KLG Europe

Luchtvracht

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Luchtvracht. Wereldwijd de snelste manier van transport.

Voor het transport van goederen zijn er tegenwoordig tal van mogelijkheden. Het vervoer van vracht gaat door de lucht, over zee, via rail en over land. Luchttransport is de snelste manier om u goederen wereldwijd van locatie A naar locatie B te krijgen. Een vaak voor de hand liggende keuze als het volume, de grootte en het gewicht van uw luchtvracht beperkt is en snelheid geboden is.

Heeft u goederen die getransporteerd moeten worden? Wat u vraag ook is, KLG Europe heeft ten alle tijden een oplossing op maat. Van deur tot deur, deur tot vliegveld of vliegveld tot vliegveldoplossingen. Geïnteresseerd? Vraag dan hier een offerte aan voor luchtvracht!

Luchtvracht door KLG Europe

Als logistiek partner vinden we het bij KLG Europe belangrijk om onze klanten volledig te kunnen ontzorgen. We kunnen u daarom bij veel onderdelen helpen: van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Veilig en snel. Hieronder vindt u een aantal van onze diensten met betrekking tot luchtvracht.

  • Consolidatie, full-charter en gecombineerde luchtvracht.
  • Inklaring en documentatie behandeling.
  • Complete import afwikkeling incl. warehousing en distributie.
  • Wereldwijd van deur-tot-deur, import en export transport.

Strategische locaties

Uw luchttransport is bij ons in veilig handen. Waar uw luchtvracht ook naartoe moet, wij zorgen ervoor dat deze terecht komt op de juiste plek van bestemming. KLG is altijd dichtbij door onze strategisch gunstige locaties in Europa nabij Schiphol in Amsterdam en de luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Dankzij de kortere transitie tijden en de snelle afhandeling van de vracht komen uw goederen snel op de plek van bestemming aan.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners