KLG EuropeKLG Europe
menu

Grenzeloos door de lucht en over zee. Dat is KLG.

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta en Boekarest in Roemenië en in Shanghai, Shenzhen, Xiamen en Qingdao in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Al uw transport bij één logistieke partner
Wat uw vraag ook is, wij hebben altijd een passende oplossing. Omdat we meerdere modaliteiten aanbieden, kunnen we uw goederen van en naar iedere plek ter wereld vervoeren, onder andere via luchttransport en zeetransport. In onze moderne warehouses verzorgen we opslag en bieden we verschillende value added services. Bovendien regelen we ook al het papierwerk voor u: douaneformaliteiten, verzekering en fiscaliteiten. Uw voordeel? U brengt alles onder bij één logistieke partner. Dat betekent één aanspreekpunt, minder regelwerk, betrouwbaar transport en een efficiënte supply chain. Bovendien heeft u met track & trace altijd zicht op uw verzending.

Eerlijke samenwerking, voor nu en voor later
Wij zoeken altijd samen met u naar de beste oplossing. Niet alleen voor de korte, maar ook voor de lange termijn. We houden daarbij rekening met zaken als snelheid, duurzaamheid en kosten. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Offerte aanvragen?
Wij helpen u graag vooruit.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Contact Contactgegevens etc.