, inclusief expertise op het gebied van transport van en naar Kroatië. Uw transport is bij KLG Europe in goede handen:

 • Hoge kwaliteit en betrouwbaarheid;
 • Een deskundig team dat u volledig ontzorgt;
 • Optimale transittijden;
 • Gegarandeerde vertrekken;
 • Frequente vertrekken voor zowel groupage, LTL en FTL (internationaal);
 • Een goede prijs-kwaliteitsverhouding;
 • Transport voor zowel ADR- als niet ADR-zendingen;
 • Track & Trace;
 • Express zendingen;
 • Een oplossing voor iedere uitdaging.


Vertrouw op KLG Europe voor al uw transportbehoeften van en naar Kroatië. We staan klaar om u de best mogelijke service te bieden. Neem contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen.

Zorgeloos transport van A naar B

Bij KLG Europe nemen we niet alleen de verantwoordelijkheid voor het transport van uw goederen, maar ook voor het volledige logistieke proces. Dit omvat onder andere een naadloze douaneafhandeling, inclusief in- en uitklaringen, bonded warehousing en/of fiscale vertegenwoordiging. Uw zendingen naar of vanaf Kroatië zijn niet douaneplichtig. Uitzondering hierop is wanneer uw goederen nog niet in het vrije verkeer zijn gebracht. Als gecertificeerde AEO-dienstverlener zorgen wij voor een soepele douaneafhandeling en een optimale goederenstroom. We bieden complete logistieke oplossingen, variërend van warehousing tot vervoer over de weg, spoor, water en door de lucht. Wegtransport is de meest voorkomende transportmogelijkheid. We verliezen bij deze keuze het duurzaamheidsaspect nooit uit het oog.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Specialist in transport van en naar Kroatië

Als specialist in transport zijn wij goed bekend met het vervoer van en naar Kroatië en staan wij klaar om uw logistieke vragen te beantwoorden. Naast wegtransport bieden wij ook duurzamere transportoplossingen, zoals intermodaal transport. Bovendien kunnen wij niet alleen groupage transport verzorgen, maar ook ADR-zendingen, expresszendingen en LTL (less truck load) transport regelen. Bij KLG Europe streven we ernaar om een logistieke oplossing te bieden die perfect aansluit op uw wensen, situatie en eisen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten voor een prijsindicatie voor uw transport van en naar Kroatië.

Efficiënt intermodaal transport van en naar Kroatië

Bij KLG Europe streven we naar efficiëntie en duurzaamheid in transport. Daarom maken we gebruik van intermodaal transport, waarbij we verschillende vormen van transport combineren om de meest optimale transportoplossing te bieden. Dankzij onze betrouwbare partners over de hele wereld kunnen we altijd de perfecte combinatie samenstellen die zowel economisch als milieuvriendelijk is.

Door verschillende vormen van transport met elkaar te verbinden, profiteert u van de voordelen die elke vorm biedt. Dit resulteert in duurzamere oplossingen en kan ook economisch aantrekkelijker zijn vanwege kortere transittijden. Bij KLG Europe streven we ernaar om een optimale intermodale transportoplossing te bieden die perfect aansluit op uw wensen en behoeften.

Groupage transport Kroatië

Bij KLG Europe hebben we ons gespecialiseerd in het leveren van logistieke oplossingen voor groupage transport. We combineren verschillende kleinere ladingen tot één volledige lading, waardoor we uw goederen efficiënt en duurzaam kunnen vervoeren tegen aantrekkelijke tarieven, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Met onze betrouwbare en professionele service profiteert u volledig van de voordelen van groupage transport.

Transportkosten Kroatië

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we hoge kwaliteit leveren tegen een goede prijs, zonder onnodige kosten. Heeft u vragen over de transportkosten van of naar Kroatië? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. We stellen direct een transparante en servicegerichte prijs voor u vast, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij KLG Europe doen we geen beloftes die we niet kunnen waarmaken. Bovendien bieden we u altijd inzicht in de status van uw zendingen via ons track & trace systeem.

Internationaal transport van en naar Kroatië

Als toonaangevende logistieke dienstverlener in Europa zijn we gespecialiseerd in de internationale distributie van stukgoedzendingen. Of het nu gaat om transport van of naar Kroatië, wij bieden een passende transportoplossing die voldoet aan uw wensen op het gebied van prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid. Bij KLG Europe kunt u rekenen op onze professionele service en uitgebreide expertise in internationaal transport.

Duurzaamheid

Bij KLG Europe streven we naar een duurzaam transportproces. Met ons moderne wagenpark kunnen we de CO2-uitstoot standaard met 15% verminderen, waardoor uw transport 15% duurzamer wordt. We hebben ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid. Ons streven is om tegen 2030 onze CO2-uitstoot verder te verminderen naar 30%. En ons uiteindelijke commitment is om tegen 2050 CO2-neutraal transport te realiseren. Als u meer wilt weten over onze duurzame logistieke oplossingen en onze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, kunt u onze propositie over duurzaamheid bekijken voor uitgebreide informatie.

Rijverboden voor transport in Kroatië

In diverse Europese landen gelden specifieke wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Dit kan van invloed zijn op zon- en feestdagen, maar ook tijdens extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. Bij KLG Europe houden we ons overzicht up-to-date met de algemene rijverboden en feestdagen in Kroatië. Bovendien houden we onze klanten direct op de hoogte van eventuele afwijkende en actuele rijverboden als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

Meer informatie over transport van en naar Kroatië

U kunt erop vertrouwen dat uw lading in goede handen is bij KLG Europe. We informeren u graag uitgebreid over onze transportmogelijkheden en andere logistieke oplossingen voor het vervoer van en naar Kroatië. Aarzel niet om contact op te nemen met één van onze specialisten of bekijk onze service area pagina voor meer gedetailleerde informatie.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners