KLG EuropeKLG Europe
menu

Transport trein China

Nieuw bij KLG Europe: transport per trein van Europa naar China (en vica versa)

De Nieuwe Zijderoute

De Nieuwe Zijderoute, het grootste infrastructurele project ooit, zorgt voor een uitstekende verbinding tussen Europa en China waardoor diverse logistieke kansen zijn ontstaan voor uw supply-chain. En dat heeft KLG Europe, een full-service logistieke dienstverlener, uiteraard niet aan zich voorbij laten gaan. Sinds kort is KLG Europe daarom ook uw betrouwbare logistieke partner voor het treintransport tussen Europa en China.

Het transport per trein van en naar China winst steeds meer terrein. En dat is uiteraard niet zonder een reden. De vervoerstijden zijn aanzienlijk korter dan zeevracht; de goederen vanuit China bereiken na gemiddeld 18 dagen Europa. Ook liggen de kosten lager dan luchtvracht. In diverse logistieke vraagstukken is het transport per trein de ideale oplossing om goederen van en naar China te vervoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? De specialisten bij KLG Europe denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Transport naar China per trein: New Silk Way Logistics

Samen met drie toonaangevende logistieke dienstverleners, maken wij onderdeel uit van de joint venture ‘New Silk Way Logistics’. Door gebruik te maken van elkaars netwerk, specialismes en capaciteiten, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en u een compleet pakket aanbieden van logistieke diensten voor zowel vóór, na en tijdens de route zodat u geen omkijken meer heeft.

Europees dekkend distributienetwerk als meerwaarde op het treintransport naar China

In Europa beschikken wij over diverse eigen vestigingen en bonded warehouses. Met een aanwezigheid in vrijwel elk Europees land, kunnen wij eenvoudig het voor- en transport voor u regelen. Bijkomend voordeel is dat wij in direct in contact staan met de operators langs verschillende routes. Hierdoor kunnen we niet alleen snel schakelen, maar ook de capaciteit bijschalen. In onze control tower hebben we bovendien 24/7 controle op de gehele route.

Kennis van de lokale markt in China is essentieel voor het transport per trein

Kennis van de lokale markt in China zien wij als voorwaarde voor een optimale dienstverlening. Dankzij onze eigen aanwezigheid in China met vier eigen vestigingen, zijn wij bekend met de lokale gang van zaken. Dit zorgt ervoor dat wij extreme vertragingen kunnen voorkomen, maar dat we ook een door-to-door service per trein kunnen garanderen tussen Europa en China (en vice versa).

Bent u benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen?

Bij de productspecialisten bij KLG Europe is uw zending van en naar China in goede handen. Zij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Transport trein China
Offerte aanvraag indienen?
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.