KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
img 8023 2 small 2

KLG Trucking. Modern wagenpark tegen de laagste kostprijs.

KLG Trucking ontzorgt u in uw logistieke behoeften, met ons modern wagenpark en eigen ervaren en representatieve chauffeurs met een proactieve instelling.

Een KLG Trucking servicevoorstel op maat?

Neem contact met ons op!

Contact

Maatwerk

KLG Trucking biedt een op maat gemaakt antwoord op uw vragen en eisen met betrekking tot uw logistieke behoeftes en dienstverlening. We bieden u de mogelijkheid om ons moderne wagenpark, ervaren en representatieve chauffeurs, proactieve houding en onze hoge standaard van kwaliteit in te huren tegen de laagste kostprijs per kilometer.

We maken dit mogelijk door drie belangrijke pilaren, namelijk een betrokken team, professionele dienstverlening en onze moderne vloot.

 

Het betrokken team

Als KLG Trucking zijn we trots dat we deel uit maken van het internationale moederbedrijf KLG Europe. Het team van KLG Trucking is een sterk team met de focus op onze normen en waarden. Focus op kwaliteit, professionaliteit, communicatie en betrouwbaarheid zijn onderdeel van onze visie. Respect hebben voor onze klanten en collega’s staat hierbij voorop.

De toewijding aan onze uitstekende logistieke dienstverlening en efficiënte communicatie vormt de basis van ons gehele team. Dit betekent dat alle collega’s van het KLG Trucking team, van management tot chauffeurs en alle ondersteunende afdelingen, minstens één internationale taal beheersen. Door de voortdurende groei van onze organisatie en ontwikkeling in onze dynamische branche, zijn we altijd in beweging en groeien we met onze klanten mee. We bieden onze klanten naast de dienstverlening van KLG Trucking ook de internationale dienstverlening van KLG Europe. We bieden onze klanten “Borderless Logistics” en investeren in relaties voor de lange termijn.

Door onze visie om “de logistieke partner van onze klanten te zijn”, staan we voor groei, ontwikkeling en betrouwbaarheid. We gaan geen uitdaging uit de weg en door onze groei zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van ons KLG Trucking team.

 

Modern wagenpark

We gebruiken het beste materieel bij het uitvoeren van onze diensten. Ons wagenpark is volledig ADR uitgerust en we zijn continu in ontwikkeling en beweging om aan alle wensen en eisen van onze klanten te voldoen.

Ons modern wagenpark welke 100% is uitgerust met Euro 6 vrachtauto’s beschikt over alle state-of-the-art uitrustingen zoals navigatie- en communicatietools. De trucks zijn full option uitgerust, dit met het oog op alle veiligheidsaspecten maar ook op efficiëntie. Als internationale logistieke dienstverlener verliezen we het aspect milieu en maatschappelijke betrokkenheid niet uit het oog en proberen we onze footprint tot een minimum te beperken. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over ons wagenpark en hoe wij uw organisatie kunnen ontzorgen met onze kwalitatief hoogwaardige logistieke dienstverlening. 

 

Onze (logistieke)dienstverlening

KLG Trucking biedt u “borderless” mogelijkheden aan om tegen zeer lage kosten en met hoge kwaliteitsnormen moderne vrachtwagens in te huren met zeer evaren en representatieve chauffeurs. U kunt deze voertuigen en chauffeurs inzetten en laten integreren in uw eigen transportplanning. U kunt de service van KLG Trucking zo inzetten alsof het wagenpark inclusief de chauffeur van u zelf zijn, maar dan zonder de risico’s en extra werkzaamheden die inherent zijn aan een dergelijke operatie.

KLG Trucking ontzorgt u in uw logistieke behoeften.

KLG Trucking kent de behoeftes van de markt en haar klanten. Zo weten we dat bedrijven nog steeds een betrouwbare service van hoogwaardige kwaliteit, met bekwame chauffeurs welke een West-Europese taal beheersen verwachten. Als KLG Trucking sluiten we naadloos aan op deze verwachtingen. We komen graag met u in contact om u te voorzien van uw persoonlijk opmaatgemaakt servicevoorstel, klik hier voor de contactgegevens.

KLG Trucking biedt:

 • Modern eigen wagenpark (100% van de vrachtwagens is uitgerust met Euro 6)
 • Het gehele wagenpark is uitgerust met state-of-the-art technologie, zoals full-optimized boordcomputers en realtime navigatie.
 • Met Real-time Track & Trace (op basis van GPS) is het mogelijk om op ieder moment van de dag inzicht te krijgen in de locatie van “uw” truck. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze eigen webportal welke continu online inzicht mogelijk maakt.
 • Gemotiveerde en competente chauffeurs die telkens 4 weken werken waarna een collega het roer overneemt.
 • Chauffeurs die professioneel kunnen communiceren in het Engels of Duits, zowel met u als met uw klanten.
 • Representatieve chauffeurs met een professionele uitstraling en een proactieve houding.
 • De zekerheid dat u te maken heeft met een stabiel en betrouwbaar bedrijf dat ervoor zorgt dat aan alle wettelijke eisen wordt voldaan met betrekking tot belading, verzekering, chauffeurscertificaten, onderhoud van de vrachtwagens, etc.
 • De laagste mogelijke kosten per kilometer voor een optimale service en maximale controle en zekerheid over uw zendingen.

 

Flexibiliteit boven alles!

KLG Trucking ontzorgt. U kiest zelf hoeveel werk u KLG Trucking uit handen wilt laten nemen:

 • Wij bieden vrachtwagen en chauffeur en rijden met uw trailer(s). Maar indien gewenst kunnen wij ook voor passende trailers zorgen.
 • Wij bieden professionele chauffeurs. Wilt u dat onze chauffeurs uw bedrijfskleding dragen? Ook dat kunnen wij regelen!

Onze algemene voorwaarden zijn beschikbaar via onze website, klik hier.

 

Over ons

KLG Trucking is een dochteronderneming van KLG Europe. KLG Europe is een internationale logistieke dienstverlener, opgericht in 1918, en staat algemeen bekend als een kwalitatieve, hoog aangeschreven en betrouwbare partner. KLG biedt wereldwijde logistieke dienstenverlening aan. Van transport over de weg, door de lucht, via zee of per spoort tot diensten met value added services in de moderne warehouses en met ons gespecialiseerde in-house douaneteam staan we ook altijd klaar om uw douane afhandeling te verzorgen. Met 17 vestigingen in 3 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Voor meer informatie over KLG Europe, klik hier

 

Gerelateerd nieuws

Donatie project: Duurzame stoelen en een duurzaam transport naar Roemenië

16 april 2024

Gisteren hebben we 130 kerkstoelen op transport gezet naar Roemenië. Dit in samenw...

Lees dit bericht

Intermodaal de duurzame transportoplossing voor BEAT Cycling Club

13 februari 2024

We maken de duurzaamheidsdoelstelling, in samenwerking met andere partijen, van Cycling...

Lees dit bericht

Succesvolle test met 5G Edge-technologie bij KLG Europe

31 januari 2024

KPN, de toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederla...

Lees dit bericht
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners