KLG Europe
Nederlands
 • select your language
  Nederlands
 • English
Nederlands
containertrucking1024x512

Container transport Van haven of terminal naar eindbestemming

Kiest u voor vervoer per container voor uw goederen? Vervoer van uw container over het water, over het spoor of via de weg? Of bent u op zoek naar een logistieke partner voor het container transport van de “last mile”? Met ons container transport transporteren we uw container(s) naar de gewenste bestemming. Van en naar de haven of treinterminal. Snel, efficiënt en veilig. Van en naar alle landen van Europa en intercontinentaal.

Offerte aanvragen voor container transport?

Neem direct contact met ons op. We spreken uw taal.

Contact met KLG

Container transport

Vervoer per container kan op verschillende manieren en met verschillende modaliteiten. Zowel over de weg, het spoor als over het water. Bent u enkel op zoek naar het container transport van het laatste stuk van de route, de “last mile”? Omdat uw goederen in de container staan te wachten in de haven op of de treinterminal? Dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. We nemen daarnaast ook de complete administratieve taken van het transport uit handen, inclusief douaneafhandeling. Container transport van en naar havens en treinterminals, wij ontzorgen u in uw logistieke behoeftes.

Met ons modern wagenpark, in combinatie met moderne containerchassis en onze vakkundige chauffeurs om verschillende maten container te vervoeren zijn we u volledig tot u dienst. Met ons eigen materiaal kunnen wij u van onze kwaliteit verzekeren. Betrouwbaar en flexibel, dat zijn wij! Onze vakkundige chauffeurs zijn bekend bij diverse container terminals en weten de route over de weg.

ONZE CONTAINER TRANSPORT DIENSTEN IN HET KORT

 • Vervoer van diverse maten containers: 20ft, 40ft en 45ft
 • Vervoer van containers doormiddel van schuifchasis en combi-trailers
 • Vervoer van gevarengoed (ADR) behoort ook tot de mogelijkheden
 • Vervoer van reefer containers door middel van genset
 • Volgen van het transport door middel van Track & Trace
 • Vaste contactpersonen op onze afdeling planning
 • Ervaren chauffeurs, bekend op de container terminals

We gaan een stapje verder

Naast container transport ook opslag of overslag nodig? Controle, labeling, montage of sorteerwerk van uw vracht? Geen probleem. In onze moderne warehouses regelen we in één moeite alles voor u. We zorgen ervoor dat iedere schakel van uw logistieke keten naadloos in elkaar past, zodat u nergens kostbare tijd verliest. Dat is prettig voor u én voor uw klanten.

Bij KLG Europe hebben we focus op kwaliteit, maar het kosten en duurzaamheid verliezen we hierbij niet uit het oog. We richten ons op lange termijn relaties met onze klanten, medewerkers en leveranciers en bouwen samen aan een nog betere, snellere en bewustere toekomst.

Eén aanspreekpunt

Eén aanspreekpunt voor uw transport. Wij zorgen er altijd voor dat we iemand tot uw beschikking hebben om u alles te vertellen over de status van uw vracht. Iemand die in de gaten houdt of alles goed loopt en eventuele problemen al opgelost heeft voor ze ontstaan. Uiteraard kunt u ook via track & trace uw zending volgen.

Duurzaamheid

Met ons modern wagenpark reduceren we standaard 15% CO2-uitstoot. Dit betekent dat uw transport 15% duurzamer is. Onze bedrijfsdoelstelling is om onze CO2-uitstoot verder te reduceren naar 30%, met het oog op zero emissie.

Wilt u meer weten over onze duurzame logistieke oplossingen of over onze duurzaamheidsdoelstellingen? Bekijk onze propositie over duurzaamheid voor meer informatie.

Rijverboden voor transport

Veel Europese landen hebben hun eigen wet- en regelgeving met betrekking tot rijverboden. Deze kunnen bijvoorbeeld van toepassing zijn op zon- en feestdagen maar ook bij extreme weersomstandigheden en vakantieperiodes. De algemene rijverboden en feestdagen vindt u hier in ons overzicht. Bij overige afwijkende en actuele rijverboden door onvoorziene omstandigheden informeren wij onze klanten direct.

KLG Europe, uw logistieke partner!

Benieuwd wat KLG Europe als logistieke dienstverlener voor u kan betekenen? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan om tot de geschikte maatwerkoplossing te komen die volledig aansluit op uw situatie en wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gerelateerd nieuws

Donatie project: Duurzame stoelen en een duurzaam transport naar Roemenië

16 april 2024

Gisteren hebben we 130 kerkstoelen op transport gezet naar Roemenië. Dit in samenw...

Lees dit bericht

Intermodaal de duurzame transportoplossing voor BEAT Cycling Club

13 februari 2024

We maken de duurzaamheidsdoelstelling, in samenwerking met andere partijen, van Cycling...

Lees dit bericht

Succesvolle test met 5G Edge-technologie bij KLG Europe

31 januari 2024

KPN, de toonaangevende leverancier van telecommunicatie en IT en marktleider in Nederla...

Lees dit bericht
Belangrijke diensten en locaties op een rijtje

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners