KLG CorporateKLG Corporate
menu

Warehousing. Moderne en veilige warehouses op strategische locaties.

KLG staat niet voor niets bekend als specialist in warehousing en aanbieder van de beste value added services. Opslag, overslag, ompakken, order picking, assemblage en labeling. Hoe wilt u het hebben?

Onze moderne warehouses in Nederland, Roemenië, Verenigd Koninkrijk en China zijn ingericht volgens de laatste standaarden en nieuwste technologieën, zodat wij onze dienstverlening voor opslagpackaging en order picking zo nauwkeurig mogelijk uit kunnen voeren. We hechten veel waarde aan veiligheid en kwaliteit in onze warehouses. We werken met veiligheidsstandaards gebaseerd op TAPA-A (Technology Asset Protection Association). Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Zij werken in een  een veilige werkomgeving en onder goede arbeidsomstandigheden. Dat komt de kwaliteit van ons werk ten goede.


Waarom KLG? 

Onze mensen maken het verschil. Door continue trainingen en cursussen zorgen wij ervoor dat onze mensen u het beste kunnen bedienen. Daarnaast vinden wij continuïteit en stabiliteit erg belangrijk en dit is ook terug te zien in onze bedrijfsvoering. Zo zorgen wij ervoor dat uw logistieke processen efficiënter, veiliger, sneller en gemakkelijker worden. 

Meer weten over onze grenzeloze mogelijkheden?
Bel of mail vandaag nog. We geven u een goed advies.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website