KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Transport Servië

KLG Europe behoort tot de toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. We zijn gespecialiseerd in zowel nationale als internationale logistieke diensten en zijn uw betrouwbare partner als het gaat om het transport van en naar Servië. Op deze pagina geven wij u graag meer inzicht over de mogelijkheden rondom het transport van en naar Servië. Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten!

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul onderstaand formulier in met uw vraag!

Groupage
Levertijd 5-6 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
LTL
Levertijd 4-5 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
FTL
Levertijd 3-4 dagen
Vertrekdagen MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag

Expresszendingen

De snelst mogelijke transportoplossingen

ADR zendingen

Met de juiste expertise voor het vervoer van gevaarlijke goederen.

Intermodaal

Efficiënt en duurzaam

Snel naar
Douaneafhandeling Duurzaamheid Rijverboden Transport advies

Uw transport van en naar Servië

KLG Europe is specialist op het gebied van transport in Oost-Europese landen. Servië is één van de voorbeelden hiervan. Met dagelijkse vertrekken van en naar Servië kunnen we tijdige leveringen aan uw klanten garanderen. Voor transport van en naar Servië, kunt u bij ons gebruikmaken van zowel groupage, LTL en FTL. Of u nu enkele pallets wilt vervoeren, of juist een zending van groter formaat, dit is geen probleem bij KLG Europe. 

Voor verschillende extra diensten kunt u ook bij KLG terecht. Door onze nauwkeurige value added logistics (VAL) kunnen we keer op keer de supply chain van onze klanten verbeteren.

Transport naar Servië met KLG Europe

Naast onze passie voor logistiek zijn we continue bezig met het verbeteren van onze logistieke oplossingen. We hebben daarbij een proactieve houding wanneer het gaat om zaken zoals efficiency, service en duurzaamheid. Door daarnaast te investeren in de beste technologie, leveren we maximale service tegen minimale kosten. Zo bieden we voor bijvoorbeeld het transport naar Servië ook de meest praktische, efficiënte en specifieke oplossingen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Douaneafhandeling in Servië

Wanneer uw goederen de Europese Unie inkomen of verlaten, zult u veelal te maken krijgen met douaneformaliteiten. KLG Europe kan u ondersteunen bij de douaneafhandeling en heeft hier de juiste kennis en het netwerk voor. Bovendien beschikken we over software voor het elektronisch afhandelen van dergelijke douaneformaliteiten. Wij kunnen u ook ondersteunen bij:  

  • In/uitklaringen
  • Fiscale vertegenwoordiging
  • Importheffing optimalisatie

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport in Servië

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

Advies bij transport van en naar Servië

KLG Europe hecht veel waarde aan continuïteit en stabiliteit. Daarom krijgt u een vast contactpersoon wanneer u gebruikmaakt van onze logistieke oplossingen van en naar Servië. Deze contactpersoon houdt u perfect op de hoogte over zaken zoals aankomst- en/of vertrektijden van uw zending. Heeft u nog vragen? Dan staan onze logistieke specialisten graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact op om erachter te komen welke slimme distributie oplossing wij voor u hebben in Oost-Europa!

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners