KLG Europe

Transport China

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Uw transport naar China, goed geregeld door KLG

KLG is met 16 vestigingen in 4 landen altijd in de buurt. 4 van deze vestigingen zijn te vinden langs de oostkust van China, waar onze joint venture KLG-ITM China sinds 2013 opereert vanuit het hoofdkwartier in Shanghai. KLG-ITM China biedt het volledige scala aan supply chain services aan zoals warehousing, nationaal en internationaal weg-, lucht- en zeetransport, douaneafhandeling en Vendor Management.

Transport tussen China en Europa? Geen probleem

Exporteren naar of importeren vanuit China? Wij hebben de oplossingen voor al uw transporten tussen China en Europa. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden om uw goederen te vervoeren, en op welke manieren dat mogelijk is.

KLG heeft hubs op strategische plekken in de buurt van de grootste havens als Rotterdam, Constanta (Roemenië) en de 4 hubs in China (Qingdao, Shanghai, Xiamen and Shenzhen). Daarnaast hebben wij ook hubs in de buurt bij grote vliegvelden en maken wij gebruik van de trans-Eurasia internationale trein. Dankzij deze strategische locaties en een fijnmazig partnernetwerk kunnen wij uw goederen altijd op de plek van bestemming brengen.

Wij maken uw transport zo transparant mogelijk. Door middel van onze moderne tools kunt u uw zending altijd traceren en volgen. Zo weet u precies waar uw goederen zich bevinden.

Meer dan alleen transport naar China

KLG is meer dan alleen het transport van uw goederen. Dankzij onze supply chain services kunnen wij ook de complete warehousing, order picking en opslag van uw goederen regelen. Wij kunnen zelfs de hele assemblage verzorgen in onze moderne warehouses.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners