KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
warehousingheader1024x512

Warehousing Moderne en veilige warehouses op strategische locaties.

KLG Europe staat niet voor niets bekend als specialist in warehousing en aanbieder van de beste value added services. Opslag, overslag, ompakken, order picking, assemblage en labeling. Het is allemaal mogelijk. Geef aan hoe u het wil hebben en wij regelen het.

Meer weten over onze grenzeloze mogelijkheden?

Bel of mail vandaag nog. We geven u een goed advies.

Contact met KLG

Contact met KLG

Onze moderne warehouses in Nederland, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk zijn ingericht volgens de laatste standaarden en nieuwste technologieën, zodat wij onze dienstverlening voor opslag, packaging en order picking zo nauwkeurig mogelijk kunnen uitvoeren. We hechten veel waarde aan veiligheid en kwaliteit in onze warehouses. We werken met veiligheidsstandaarden gebaseerd op TAPA-A (Transported Asset Protection Association). Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Zij werken in een veilige werkomgeving en onder goede arbeidsomstandigheden. Dat komt de kwaliteit van ons werk ten goede.

Waarom KLG?

Onze mensen maken het verschil. Doordat onze specialisten continu trainingen en cursussen volgen zorgen wij ervoor dat onze mensen u het beste kunnen bedienen. Daarnaast vinden wij continuïteit en stabiliteit erg belangrijk en dit is ook terug te zien in onze bedrijfsvoering. Zo zorgen wij ervoor dat uw logistieke processen efficiënter, veiliger, sneller en gemakkelijker worden.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners