KLG EuropeKLG Europe
menu

Groupage transport LTL en FTL. Dagelijks transport naar verschillende Europese bestemmingen.

Hoe groot of hoe klein uw zending ook is, wij zorgen ervoor dat deze goed en volgens afspraak op de juiste bestemming aankomt.

Voor een efficiënt transport bieden we groupage transport, LTL (Less than truck load) of FTL (Full truck load). We regelen de complete distributie voor u, inclusief douane-afhandeling.

Groupage / LTL

Geen container of trucklading vol? Dankzij ons dekkend distributienetwerk kunnen wij tegen een goede prijs - kwaliteitsverhouding het optimale transport leveren. Ons uitgebreide en fijnmazige netwerk zorgt ervoor dat er altijd een passende oplossing is. We verzorgen dagelijks het transport van en naar alle Europese landen voor zowel groupage als LTL zendingen. Ook uw LTL zendingen weten wij optimaal te combineren. De voordelen voor u? Minder kosten, korte transittijden, kwalitatieve en betrouwbare aflevering van uw goederen.

FTL

We bieden naast groupage en LTL diensten ook kwalitatief hoogstaand vervoer voor compleet ladingen. Door de combinatie van ons eigen vrachtwagenpark en samenwerking met strategische partners zijn wij in staat om aan al uw volumes, wensen en eisen te voldoen.

Groupage transport Frankrijk

Of het nu gaat om een kleine of grote zending, KLG biedt dagelijkse groupage transportmogelijkheden naar Frankrijk. Wij regelen alles voor u. Naast Frankrijk bieden we groupage transportmogelijkheden naar tal van andere landen en verzorgen voor landen waar nodig ook de douane afhandeling.

Vrijblijvende prijsopgave nodig?
We helpen u snel.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending