KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands

Transport China

Voor iedere vraag biedt KLG Europe de juiste logistieke oplossing.

Transport van en naar China was nog nooit zo eenvoudig. Toch komt er nog veel kijken bij de inrichting van uw logistieke proces in de handel met China. KLG Europe staat garant voor logistieke maatwerk oplossingen, met de nadruk op de ontzorging van onze klanten. Onze dienstverlening is dynamisch ingericht zodat wij in iedere situatie een optimale van dienstverlening kunnen geven.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Value Added Services Logistieke oplossing Standaard containers Temperatuur gecontroleerd Groupage transport Kwaliteit en vertrouwen Duurzaamheid De kracht van KLG Europe

Import & export China: Nieuwe Zijderoute

Importeren en exporteren per spoor tussen Europa en China en vice versa wordt steeds populairder. Internationale luchtvracht is sneller, maar wel duurder. Internationale zeevracht is goedkoper, maar duurt vaak langer. De modaliteit internationaal treintransport is duurzaam en daarnaast een echte aanvulling op de bestaande mogelijkheden.

KLG Europe is één van de toonaangevende bedrijven van de joint venture ‘New Silk Way Logistics’ (NSWL). De dienstverlening van ons product NSWL biedt een compleet pakket aan logistieke diensten voor, na en tijdens de route. Volledig ontzorgt en van deur-tot-deur.

De vraag van transport van en naar China zien we steeds verder toenemen. Met een groei van ‘enkel containers’ naar aanvragen op ‘bloktrein niveau’. New Silk Way Logistics investeert in de toekomst. Naast dat het vervoeren van goederen sneller gaat via treintransport, vergeleken met zeevracht, is het ook duurzamer. Dit levert op; minder kosten en meer milieuwinst.

Markleider in temperatuur gecontroleerd transport

Na de oprichting van deze service zijn we uitgegroeid tot marktleider in temperatuur gecontroleerd deur tot deur transport per spoor van en naar China. Transport per spoor is de modaliteit van de toekomst en steeds meer bedrijven zien de voordelen van deze duurzame, betrouwbare en veilige oplossing. Andere voordelen van treintransport via de New Silk Way zijn: 

 • 40FT / 20FT / 45FT REEFER / 45FT HCPW – hogere beladingsgraad (85m3 – 33 europallets, 26 blokpallets)
 • Niet - temperatuur gecontroleerd 
 • Temperatuur gecontroleerd
 • -30 ℃ tot - +30 ℃ temperatuur gecontroleerd
 • Green Coldchain Solution
 • Direct contact & afspraken met de rail aanbieders
 • Compleet logistiek dienstenpakket voor zowel temperatuur-, als niet temperatuur gecontroleerde zendingen
 • 24/7 control tower
 • Stand-by reparatie service over de gehele route

Value Added Services transport China

Voor de import en export van en naar China, is het verzorgen van enkel het transport niet altijd toereikend. Daarom kunt u bij KLG Europe ook gebruikmaken van onze Value Added Services vanuit onze eigen warehouses. Repackaging, order picking, assemblage en opslag behoren tot één van de mogelijkheden. Ook kunt u KLG Europe inschakelen voor de complete douane-afhandeling. Zo heeft u geen omkijken meer naar bijvoorbeeld export- en/of import documentatie en wet- en regelgeving. Dankzij onze expertise zijn wij ook op de hoogte van export- en invoerbeperkingen en nemen we alles uit handen. Dat noemen wij volledige ontzorging.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

De juiste logistieke oplossing start bij het juiste materiaal

De volledige ontzorging van spoorvervoer begint bij de juiste container. KLG Europe beschikt over eigen containers, maar het is ook mogelijk om uw eigen container(s) of containers die eigendom zijn van de verzender te vervoeren per spoor. De container oplossing die door ons wordt geleverd, sluit perfect aan bij uw behoeften en wordt altijd volledig geïnspecteerd. Geheel volgens de juiste certificeringen en geldende voorschriften, wat afhankelijk is van de te laden goederen. 

KLG Europe beschikt over circa 150 geconditioneerde, gemodificeerde trein containers welke volledig zijn aangepast aan de weersomstandigheden die zich voor kunnen doen  tijdens het vervoer via de Nieuwe Zijderoute. Door de samenwerking met onze partner Unit45, is het mogelijk om naast de standaard containers ook andere oplossingen aan te bieden voor het transport van bederfelijke waren, automotive, machines, finished goods, etc.

Standaard containers:

 • 20 ft standaard container
 • 20 ft high cube container
 • 40 ft standaard container
 • 40 ft high cube container
 • 45 ft high cube container
 • 45 ft high cube pallet wide container

Temperatuur gecontroleerde containers:

 • 40 ft reefer/ temperatuur gecontroleerde container
 • 40 ft high cube reefer/ temperatuur gecontroleerde container
 • 45 ft high cube reefer/ temperatuur gecontroleerde container

We zijn als marktleider nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe containers en brengen en testen de verbeteringen in de praktijk.

Groupage transport uit China

Bij KLG Europe bieden wij u groupage transport aan, zodat u ondanks een klein volume toch uw goederen volledig ontzorgt naar het binnen- en buitenland kunt vervoeren! Heeft u geen volledige container nodig voor uw transport? Ook dan hebben wij de juiste logistieke oplossing. Uw gewenste modaliteit en voor een marktconform tarief!

Kwaliteit en vertrouwen

Door de combinatie van goed materieel en de kennis en kunde van KLG Europe bieden wij een volledige ontzorging van deur-tot-deur transport per spoor. Wij verzorgen deelladingen en compleetladingen, ADR en niet ADR zendingen, maar ook bieden wij geconditioneerd als niet geconditioneerd transport. Wij zijn de logistieke partner die meebeweegt met de behoeften van de klant en een duurzame en innovatieve kijk heeft op de toekomst. Hierbij is samenwerking het verbindende woord, gecombineerd met kwaliteit en vertrouwen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie. 

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

De kracht van KLG Europe

Is de import of export van of naar China nieuw voor u of roept dit vragen op? Of bent u benieuwd wat KLG Europe kan betekenen in uw huidige situatie? Wij zijn er om u volledig te ontzorgen in het transport van uw goederen en alle handelingen die daarbij komen kijken. Onze specialisten staan u graag te woord. Samen komen we tot de geschikte logistieke oplossing. Neem contact met ons op.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners