KLG CorporateKLG Corporate
menu

Opslag goederen. Moderne en veilige warehouses op strategische locaties

Opslag van uw goederen kan door ons verzorgd worden. Onze moderne en veilige warehouses in Nederland, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk en China zijn perfect voor opslag van goederen en value added services.

Onze moderne warehouses bieden alle mogelijkheden van nu om uw goederen op te slaan. Uw goederen zijn bij onze warehouses in goede handen.

Meer dan alleen opslag van goederen

Van transport tot ontvangt van uw goederen en van opslag tot aan de complete ordervoorbereiding, wij zijn niet voor niets de specialist in value added services. Zo kunnen wij u meer bieden dan alleen opslag van goederen.

Onze warehouses zijn voorzien van de allerlaatste technologische ontwikkelingen. Zo bieden wij een compleet voorraadsysteem waardoor u 24 uur per dag inzage hebt in de inkomende en uitgaande goederen. Op ons eigen warehouse management systeem kunt u altijd inloggen en de status van de opgeslagen goederen bekijken. 

Wilt u uw opgeslagen goederen laten verzenden naar de klant? Dankzij onze services kunnen wij het complete proces verzorgen. Van order picking tot het labellen en transporteren van uw goederen, onze warehouses kunnen al uw vraagstukken aan.

Uw goederen zijn veilig bij ons

Al onze warehouses zijn voorzien van de hoogste beveiligingseisen. Zo zijn al onze warehouses voorzien van elektrische hekken en beveiligingscamera’s (CCTV met hoogste beveiligingsstandaard). Ook is de toegang tot het terrein beperkt tot de bevoegden die voorzien zijn van een geregistreerde teogangspas. Ook zijn de toegangen beveiligd met irisscans om de hoogste vorm van veiligheid kunnen garanderen.

Opslag van goederen nodig?
Neem contact met ons op.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website