KLG Europe
opslag goederen

Opslag goederen. Moderne en veilige warehouses op strategische locaties

Opslag van uw goederen kan door ons verzorgd worden. Onze moderne en veilige warehouses in Nederland, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk en China zijn perfect voor opslag van goederen en value added services.

Opslag van goederen nodig?

Neem contact met ons op.

Contact

Onze moderne warehouses bieden alle mogelijkheden van nu om uw goederen op te slaan. Uw goederen zijn bij onze warehouses in goede handen.

Meer dan alleen opslag van goederen

Van transport tot ontvangt van uw goederen en van opslag tot aan de complete ordervoorbereiding, wij zijn niet voor niets de specialist in value added services. Zo kunnen wij u meer bieden dan alleen opslag van goederen.

Onze warehouses zijn voorzien van de allerlaatste technologische ontwikkelingen. Zo bieden wij een compleet voorraadsysteem waardoor u 24 uur per dag inzage hebt in de inkomende en uitgaande goederen. Op ons eigen warehouse management systeem kunt u altijd inloggen en de status van de opgeslagen goederen bekijken. 

Wilt u uw opgeslagen goederen laten verzenden naar de klant? Dankzij onze services kunnen wij het complete proces verzorgen. Van order picking tot het labelen en transporteren van uw goederen, onze warehouses kunnen al uw vraagstukken aan.

Uw goederen zijn veilig bij ons

Al onze warehouses zijn voorzien van de hoogste beveiligingseisen. Zo zijn al onze warehouses voorzien van elektrische hekken en beveiligingscamera’s (CCTV met hoogste beveiligingsstandaard). Ook is de toegang tot het terrein beperkt tot de bevoegden die voorzien zijn van een geregistreerde toegangspas. Ook zijn de toegangen beveiligd met irisscans om de hoogste vorm van veiligheid kunnen garanderen.

Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners