KLG EuropeKLG Europe
menu

Internationaal transport

Bent u op zoek naar een veelzijdige logistieke partner voor internationaal transport naar en vanuit alle Europese landen? Of zelfs buiten Europa zoals China? Dan bent u bij KLG Europe aan het juiste adres. Sinds 1918 verzorgen wij wereldwijd logistieke oplossingen voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. In veel gevallen vertrekken wij dagelijks naar en vanuit alle Europese landen. Een efficiënte, spoedige en duurzame dienstverlening is hiermee gewaarborgd. Onze specialisten gaan graag samen met u op zoek naar de beste oplossing. Zowel voor uw bedrijf, personeel als klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om hét antwoord te krijgen op uw logistieke vraagstuk.

Internationaal transport: zorgeloos geregeld bij KLG Europe

Zelfs de meest afgelegen uithoeken van de wereld zijn voor ons toegankelijk. Dit kunnen we realiseren vanwege onze lokale vestigingen in diverse landen, maar ook vanwege ons wereldwijde netwerk van samenwerkingspartners. KLG Europe staat niet voor niets bekend om haar grenzeloze logistieke oplossingen.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is een belangrijke pijler in onze dienstverlening rondom internationaal transport. Wij hebben de specifieke kennis en kunde in huis om uw logistieke processen van A tot Z uit handen te nemen. Bovendien vinden wij het vanzelfsprekend dat u altijd één vaste contactpersoon heeft die proactief met u meedenkt.

De oplossingen rondom internationaal transport

Onze diverse logistieke oplossingen zijn dynamisch ingericht. Dit heeft als voordeel dat wij u in iedere situatie optimaal van dienst kunnen zijn. Tevens zijn wij dusdanig flexibel dat wij eenvoudig kunnen schakelen bij veranderende behoeftes en wensen rondom internationaal transport. Wij groeien met u mee! Een greep uit onze mogelijkheden:

 • Groupage transport
  Het combineren van verschillende zendingen brengt onder andere lagere vervoerskosten met zich mee.
 • ADR-transport
  Het vervoer van gevaarlijke stoffen is bij KLG Europe in bekwame handen.
 • Spoedtransport
  Voor haast bij internationaal transport.
 • Warehousing
  Opslag, (re)packaging, order picking, labeling en meer. Wij verzorgen het graag voor u.
 • Treintransport China
  De nieuwe modaliteit bij KLG Europe.

Meer van onze mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan onze andere logistieke oplossingen

Internationaal transport; meer weten?

Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact met ons op.

Internationaal transport
KLG regelt het tot in de puntjes.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.