KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Internationaal zeetransport.

Wereldwijd transport per schip over grote of kleine zeeën.

Internationaal zeetransport, goed geregeld door KLG Europe. Wij zorgen voor de pickup van uw goederen, de in- en uitklaringen en eventueel de packaging en assemblage. Ook de opslag van uw goederen is mogelijk in onze moderne warehouses over de hele wereld.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Internationaal zeetransport via wereldhavens

We hebben eigen KLG vestigingen in de diepzeehavens Rotterdam (Noordzee) en Constanta (Zwarte Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via internationaal zeetransport wereldwijd vervoeren.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Uw transport, goed geregeld door KLG Europe

Wij bieden voor elk vraagstuk de juiste logistieke oplossing. Of dat nu via internationaal zeetransport, luchttransport of wegtransport is, of zelfs een combinatie hiervan, wij kijken samen met u hoe wij de goederen binnen de tijd op de juiste plek krijgen. Eventueel met gebruik van onze logistieke oplossingen

We kiezen voor continuïteit en stabiliteit. We bieden oplossingen die ook op de lange termijn het beste zijn. Voor uw bedrijf, voor uw mensen én voor uw klanten. Samen met u doen we het graag iedere dag een beetje beter. Welkom bij KLG, uw transportbedrijf in Nederland!

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners