KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
bondedwarehouse

Douane-entrepot in Venlo. Met TAPA-A standaarden.

Ons moderne warehouse in Venlo is TAPA-A gecertificeerd en fungeert als douane-entrepot. Hier kunnen wij de losse inklaringen tot en met de overslag verzorgen en kunt u de douaneafhandeling eenvoudig combineren met onze zorgeloze transportmogelijkheden.

Op zoek naar een gecertificeerd douane-entrepot?

Wij bieden de hoogste kwaliteit.

contact met KLG

TAPA-A standaarden

We hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid in onze warehouses. We hanteren TAPA-A (Technology Asset Protection Association) standaarden als het gaat om veiligheid. Uiteraard voldoen we aan alle regels en wetten die de douane aan een douane-entrepot stelt.

Onnodige kosten vermijden

Bovendien kunt u goederen uit de niet-EU-landen onbeperkt opslaan in onze bonded warehouses. In sommige gevallen is het zeer gunstig als de goederen eerst in het douane-entrepot worden opgeslagen zodat de invoerrechten pas ter sprake komen indien u de goederen verder in Europa laat transporteren. Onze productspecialisten vertellen u graag meer over de optimalisatie van importheffingen zodat u onnodige kosten kunt vermijden.

Complete import/export uitbesteden?

Bent u van plan om de complete import en/of export inclusief de douaneafhandeling uit te besteden? Ook dan bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Met behulp van ons wereldwijde fijnmazige distributienetwerk en diverse eigen vestigingen, krijgen wij uw zending waar dan ook ter wereld op de juiste plek van bestemming.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners