KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Spoedtransport binnen Europa.

Uw goederen binnen 24 uur op hun bestemming.

Heeft u een spoedtransport oplossing binnen Europa nodig? KLG Europe regelt dagelijkse spoedtransporten binnen alle landen van Europa. Of het nu vanuit Nederland, Frankrijk of vanuit een ander Europees land is, vrijwel altijd regelen wij dat uw vracht binnen 24 uur op uw bestemming is.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Voor elk spoedtransport binnen Europa een passende oplossing

KLG Europe heeft een jarenlange ervaring met het spoedtransport van alle soorten goederen. Wij kunnen allerlei soorten (spoed)transport binnen Europa verzorgen. Of het nu gaat om gevaarlijke stoffen, gekoeld transport, tijdsgebonden leveringen, retouren, vroege of late leveringen, wij zorgen voor een passende oplossing. Ook zorgen wij gelijk voor het inklaren van de goederen bij de douane. Het enige wat u hoeft te doen is ons een belletje te geven, dan gaan wij direct overleggen over de mogelijkheden en de kosten. Het transport zetten we zo snel mogelijk in gang, zodat we uw deadline kunnen waarborgen.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Uw transport binnen 24 uur op bestemming

Dankzij onze dagelijkse transporten en ons grote netwerk kunnen wij elk transport, waar ook in Europa, bezorgen op de plaats van bestemming binnen 24 uur. Bij langere trajecten kan het soms voorkomen dat het maximaal 48 uur kan duren. Hoe hoog de tijdsdruk van uw transport ook is, wij zorgen middels korte lijnen en onze directe aanpak ervoor dat uw transport direct onderweg is. Tijdens het transport heeft u 1 contactpersoon binnen KLG Europe die alle ins en outs van uw transport weet. 

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners