KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Internationaal transport

Zorgeloos geregeld door KLG Europe

Internationaal transport vraagt om een slimme en efficiënte manier van transporteren om alle gebieden te bereiken. Zelfs de meest afgelegen uithoeken van de wereld zijn voor ons toegankelijk. Dit kunnen we realiseren vanwege onze lokale vestigingen in diverse landen, maar ook vanwege ons wereldwijde netwerk van samenwerkingspartners. KLG Europe staat niet voor niets bekend om haar grenzeloze logistieke oplossingen.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers staat bij ons centraal in onze dienstverlening. Wij hebben de specialisten en specifieke kennis in huis om uw logistieke processen van A tot Z uit handen te nemen. Meer weten over onze dienstverlening of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Prijsindicatie aanvragen
Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Snel naar
Zeetransport Treintransport Luchttransport Goederen internationaal transporteren Duurzaamheid Uw internationale logistieke dienstverlener

Internationaal wegtransport

Bij ons kunt u terecht voor internationaal wegtransport. Wij bieden voor uw vraag een passende transportoplossing. Zo kijken wij naar prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid om uw goederen te vervoeren. We bieden voor elke zending de juiste oplossing, of het nu gaat om groupage, LTL, FTL, ADR goederen of douane goederen. Gaat het om een spoedtransport? Maak dan gebruik van onze Express-service.

Value added logistics
Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale transport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meerdere warehouses over de hele wereld bieden. Wij verzorgen de complete supply chain zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douaneafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt uitgevoerd worden.

Zeetransport

KLG Europe levert ook haar dienstverlening aan via de modaliteit zeetransport; over grote en kleine zeeën. We hebben onze eigen KLG-vestigingen in diepzeehavens. Rotterdam (Noordzee) en Constanta (Zwarte Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via zeetransport wereldwijd vervoeren. Wij zorgen voor de container trucking van uw goederen, de in- en uitklaringen en eventueel de packaging en assemblage. Ook de opslag van uw goederen is mogelijk in onze moderne (bonded)warehouses.

Treintransport

Transport per spoor tussen Europa en China (en vice versa) wint de laatste jaren enorm aan populariteit. De modaliteit treintransport is naast haar duurzaamheid om meerdere redenen een goede aanvulling op de andere modaliteiten en kan voor u kansen bieden. Met KLG Rail bieden we een eersteklas door-to-door intermodale spoor en logistieke oplossing aan. Totale ontzorging van de klant, betrouwbaarheid en onze kennis en kunde staan hierbij centraal. KLG is de logistieke partner welke meebeweegt met de behoefte van de klanten, met de toekomst en oog heeft voor duurzaamheidsstappen en innovaties.

1300 Aantal medewerkers
17 Aantal vestigingen
300 Eigen vrachtwagens
1.350.000 Zendingen per jaar

Luchttransport

Van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Wat uw luchtvracht ook inhoud, wij zorgen dat het complete proces geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is de opdracht sturen en wij gaan voor u aan de slag. Wilt u dat de goederen bij uw adres opgehaald worden? Geen probleem. De complete douaneafhandeling? Regelen wij. Tijdelijke opslag voordat de goederen afgeleverd kunnen worden? Wordt geregeld. Combineren van verschillende modaliteiten om uw goederen zo snel, efficiënt en duurzaam mogelijk op plaats van bestemming te krijgen? KLG Europe regelt het!

Onze locaties voor luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in Amsterdam (NL) en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest (RO). Waar uw vracht ook naartoe gaat, uw internationaal luchttransport is bij ons in goede handen.

Goederen internationaal transporteren

KLG Europe heeft verschillende logistieke oplossingen die we aan kunnen bieden om goederen internationaal te transporteren. Zie hieronder een overzicht van de mogelijke oplossingen die we voor uw internationale goederentransport kunnen toepassen.

  • ADR-transport: het vervoer van gevaarlijke stoffen.
  • Groupage transport: het groeperen/ combineren van meerdere zendingen om lagere vervoerskosten te krijgen.
  • Spoedtransport: internationaal transport met haast
  • Warehousing: onder andere de opslag, re-packaging en labeling van uw goederen.
  • Treintransport China: de nieuwste modaliteit bij KLG Europe. Transport per spoor via de Nieuwe Zijde route. 
  • Intermodaal transport: het inzetten van meerdere modaliteiten voor het transport van A naar B. Flexibel en duurzaam. 

Meer van onze mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan onze andere logistieke oplossingen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is.Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Uw internationale logistieke dienstverlener

KLG Europe levert kwaliteit en regelt elk transport van A tot Z. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact met ons op.

Contact opnemen
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners