KLG Europe

Transport Servië

Goed geregeld door KLG Europe

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Uw transport van en naar Servië

KLG Europe is specialist op het gebied van transport in Oost-Europese landen. Servië is één van de voorbeelden hiervan. Met dagelijkse vertrekken van en naar Servië kunnen we tijdige leveringen aan uw klanten garanderen. Voor transport van en naar Servië, kunt u bij KLG gebruikmaken van zowel groupage, LTL en FTL. Wanneer u slechts enkele pallets wilt vervoeren, of juist een zending heeft van groter formaat, is dit beiden geen probleem bij KLG Europe. 

Voor verschillende extra diensten kunt u ook bij KLG terecht. Door onze nauwkeurige value added logistics (VAL) kunnen we keer op keer de supply chain van onze klanten verbeteren.

Transportmogelijkheden naar Servië

Transport naar Servië vertrekt van maandag t/m vrijdag. Voor een groupage zending geldt een leveringstermijn van 5 tot 6 dagen. Voor LTL zendingen geldt een levertijd van 4 tot 5 dagen. Wanneer u gebruik maakt van FTL, geldt er een levertijd van 3-4 dagen.

Heeft uw zending extra haast? In dat geval adviseren wij de Express Service van KLG Europe te benutten.

Transport naar Servië met KLG Europe

Naast onze passie voor logistiek zijn we continue bezig met het verbeteren van onze logistieke oplossingen. We hebben daarbij een proactieve houding wanneer het gaat om zaken zoals efficiency, service en duurzaamheid. Door daarnaast te investeren in de beste technologie, leveren we maximale service tegen minimale kosten. Zo bieden we voor bijvoorbeeld het transport naar Servië ook de meest praktische, efficiënte en specifieke oplossingen.

Douaneafhandeling in Servië

Wanneer uw goederen de Europese Unie inkomen of verlaten, zult u veelal te maken krijgen met douaneformaliteiten. KLG Europe kan u ondersteunen bij de douaneafhandeling en heeft hier de juiste kennis en het netwerk voor. Bovendien beschikken we over software voor het elektronisch afhandelen van dergelijke douaneformaliteiten. Wij kunnen u ook ondersteunen bij:  
• In/uitklaringen
• Fiscale vertegenwoordiging
• Importheffing optimalisatie

Advies bij transport van en naar Servië

KLG Europe hecht veel waarde aan continuïteit en stabiliteit. Daarom krijgt u een vaste contactpersoon wanneer u gebruik maakt van onze logistieke oplossingen van en naar Servië. Deze contactpersoon kan u perfect op de hoogte houden over zaken zoals aankomst- en/of vertrektijden van uw zending. Heeft u nog vragen? Dan staan onze logistiekspecialisten graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen welke slimme distributie oplossing wij voor u hebben in Oost-Europa!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners