KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands
warehousingheader1024x512.jpg

Warehousing. Moderne en veilige warehouses op strategische locaties.

KLG staat niet voor niets bekend als specialist in warehousing en aanbieder van de beste value added services. Opslag, overslag, ompakken, order picking, assemblage en labeling. Hoe wilt u het hebben?

Meer weten over onze grenzeloze mogelijkheden?

Bel of mail vandaag nog. We geven u een goed advies.

Contact met KLG

Onze moderne warehouses in Nederland, Roemenië en het Verenigd Koninkrijk zijn ingericht volgens de laatste standaarden en nieuwste technologieën, zodat wij onze dienstverlening voor opslagpackaging en order picking zo nauwkeurig mogelijk uit kunnen voeren. We hechten veel waarde aan veiligheid en kwaliteit in onze warehouses. We werken met veiligheidsstandaarden gebaseerd op TAPA-A (Transported Asset Protection Association). Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en ervaren. Zij werken in een veilige werkomgeving en onder goede arbeidsomstandigheden. Dat komt de kwaliteit van ons werk ten goede.


Waarom KLG? 

Onze mensen maken het verschil. Door continue trainingen en cursussen zorgen wij ervoor dat onze mensen u het beste kunnen bedienen. Daarnaast vinden wij continuïteit en stabiliteit erg belangrijk en dit is ook terug te zien in onze bedrijfsvoering. Zo zorgen wij ervoor dat uw logistieke processen efficiënter, veiliger, sneller en gemakkelijker worden. 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners