KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Internationaal transport

Zorgeloos geregeld door KLG Europe

Internationaal transport vraagt om een slimme en efficiënte manier van transporteren om alle gebieden te bereiken. Zelfs de meest afgelegen uithoeken van de wereld zijn voor ons toegankelijk. Dit kunnen we realiseren vanwege onze lokale vestigingen in diverse landen, maar ook vanwege ons wereldwijde netwerk van samenwerkingspartners. KLG Europe staat niet voor niets bekend om haar grenzeloze logistieke oplossingen.

Het ontzorgen van onze opdrachtgevers staat bij ons centraal in onze dienstverlening. Wij hebben de specialisten en specifieke kennis in huis om uw logistieke processen van A tot Z uit handen te nemen. Meer weten over onze dienstverlening of de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Internationaal wegtransport

Bij ons kunt u terecht voor internationaal wegtransport. Wij bieden voor uw vraag een passende transportoplossing. Zo kijken wij naar prijs, kwaliteit, snelheid en duurzaamheid om uw goederen te vervoeren. We bieden voor elke zending de juiste oplossing, of het nu gaat om groupage, LTL, FTL, ADR goederen of douane goederen. Gaat het om een spoedtransport? Maak dan gebruik van onze Express-service.

Value added logistics

Bij ons stopt het niet bij het verzorgen van uw internationale transport. Wij gaan nog veel verder met de Value Added Logistics services die wij in meerdere warehouses over de hele wereld bieden. Wij verzorgen de complete supply chain zoals orderpicking, sorteren, verpakken, assembleren, labelen en opslag van uw goederen. Ook de complete retouren, douaneafhandeling en in- en uitklaringen kunnen door ons efficiënt uitgevoerd worden.

Internationaal zeetransport

KLG Europe levert internationaal zeetransport over grote en kleine zeeën. We hebben onze eigen KLG-vestigingen in diepzeehavens. Rotterdam (Noordzee) en Constanta (Zwarte Zee). Daarnaast werken we samen met een netwerk van betrouwbare partners uit het WCA-netwerk over de hele wereld en zijn we onderdeel van Sinotrans. Door onze eigen vestigingen en ons uitgebreide partnernetwerk kunnen wij uw vracht via internationaal zeetransport wereldwijd vervoeren. Wij zorgen voor de pickup van uw goederen, de in- en uitklaringen en eventueel de packaging en assemblage. Ook de opslag van uw goederen is mogelijk in onze moderne warehouses.

Internationaal luchttransport

Van packaging tot verzending en van inklaring tot transport. Wat uw internationaal luchttransport ook inhoud, wij zorgen dat het complete proces geregeld is. Het enige wat u hoeft te doen is de opdracht sturen en wij gaan voor u aan de slag. Wilt u dat de goederen bij uw adres opgehaald worden? Geen probleem. De complete douaneafhandeling? Regelen wij. Tijdelijke opslag voordat de goederen afgeleverd kunnen worden? Wordt geregeld. Combineren van verschillende modaliteiten om uw goederen zo snel en efficiënt mogelijk op plaats van bestemming te krijgen? KLG Europe regelt het! 

Onze locaties voor internationaal luchttransport zijn altijd in de buurt. Zo hebben wij strategisch erg gunstige locaties in Noordwest-Europa bij Schiphol in Amsterdam en in Zuidoost-Europa bij luchthaven Henri Coanda in Boekarest. Waar uw vracht ook naartoe gaat, uw internationaal luchttransport is bij ons in goede handen.

Goederen internationaal transporteren

KLG Europe heeft verschillende logistieke oplossingen die we aan kunnen bieden om goederen internationaal te transporteren. Zie hieronder een overzicht van de mogelijke oplossingen die we voor uw internationale goederentransport kunnen toepassen.

  • ADR-transport: het vervoer van gevaarlijke stoffen.
  • Groupage transport: het groeperen/combineren van meerdere zendingen om lagere vervoerskosten te krijgen.
  • Spoedtransport: internationaal transport met haast
  • Warehousing: onder andere de opslag, re-packaging en labeling van uw goederen.
  • Treintransport China: de nieuwste modaliteit bij KLG Europe. Transport per spoor via de Nieuwe Zijde route. 
  • Intermodaal transport: het inzetten van meerdere modaliteiten voor het transport van A naar B. Flexibel en duurzaam. 

Meer van onze mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan onze andere logistieke oplossingen.

Uw internationale logistieke dienstverlener

KLG Europe levert kwaliteit en regelt elk transport van A tot Z. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Onze specialisten voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem vandaag nog contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners