KLG Europe

Transport trein China

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

De Nieuwe Zijderoute

De Nieuwe Zijderoute, het grootste infrastructurele project ooit, zorgt voor een uitstekende verbinding tussen Europa en China waardoor diverse logistieke kansen zijn ontstaan voor uw supply-chain. En dat heeft KLG Europe, een full-service logistieke dienstverlener, uiteraard niet aan zich voorbij laten gaan. KLG Europe is daarom ook uw betrouwbare logistieke partner voor het treintransport tussen Europa en China. Naast treinstransport biedt KLG uiteraard ook andere mogelijkheden voor exporteren naar en importeren vanuit China!

Het transport per trein van en naar China winst steeds meer terrein. En dat is uiteraard niet zonder een reden. De looptijden zijn aanzienlijk korter dan zeevracht; de goederen vanuit China bereiken na gemiddeld 18 dagen Europa. Ook liggen de kosten lager dan luchtvracht. In diverse logistieke vraagstukken is het transport per trein de ideale oplossing om goederen van en naar China te vervoeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? De specialisten bij KLG Europe denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Transport naar China per trein: New Silk Way Logistics

Samen met een andere toonaangevende logistieke dienstverleners, maken wij onderdeel uit van de joint venture ‘New Silk Way Logistics’. Door gebruik te maken van elkaars netwerk, specialismes en capaciteiten, kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en u een compleet pakket aanbieden van logistieke diensten voor zowel vóór, na en tijdens de route zodat u geen omkijken meer heeft.

Europees dekkend distributienetwerk als meerwaarde op het treintransport naar China

In Europa en China beschikken wij over diverse eigen vestigingen en bonded warehouses. Met een aanwezigheid in vrijwel elk Europees land, kunnen wij eenvoudig het voor,- en na transport voor u regelen. Bijkomend voordeel is dat wij in direct in contact staan met de operators langs verschillende routes. Hierdoor kunnen we niet alleen snel schakelen, maar ook de capaciteit bijschalen. In onze control tower hebben we bovendien 24/7 controle op de gehele route.

Kennis en het juiste materieel is essentieel voor het transport per trein

KLG vervoert bijna alle soorten ladingen van en naar China per trein maar is gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerd transport. Langs de Nieuwe Zijde Route zijn extreme weersomstandigheden waardoor transport per temperatuur gecontroleerde containers de oplossing is. Transport per spoort is een nieuwe modaliteit die ook nog eens zeer duurzaam en zeer succesvol en groeiende is. Buiten China verzorgen we meer en meer transport van en naar landen zoals Vietnam, Japan, Korea en Cambodja. Transport per spoor heeft de toekomst. 

 

Bent u benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen?

Bij de productspecialisten bij KLG Europe is uw zending van en naar China in goede handen. Zij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners